Weekhoroscoop: jouw voorspellingen voor 30 oktober tot 5 november 2023

Geüpdatet op 28 oktober 2023 door Lore Ginneberge
Weekhoroscoop: jouw voorspellingen voor 30 oktober tot 5 november 2023

De Venus - Neptunus driehoek zorgt voor stomende (nieuwe) relaties, maar zijn die vonken ook van lange duur? Ontdek jouw weekhoroscoop voor de week van 30 oktober 2023.

Alsjeblieft, jouw horoscoop voor 30 oktober tot 5 november 2023.

Ram: 19 maart tot 20 april

Algemeen: De energie van Mars in Schorpioen brengt een intensiteit in je dagelijks leven. Hoe ga je die krachtige energie gebruiken? Kies je voor productiviteit of drama?

Liefde: Deze week speelt de Venus - Uranus driehoek een bijzondere rol. Voor singles betekent dit dat je wellicht aangetrokken voelt tot iemand buiten je gebruikelijke type. Het kan snel gaan, maar let op, het kan ook kortstondig zijn. Degenen met een partner, het is het perfecte moment om een nieuwe dimensie aan je relatie toe te voegen. Misschien een kookles samen?

Professioneel: De oppositie tussen Zon en Jupiter op vrijdag duidt op kansen maar ook op mogelijke overmoedigheid. Heb je echt die extra verantwoordelijkheid nodig of schreeuwt je ego gewoon om aandacht?

Financieel: Saturnus eindigt haar retrograde, wat een goed moment is om te reflecteren op uitgavenpatronen. Is dat dagelijkse luxe koffietje echt noodzakelijk?

taurus stier sterrenbeeld gif

Stier: 21 april tot 20 mei

Algemeen: Met Saturnus die eindigt haar retrograde in jouw teken, voel je een drang om je leven een nieuwe richting te geven. Misschien een nieuwe look of een nieuwe houding ten opzichte van werk?

Liefde: Op dinsdag maakt Venus in Maagd een driehoek met Uranus in Stier, wat je liefdesleven een onverwachte wending kan geven. Singles kunnen een verrassende maar spannende connectie voelen. Voor degenen in een relatie, probeer eens een weekendje weg om de vonk opnieuw aan te wakkeren.

Professioneel: De Zon-Jupiter oppositie kan leiden tot flinke uitdagingen op je werk. Ben je het type dat toegeeft aan de verleiding van snel succes of focus je op de lange termijn?

Financieel: Met Saturnus weer direct in jouw teken, is het een uitgelezen moment om je financiële plannen onder de loep te nemen. Heb je overwogen om te investeren in duurzame fondsen?

gemini tweeling tweelingen

Tweelingen: 21 mei tot 21 juni

Algemeen: Onder de invloed van Mars in Schorpioen wordt communicatie een uitdaging. Er hangt een bepaalde diepgang in de lucht die oppervlakkig gebabbel niet tolereert. Hoe goed luister je echt naar de mensen om je heen?

Liefde: De driehoek tussen Venus en Uranus kan voor singles een plotse en onverwachte romantische interesse opleveren. Voor diegenen die al een partner hebben, wat houdt je tegen om een spontane date night te plannen?

Professioneel: Met de Zon in oppositie met Jupiter loop je het risico je te overladen met werk. Vraag jezelf af: is dit het juiste moment voor die extra projecten of ben je gewoon bang om ‘nee’ te zeggen?

Financieel: De oppositie van Venus en Neptunus op vrijdag suggereert dat je voorzichtig moet zijn met online aankopen. Misschien is die 'exclusieve deal' niet zo gunstig als hij lijkt.

 

cancer kreeft horoscoop gif sjabloom

Kreeft: 22 juni tot 22 juli

Algemeen: Mars in Schorpioen duwt je naar emotionele diepten die je normaal vermijdt. Wat zit er verborgen onder die gepantserde schaal van je?

