De grootste sterren zijn fan van dit sieradenmerk

Geüpdatet op 5 januari 2024 door Elle België en Virginie Dupont Foto’s: Pers Messika
De grootste sterren zijn fan van dit sieradenmerk ©presse Messika

In de wondere wereld van de haute joaillerie is er één merk dat er met kop en schouders bovenuit steekt en de grootste beroemdheden in zijn ban houdt: Messika. Dit Franse huis staat bekend om zijn uitzonderlijke diamantexpertise en is een vaste waarde geworden op rode lopers en mode-evenementen over de hele wereld.

Sinds zijn oprichting door Valérie Messika in 2005 heeft het merk een reputatie van topkwaliteit opgebouwd waarbij het traditioneel vakmanschap combineert met eigentijds design. Maar naast de onberispelijke knowhow zorgt vooral zijn vermogen om talloze celebrities te verleiden voor veel sensatie.

Van modeshows tot de Superbowl

Neem bijvoorbeeld het wereldwijde muziek- en mode-icoon Beyoncé. Tijdens haar legendarische optreden tijdens de Superbowl schitterde ze in creaties van Messika, waarmee ze haar status als moderne diva bevestigde. Deze gewaagde en verfijnde juwelen weerspiegelen de essentie van het huis: een perfecte fusie van luxe en moderniteit.

Rihanna, een andere beroemde ster, werd ook gespot met Messika-juwelen, waarmee ze haar voorliefde voor sieraden die elegantie en lef combineren duidelijk liet blijken. Ook Usher, die bekend staat om zijn vlekkeloze stijl, koos voor Messika om zijn outfits af te werken met een vleugje sophistication.

Onder de fans van het merk bevinden zich ook namen als Kim Kardashian, die regelmatig te zien is met Messika-juwelen op spraakmakende evenementen. Deze weelderige, delicate sieraden zijn de perfecte aanvulling op haar glamoureuze stijl.

Mode-icoon Naomi Campbell werd ook al gespot met Messika-creaties, wat bewijst dat het merk ook de grote namen in de modewereld weet te bekoren. Gigi Hadid en Emily Ratajkowski, twee van de meest fashionable modellen, werden ook gesignaleerd met Messika-sieraden en bevestigen daarmee de populariteit van het merk bij jonge stijliconen.

Resoluut modieuze juwelen

Wat Messika zo anders maakt, is dat het sieraden maakt die niet zomaar een accessoire zijn, maar een stijlstatement. Elk sieraad vertelt een verhaal, een kundige mix van traditie en innovatie, elegantie en durf. Beroemdheden zijn steeds op zoek naar unieke sieraden om zich te onderscheiden van de massa en vinden in Messika een bondgenoot bij uitstek.

Messika creëert niet alleen sieraden, maar ook iconen die hun sieraden dragen. De moderne benadering van sieraden heeft de harten van menig celebrity weten te veroveren en daarmee ook die van het publiek. Door traditioneel vakmanschap te combineren met een avant-gardistisch ontwerp heeft Messika zich gevestigd als een toonaangevende referentie in de luxewereld en trekt het huis de aandacht op rode lopers en daarbuiten.

LEES OOK

De mooiste juwelen voor de feestdagen

Feestshopping: sexy lingerie voor spetterende feestnachten