Weekhoroscoop: jouw voorspellingen voor 11 tot 17 december 2023

Geüpdatet op 8 december 2023 door Lore Ginneberge
Weekhoroscoop: jouw voorspellingen voor 11 tot 17 december 2023

Mercurius in Retrograde gaat van start én er is een nieuwe maan.. Ontdek jouw weekhoroscoop voor de week van 11 december 2023

Alsjeblieft, jouw horoscoop voor 11 tot 17 december 2023.

Ram: 19 maart tot 20 april

Algemeen: Met Mars in Boogschutter, bruis je van de energie om nieuwe doelen te stellen. Echter, de retrograde van Mercurius in Steenbok waarschuwt voor communicatieve misstappen. Voeg daar de nieuwe maan in Boogschutter aan toe, en je hebt het perfecte recept voor een impulsieve aankoop van een sportschoolabonnement dat je misschien nooit gaat gebruiken.

Liefde: Singles, wees niet verbaasd als je plots interesse krijgt in iemand die jouw fitnessinstructeur zou kunnen zijn. In relaties kan de drang naar gezamenlijke activiteiten leiden tot hilarische pogingen tot partner yoga of pottenbakken.

Professioneel: Houd je aandacht er goed bij deze week, want Mercurius Retrograde gaat van start. Let op voor e-mails die in de spamfolder belanden. Dit is niet de week om belangrijke berichten te missen.

Financieel: De nieuwe maan kan je verleiden tot het maken van ondoordachte financiële beslissingen. Misschien toch twee keer nadenken voor je die luxe espressomachine koopt.

 

taurus stier sterrenbeeld gif

Stier: 21 april tot 20 mei

Algemeen: Jupiter retrograde in jouw teken brengt een algemene periode van bezinning. Maar met de nieuwe maan in Boogschutter op woensdag, kan deze reflectie veranderen in de drang om je hele leven om te gooien, van je totale interieur tot kledingkast.

Liefde: Singles vinden misschien liefde op onverwachte plaatsen, in de wachtrij bij de kassa van een woonwinkel, bijvoorbeeld. Voor koppels kan het versieren van jullie huis voor kerst de ultieme relatietest zijn.

Professioneel: Pas op met het presenteren van radicale ideeën tijdens vergaderingen. Niet iedereen is klaar voor jouw revolutionaire visies op kantoorplanten.

Financieel: Wees voorzichtig met grote uitgaven aan kerstversiering en cadeaus. Neem steeds iemand mee wanneer je aankopen doet, voor het geval je je budget uit het oog verliest.

 

gemini tweeling tweelingen

Tweelingen: 21 mei tot 21 juni

Algemeen: Tweelingen, met Mars in Boogschutter, ben je sociaal actiever dan ooit. Maar, dankzij de retrograde van Mercurius, kan het plannen van een feestje resulteren in het uitnodigen van je ex, per ongeluk natuurlijk. De nieuwe maan versterkt je verlangen naar avontuur, wat kan leiden tot het spontaan boeken van een weekendje weg.

Liefde: Singles, je charme werkt overuren, maar zorg ervoor dat je niet per ongeluk twee dates op dezelfde avond plant. In relaties, is het een goede tijd voor een onverwachte roadtrip – zolang je de weg niet kwijtraakt.

Professioneel: Creatieve brainstormsessies kunnen vruchtbaar zijn, maar let op voor het per ongeluk deleten van belangrijke e-mails - Mercurius staat in Retrograde!

Financieel: Een plotselinge impuls om te investeren in aandelen of cryptocurrency kan opkomen als je eindejaarspremie binnenkomt, maar doe eerst je research.

cancer kreeft horoscoop gif sjabloom

Kreeft: 22 juni tot 22 juli

Algemeen: terwijl de nieuwe maan in Boogschutter op woensdag je inspireert om je sociale kring uit te breiden, zorgt het vierkant tussen de Zon en Neptunus op zaterdag voor wat emotionele mist. Misschien vind je jezelf terug op een online kookcursus, hopend om je feestmenu op te fleuren, maar eindigt met een mysterieuze creatie die niemand durft te proeven.