Liefde: Venus in driehoek met Uranus zorgt deze week voor een vonk in de liefde. Singles, misschien ontmoet je iemand op een plek waar je het niet verwacht. In een relatie? Probeer eens wat nieuws, zoals een culturele dag samen.

Professioneel: Met de Zon in oppositie tot Jupiter op vrijdag, voel je de behoefte om je vaardigheden te etaleren. Maar pas op, te veel zelfpromotie kan averechts werken. Is nu het moment om in de schijnwerpers te staan of is het beter om op de achtergrond te blijven?

Financieel: Saturnus die uit de retrograde komt, spoort je aan om je financiële plannen op orde te krijgen. Misschien is het tijd om die spaarrekening eindelijk te openen?

leeuw lion horoscoop gif sjabloon symbool

Leeuw: 23 juli tot 22 augustus

Algemeen: Mars in Schorpioen brengt je naar een introspectieve fase. Durf je je kwetsbaar op te stellen en je echte zelf te tonen?

Liefde: Dankzij Venus in driehoek met Uranus, staat je een spannende week te wachten. Singles kunnen iemand ontmoeten die hun kijk op de liefde op zijn kop zet. Voor koppels is het een perfect moment om uit de comfortzone te stappen. Een spontane roadtrip, misschien?

Professioneel: Zon tegenover Jupiter op vrijdag kan je met een dilemma achterlaten. Neem je dat risicovolle project aan of blijf je bij het bekende?

Financieel: Nu Saturnus haar retrograde beëindigt, is het een goed moment om eens serieus naar je uitgaven te kijken. Wat zijn je werkelijke prioriteiten?

maagd vierge symbool sterrenbeeld horoscoop

Maagd: 23 augustus tot 22 september

Algemeen: Met Venus in je eigen teken, voel je je deze week bijzonder charmant. Maar let op de Venus-Neptunus oppositie op vrijdag; het is gemakkelijk om dingen te idealiseren.

Liefde: De driehoek tussen Venus in Maagd en Uranus in Stier opent deuren naar nieuwe romantische ervaringen. Singles, dit is jullie week om uit de comfortzone te stappen. Mensen in relaties kunnen overwegen om samen nieuwe hobby's te verkennen.

Professioneel: De Zon-Jupiter oppositie op vrijdag suggereert dat je op je hoede moet zijn voor overmoed. Je vaardigheden zijn sterk, maar overdrijf het niet.

Financieel: Saturnus eindigt haar retrograde en het is hoog tijd om praktische financiële keuzes te maken. Is het nu het juiste moment om in die nieuwe tech-aandelen te stappen?

balance weegschaal sterrenbeeld gif

Weegschaal: 23 september tot 22 oktober

Algemeen: Met Venus in Maagd ben je deze week gevoeliger voor details. Je waardeert de kleinere dingen in het leven, maar hoe zit het met het grotere plaatje?

Liefde: Voor singles is de Venus-Uranus driehoek een subtiele hint om een nieuwe datingapp te proberen. Heb je een relatie? De driehoek suggereert dat een gezamenlijk project, zoals het opknappen van een kamer, jullie band kan versterken.

Professioneel: De oppositie tussen de Zon en Jupiter op vrijdag kan je duwen om je talenten meer te waarderen. Is het tijd om je baas te benaderen voor die welverdiende promotie?

Financieel: Saturnus uit retrograde is een teken om schulden af te betalen of ten minste een plan te maken om dat te doen. Financiële vrijheid lonkt, maar ben je klaar voor de verantwoordelijkheid die dat met zich meebrengt?

schorpion scorpion scorpio sterrenbeeld horoscoop gif

Schorpioen: 23 oktober tot 21 november

Algemeen: Met Mars in jouw teken bruis je van de energie. Maar de Zon-Jupiter oppositie vraagt je om je aandacht te verdelen. Kun je grootse plannen smeden terwijl je oog hebt voor de details?

Liefde: Dankzij Venus driehoek Uranus sta je open voor spontaniteit. Singles, gooi je gebruikelijke 'type' eens overboord. In een relatie? Plan een onverwachte date om de vlam brandend te houden.

