Girl math: een nieuwe bril vanaf €9,50 per maand? Dat is basically free

Gepubliceerd op 23 januari 2024 door ELLE Partner
Girl math: een nieuwe bril vanaf €9,50 per maand? Dat is basically free ©Pearle

Modetrends komen en gaan. Dat geldt niet alleen voor kledij, schoenen en accessoires maar ook voor brillen. Net zoals je graag eens van handtas wisselt, afhankelijk van je outfit, zou je dat liefst ook met je bril willen doen. En dat kan nu - dankzij Pearle!

Pearle viert dit jaar zijn veertigste verjaardag en deelt cadeautjes uit. De opticien maakt van de gelegenheid gebruik om zijn klanten te bedanken in de vorm van een aantal mooie promoties. Met meer dan 40 jaar kennis en knowhow op zak, heeft Pearle als doelstelling om de komende 40 jaar iedereen te helpen met zichtoplossingen. Zo trakteert de opticien tijdelijk op kortingen tot 40% op een nieuwe bril!

Maar dat is niet alles: Pearle kijkt graag vooruit en pakt uit met een alles-in-een-service waarbij je vanaf €9,50 per maand een bril kan leasen. Wij leggen je uit wat je moet weten, volgens de enige logica die er dezer dagen toe doet: girl math.

Vast bedrag per maand ipv een grote uitgave

Sluit je een Pearle Bril Plan af, dan krijg je voor een vast maandelijks bedrag twee brillen op sterkte naar keuze. Door je bril maandelijks te betalen hoef je niet plots een grote smak geld neer te tellen. Zo ‘bespaar’ je geld dat je aan leukere aankopen kan spenderen zoals een Fugazzi parfum, een nieuw paar Adidas Samba’s of Gisou lipolie.

50% korting op je tweede bril

Waarom settelen voor één bril wanneer je 50% korting krijgt op je tweede, derde, vierde en zelfs vijfde bril? Binnen het Bril Plan van Pearle kan je naast een gewone bril bovendien ook kiezen voor een zonnebril of computerbril op sterkte. Wissel je je brillen vaak genoeg af dan heb je dat bedrag voor die extra bril zo ‘terugverdiend’!

Gratis vervangende glazen

Moest je sterkte plots veranderen, bijvoorbeeld doordat je zwanger bent, vervangt Pearle gratis je glazen. Door nu te investeren in het Bril Plan, behoed je je dus van toekomstige onverwachte kosten zoals nieuwe brilglazen. Het geld dat je hiermee ‘wint’, kan je opnieuw ergens anders in investeren, zoals een nieuw paar UGG’s om de Belgische winter te overleven.

Iedere twee jaar twee nieuwe brillen

Sluit je een Bril Plan af, dan mag je je twee brillen na twee jaar inruilen voor twee gloednieuwe exemplaren naar keuze. Je oude brillen doneert Pearle aan de One Sight EssilorLuxottica Foundation waar ze een tweede leven krijgen in de handen van kinderen of volwassenen die zichzelf geen bril kunnen veroorloven. Je zou dus kunnen stellen dat de kost van je brillen eigenlijk meetellen als steun aan een goed doel, en niet als een persoonlijke uitgave.

Vervanging bij schade, verlies of diefstal

In het geval van krassen, breuk, verlies of diefstal wordt je bril via het Bril Plan vervangen. De extra bril-verzekering die je normaal gesproken apart afsluit, krijg je er in het Bril Plan gratis bij. Je bespaart dus op je verzekering en dat betekent: extra maandbudget voor havermelkcappu’s!

Wil je 40 jaar vooruitkijken met het Bril Plan van Pearle? Surf dan snel naar pearle.be/.

Dit artikel werd opgesteld in nauwe samenwerking met Pearle.
Pearle.be