Liefde: Singles, je aantrekkingskracht ligt in je zorgzame natuur, maar probeer niet iemand te 'redden' op je eerste date. In relaties kan samen koken een verrassend romantische activiteit zijn, mits niemand de keuken in brand zet.

Professioneel: Op het werk, met Mercurius retrograde, kan een belangrijk document verloren gaan in de cloud. Dubbelcheck je back-ups, de eindejaarsperiode is al stresserend genoeg.

Financieel: Deze week kan je verleid worden om uit te geven aan huisverbeteringen en leuke spulletjes voor je interieur. Wees realistisch over je budget – die dure keukenrenovatie kan wachten.

leeuw lion horoscoop gif sjabloon symbool

Leeuw: 23 juli tot 22 augustus

Algemeen: Met de Zon in mede-vuurteken Boogschutter, ben je het stralende middelpunt van elke bijeenkomst. Echter, het vierkant tussen de Zon en Neptunus kan leiden tot het overplannen van je sociale agenda. Misschien organiseer je een episch feest, maar vergeet je de uitnodigingen te versturen

Liefde: Single Leeuw, je bent magnetisch, maar kies je dates wijselijk – niet iedereen kan jouw intensiteit aan. In een relatie? Probeer een balans te vinden tussen gezamenlijke en individuele tijd.

Professioneel: Zorg dat je enthousiasme voor een nieuw project niet verandert in overweldiging. Focus op één taak tegelijk.

Financieel: Grote uitgaven aan feestdecoratie of designerkleding kunnen verleidelijk zijn, maar houd je budget in de gaten.

maagd vierge symbool sterrenbeeld horoscoop

Maagd: 23 augustus tot 22 september

Algemeen: Met Mercurius retrograde voel je de druk om alles perfect te plannen voor de feestdagen. De nieuwe maan in Boogschutter brengt echter een onverwachte wending. Je ontdekt misschien een verborgen talent voor het maken van handgemaakte geschenken, alhoewel de eerste pogingen meer op abstracte kunst lijken.

Liefde: Voor singles, kan een mislukt bakproject leiden tot een onverwachte ontmoeting bij de bakkerij. In relaties, probeer te ontspannen en geniet van imperfectie samen.

Professioneel: Zorg op het werk dat je perfectionisme niet resulteert in micromanagement. Geef je collega's wat ademruimte.

Financieel: Overweeg om geld te besparen door zelf cadeaus te maken, maar onderschat de kosten van DIY-materialen niet.

balance weegschaal sterrenbeeld gif

Weegschaal: 23 september tot 22 oktober

Algemeen: Weegschaal, deze week moet je een evenwicht vinden tussen persoonlijke behoeften en relaties. De aanwezigheid van Venus in Schorpioen kan leiden tot diepere gesprekken met dierbaren. De nieuwe maan in Boogschutter moedigt je aan om nieuwe vriendschappen of samenwerkingsverbanden aan te gaan.

Liefde: Singles kunnen iemand ontmoeten via vrienden of sociale evenementen. Voor Weegschalen in relaties is het een goed moment om te praten over toekomstplannen en dromen.

Professioneel: Een teamproject kan een onverwachte wending nemen. Blijf flexibel en werk samen om creatieve oplossingen te vinden.

Financieel: Overweeg om te investeren in sociale ondernemingen of samenwerkingsprojecten die jouw waarden weerspiegelen.

schorpion scorpion scorpio sterrenbeeld horoscoop gif

Schorpioen: 23 oktober tot 21 november

Algemeen: Schorpioen, met Venus in je teken, ervaar je deze week een intense emotionele energie. Je voelt je misschien gedreven om een oud probleem definitief aan te pakken. De nieuwe maan in Boogschutter kan een onverwachte kans bieden voor persoonlijke groei.

Liefde: Singles, je zou iemand kunnen ontmoeten die je intellectueel en emotioneel uitdaagt. In relaties is het een periode om onuitgesproken zaken aan te pakken en uit te klaren.

Professioneel: Een langlopend project kan een kritiek punt bereiken. Gebruik je analytische vaardigheden en intuïtie om tot de kern te komen.