Professioneel: De Zon in jouw teken tegenover Jupiter maakt het moeilijk om je te focussen. Wat is nu echt belangrijk op werkgebied?

Financieel: Nu Saturnus haar retrograde eindigt, is dit een geweldig moment om te investeren in langetermijndoelen. Aandelen, obligaties of misschien een cursus om je vaardigheden te verbeteren?

boogschutter sterrenbeeld horoscoop gif

Boogschutter: 22 november tot 21 december

Algemeen: De Zon-Jupiter oppositie maakt je optimistisch, maar pas op voor te rooskleurige verwachtingen. Is je enthousiasme gegrond of zie je dingen door een te positieve bril?

Liefde: De Venus-Uranus driehoek zorgt voor een interessante wending. Singles kunnen onverwachte berichten ontvangen van een oude vlam. Voor koppels, wat denk je van een weekendje weg naar een plek waar jullie nog nooit zijn geweest?

Professioneel: Saturnus die eindigt met retrograderen in Stier vraagt om stabiliteit in je carrière. Is het tijd om die nieuwe functie serieus te overwegen?

Financieel: De oppositie van Venus en Neptunus op vrijdag vraagt je om alert te zijn op te mooie aanbiedingen. Lees de kleine lettertjes voor je een financiële beslissing neemt.

steenbok capricorne capricorn sterrenbeeld horoscoop gif

Steenbok: 22 december tot 21 januari

Algemeen: Met Saturnus die haar retrograde eindigt in het stabiele teken Stier, voel je een hernieuwde zin voor orde en structuur. Maar zou een beetje chaos zo erg zijn?

Liefde: Venus in oppositie met Neptunus vraagt om oplettendheid. Singles, waak voor te snel verliefd worden. Koppels, deze transit roept op tot een eerlijk gesprek. Zijn er onderwerpen die jullie vermijden?

Professioneel: De Venus-Uranus driehoek kan nieuwe netwerkmogelijkheden opleveren. Misschien is het een goed idee om die vakbeurs toch te bezoeken.

Financieel: Nu Saturnus uit de retrograde komt, is het een goede periode om te denken over pensioensparen of andere langetermijninvesteringen. Maar vergeet je niet te leven in het nu?

waterman verseau sterrenbeeld horoscoop gif

Waterman: 20 januari tot 19 februari

Algemeen: Met Uranus in het spel deze week, hunker je naar vernieuwing. Maar de Zon-Jupiter oppositie vraagt: Is verandering altijd goed?

Liefde: De Venus-Uranus driehoek is als een adrenalinestoot voor je liefdesleven. Singles, durf eens een risico te nemen in de liefde. En voor degenen in een relatie, misschien is het tijd om een oude hobby nieuw leven in te blazen.

Professioneel: Venus in Maagd biedt een uitgelezen kans om de details in werkprojecten aan te scherpen. Zou een meer methodische aanpak je verder kunnen brengen?

Financieel: Wees waakzaam op vrijdag wanneer Venus tegenover Neptunus staat. Een aanlokkelijk financieel aanbod kan te mooi zijn om waar te zijn.

poissons pisces vissen sterrenbeeld horoscoop gif symbool

Vissen: 19 februari tot 20 maart

Algemeen: Venus tegenover jouw heersende planeet Neptunus zet je aan het denken. Zou een meer pragmatische aanpak je dichter bij je dromen kunnen brengen?

Liefde: De Venus-Uranus driehoek zorgt voor wat pit. Singles, dit is het moment om die schattige barista eindelijk aan te spreken. In een relatie? Wat dacht je van een romantische filmavond thuis?

Professioneel: De Zon-Jupiter oppositie kan leiden tot overmoed. Is het echt verstandig om nu al die carrièreswitch te maken?

Financieel: Saturnus die uit haar retrograde komt, betekent dat oude financiële zaken nu kunnen worden opgelost. Een oud conflict met een familielid over geld, wellicht?