Weekhoroscoop: jouw voorspellingen voor 23 tot 29 oktober 2023

Gepubliceerd op 23 oktober 2023 door Lore Ginneberge
Weekhoroscoop: jouw voorspellingen voor 23 tot 29 oktober 2023

Een Volle Maan in Stier zorgt voor verandering in geldzaken, maar het Schorpioenseizoen kan spanningen veroorzaken.. Ontdek jouw weekhoroscoop voor de week van 23 oktober 2023.

Alsjeblieft, jouw horoscoop voor 23 tot 29 oktober 2023.

Ram: 19 maart tot 20 april

Algemeen: De driehoek tussen de zon in Schorpioen en Saturnus in Vissen op 24 oktober werpt een volwassen licht op je leven. De zoektocht naar doel en betekenis komt in beeld. Je begint serieuzer te denken over jouw ambities. Is dat promotionele traject waar je naar snakt echt wat je nodig hebt?

Liefde: Singles, de energie van Mars in Schorpioen prikkelt je om wat avontuurlijker te zijn. Een beetje mysterie is immers goed voor de liefde. Voor degenen in relaties, de Volle Maan in Stier op zaterdag kan oude onderwerpen aan het licht brengen. In plaats van weg te lopen, waarom deze niet eens grondig uitpraten?

Professioneel: Met Saturnus die discipline en doorzettingsvermogen in de mix gooit, is dit een uitstekende week om te netwerken en je talenten te tonen. Durf jezelf eens in de kijker te spelen.

Financieel: Die Volle Maan in Stier? Ja, die werkt op je portemonnee. Overweeg om te investeren in iets duurzaams.

taurus stier sterrenbeeld gif

Stier: 21 april tot 20 mei

Algemeen: De Volle Maan in jouw teken op 28 oktober brengt grotere veranderingen en verbeteringen. Een transformatieve energie omringt je. Heb je het gevoel dat je vastzit in een sleur? Nu is het moment om actie te ondernemen.

Liefde: Voor singles, Venus in Maagd suggereert dat liefde vaak in de kleinste details zit. In een relatie? Weet dat de maansverduistering op zaterdag emoties kan doen koken. In plaats van ze op te kroppen, is het misschien tijd voor een diepgaand gesprek.

Professioneel: Zon - Saturnus driehoek op dinsdag zorgen voor een focus op werkethiek en verantwoordelijkheid. Hoe zit het met dat zijproject dat je aan het plannen was?

Financieel: De Volle Maan op zaterdag belicht jouw financiële sector. Nu is het moment om te sparen, niet om impulsief die nieuwe designertas te kopen.

gemini tweeling tweelingen

Tweelingen: 21 mei tot 21 juni

Algemeen: Mercurius, je heersende planeet, maakt een conjunctie met Mars op 29 oktober. Aangezien deze beide planeten samenkomen in het intense sterrenbeeld Schorpioen, moet je deze week opletten voor onnodige conflicten. Kies je gevechten en zwijg wijselijk wanneer nodig.

Liefde: De energie van Venus in Maagd bevordert een diepere connectie. Singles, misschien is die “friendzone” toch niet zo slecht? In een relatie: Wees voorzichtig met je woorden rond de Volle Maan op zaterdag; ze kunnen dubbel zo krachtig aankomen.

Professioneel: Deze week is een goed moment om je communicatievaardigheden aan te scherpen, zeker met de Zon - Saturnus driehoek op dinsdag. Je bent al een praatjesmaker, maar zelfs jij kunt leren.

Financieel: De Volle Maan suggereert dat je eens goed naar je uitgavenpatroon moet kijken. Zijn al die online aankopen echt nodig?

 

cancer kreeft horoscoop gif sjabloom

Kreeft: 22 juni tot 22 juli

Algemeen: Als een waterteken kun je deze week extra gevoelig zijn voor de energetische golven van het Schorpioenseizoen. Zou het zo kunnen zijn dat je een beetje emotioneler bent dan normaal? Probeer je gevoelens niet uit te werken op een ander, maar stop ze in creatieve hobby's of trek de natuur in.

Liefde: Singles, het is tijd om uit je schulp te kruipen. Er hangt romantiek in de lucht, vooral rond de Volle Maan op zaterdag. Voor degenen in relaties, zorgt de Mercurius-Mars-conjunctie op 29 oktober voor een impuls om gevoelige gesprekken aan te gaan. Tijd om het ijs te breken?

Professioneel: De Zon-Saturnus-driehoek op dinsdag zet de schijnwerpers op je carrière. Je vraagt je af hoe verantwoordelijk je wilt zijn op het werk. Klaar om die leidinggevende rol op je te nemen?

Financieel: Financiële stabiliteit is de sleutel. Gebruik de energie van de Volle Maan om te heroverwegen waar je je geld aan uitgeeft. Investeren in jezelf misschien?

leeuw lion horoscoop gif sjabloon symbool

Leeuw: 23 juli tot 22 augustus

Algemeen: De Volle Maan in Stier op zaterdag dwingt je om na te denken over wat je echt wilt in het leven. Wellicht is het tijd voor een verandering?

Liefde: Met Venus in Maagd draait alles om de kleine dingen. Singles, let op subtiele signalen. In een relatie? Misschien is het de perfecte week om je partner op een unieke manier te waarderen.

Professioneel: De driehoek tussen de Zon en Saturnus op dinsdag moedigt je aan om je carrièredoelen opnieuw te evalueren. Is het pad dat je volgt echt het pad dat je wilt?