Financieel: Je zou kunnen overwegen om te investeren in een project dat persoonlijke betekenis heeft of je passies weerspiegelt.

 

 

boogschutter sterrenbeeld horoscoop gif

Boogschutter: 22 november tot 21 december

Algemeen: In deze feestelijke maand, beste Boogschutter, met de nieuwe maan in jouw teken, barst je van de energie. Dit is de perfecte tijd om die feestplannen te smeden en unieke manieren te bedenken om de feestdagen te vieren. Met Mars ook in Boogschutter, ben je extra vindingrijk bij het organiseren van evenementen.

Liefde: Single Boogschutters zouden wel eens de ster van elk feestje kunnen zijn (zoals gewoonlijk), en dit trekt potentiële liefdesinteresses aan. In relaties overweeg je best een verrassingsuitje of een unieke activiteit voor twee.

Professioneel: Gebruik je creativiteit om innovatieve oplossingen te vinden op het werk. Misschien organiseer je wel het meest memorabele kantoorfeestje ooit!

Financieel: Wees creatief met je budget, vooral als het gaat om het kopen van cadeaus. Persoonlijke, handgemaakte geschenken kunnen meer betekenis hebben.

steenbok capricorne capricorn sterrenbeeld horoscoop gif

Steenbok: 22 december tot 21 januari

Algemeen: Steenbok, met Mercurius retrograde in je teken, is het een tijd voor reflectie. Deze feestmaand nodigt uit om na te denken over het afgelopen jaar en plannen te maken voor het volgende. Het kan ook een periode zijn waarin je het rustiger aan doet, omringd door dierbaren.

Liefde: Singles, deze periode kan leiden tot diepgaande gesprekken met iemand bij een gezellig diner. Voor degenen in een relatie, is het een tijd van gezelligheid en warmte thuis (ook goed voor je portemonnee!).

Professioneel: Op het werk kan je geconfronteerd worden met uitgestelde projecten. Gebruik deze tijd om te herplannen en te herstructureren.

Financieel: Overweeg om te investeren in duurzame cadeaus of ervaringen die langer meegaan dan het seizoen.

 

waterman verseau sterrenbeeld horoscoop gif

Waterman: 20 januari tot 19 februari

Algemeen: Waterman, met Mars in Boogschutter, voel je je sociaal en communicatief. Dit is een geweldige tijd om vrienden en familie uit te nodigen en hen te verbinden door middel van creatieve evenementen of discussies. De nieuwe maan in Boogschutter brengt een frisse kijk op je sociale kring.

Liefde: Singles, je sociale vaardigheden zijn op hun hoogtepunt, wat je kansen op romantische ontmoetingen vergroot. Voor degenen in een relatie, organiseer een uniek feest of diner.

Professioneel: Professioneel gezien kan dit een tijd zijn waarin netwerken centraal staat. Je zou nuttige contacten kunnen leggen op een eindejaarsborrel.

Financieel: Een goede periode om te investeren in sociale ondernemingen of gemeenschapsprojecten.

poissons pisces vissen sterrenbeeld horoscoop gif symbool

Vissen: 19 februari tot 20 maart

Algemeen: Vissen, met Neptunus in je teken, is deze feestmaand gevuld met dromerige ideeën en creativiteit. Het vierkant tussen de Zon in Boogschutter en Neptunus kan leiden tot inspiratie voor unieke feestdecoraties of het creëren van sfeervolle momenten. Gebruik deze tijd om je artistieke talenten te tonen.

Liefde: Voor singles, kan een kunstzinnig evenement de perfecte plek zijn om iemand speciaal te ontmoeten. Voor degenen in een relatie, ooit al gedacht om samen kunst te maken? Als dat teveel gevraagd is, kan een bezoekje aan een museum tot romantiek en gespreksstof leiden.

Professioneel: Laat je creativiteit de vrije loop op het werk. Je zou wel eens kunnen verrassen met innovatieve ideeën voor een eindejaarsproject.

Financieel: Overweeg om geld te investeren in kunst of creatieve projecten die je passie weerspiegelen.