Financieel: Met de Volle Maan op de loer, overweeg je best om je budget te herzien. Denk aan langetermijndoelen in plaats van directe behoeften.

maagd vierge symbool sterrenbeeld horoscoop

Maagd: 23 augustus tot 22 september

Algemeen: Venus in je teken zorgt voor een extra dosis charme. Maar de Mercurius-Mars-conjunctie in Schorpioen brengt een negatieve golf. Hoe ga je daarmee om?

Liefde: Voor singles kan de Volle Maan op zaterdag nieuwe kansen op liefde brengen. Relaties kunnen baat hebben bij een dieper begrip. Zou een gezamenlijk project de band kunnen versterken?

Professioneel: De Zon-Saturnus-driehoek op dinsdag zet werk op de voorgrond. Ben je aan het overwegen om van carrière te veranderen? Dit is het moment, gebruik de Volle Maan op zaterdag om een langetermijnplan uit te stippelen.

Financieel: Een goed moment om een financieel plan te maken. Met de Volle Maan kun je je richten op investeringen die meer waarde toevoegen aan je leven.

balance weegschaal sterrenbeeld gif

Weegschaal: 23 september tot 22 oktober

Algemeen: Schorpioenseizoen roept bij jou vragen op over je gevoel van zelfwaarde. Is het tijd om je grenzen te verleggen en je comfortzone te verlaten?

Liefde: Singles, de Volle Maan op zaterdag kan een oude vlam terug in je leven brengen. Heb je echt afsluiting gevonden? Voor degenen in een relatie, de Mercurius-Mars-conjunctie op zondag zou wat oude discussiepunten weer aan het licht kunnen brengen.

Professioneel: De Zon-Saturnus-driehoek wijst erop dat je werkethiek opvalt. Een promotie of een nieuwe verantwoordelijkheid kan aan de horizon liggen. Belangrijk: weet wat je waard bent als je zou moeten onderhandelen over loonsopslag of een nieuwe baan.

Financieel: Deze week is een goed moment om te kijken naar besparingen. Overweeg om een budgetplan te maken.

schorpion scorpion scorpio sterrenbeeld horoscoop gif

Schorpioen: 23 oktober tot 21 november

Algemeen: Welkom in jouw astrologisch seizoen, Schorpioen! Wat wil je echt bereiken in de komende tijd?

Liefde: Singles, met Mars in je teken voel je je moediger dan normaal. Zet de eerste stap, nu wil je echt geen spijt hebben van de berichtjes die je niet hebt verstuurd en de dates die je niet hebt gehad! In een relatie? De Mercurius-Mars-conjunctie op zondag kan dingen verhitten. Oude discussiepunten kunnen opnieuw naar boven komen, zorg dat je rustig blijft wanneer je je standpunt verdedigt. Weet ook wanneer het tijd is om een stap terug te nemen.

Professioneel: De Zon-Saturnus-driehoek op dinsdag maakt dit een ideaal moment om op de werkvloer een mentorrol op je te nemen.

Financieel: Met de Volle Maan in Stier is dit het moment om te denken aan langetermijninvesteringen.

boogschutter sterrenbeeld horoscoop gif

Boogschutter: 22 november tot 21 december

Algemeen: Tijdens dit Schorpioenseizoen worden de fundamenten van je overtuigingen en filosofieën getest. Passen je dagelijkse activiteiten bij wat je écht belangrijk vindt?

Liefde: Singles, let op: de Volle Maan in Stier op zaterdag suggereert dat een platonische vriend plots romantische interesse zou kunnen tonen. Voor diegenen die een relatie hebben, is de Mercurius-Mars-conjunctie op de 29e de katalysator voor diepgaande gesprekken over gezamenlijke financiën of toekomstplannen. Kies een rustige plek uit om deze belangrijke onderwerpen aan te snijden.

Professioneel: De Zon-Saturnus-driehoek op 24 oktober wijst erop dat een project waar je de afgelopen maanden aan hebt gewerkt eindelijk erkenning kan krijgen. Bereid je voor op een grondige evaluatie en ontvang de feedback met open armen.

Financieel: De Volle Maan in Stier vestigt de aandacht op je financiële zekerheid. Dit is het moment om daadwerkelijk dat spaarplan op te zetten waar je steeds over hebt gedacht. Overweeg ook om oude bezittingen te verkopen die je niet meer nodig hebt.

steenbok capricorne capricorn sterrenbeeld horoscoop gif

Steenbok: 22 december tot 21 januari

Algemeen: Het Schorpioenseizoen roept vragen op over de mensen in je leven. Zijn het vooral kennissen of echte vrienden die je energie geven?

Liefde: Voor singles kan de Volle Maan in Stier op de 28e een oude vlam weer doen oplaaien; iemand uit het verleden kan ineens opduiken via sociale media. In een relatie? Houd rekening met enige spanning rondom de Mercurius-Mars-conjunctie op de 29e. Dit is het perfecte moment om dat gesprek te voeren over de verdeling van huishoudelijke taken, voordat kleine ergernissen grote problemen worden.

Professioneel: De driehoek tussen de Zon en Saturnus op dinsdag stelt je in staat om je leiderschapskwaliteiten te tonen. Je baas zal specifiek op zoek zijn naar iemand om een lastig project te begeleiden, en dit is jouw kans om je aan te melden en die promotie binnen te slepen.

Financieel: De energie van de Volle Maan op zaterdag is perfect om te kijken naar nieuwe investeringsmogelijkheden, vooral in vastgoed of langetermijnfondsen. Zorg er wel voor dat je je huiswerk hebt gedaan; deze beslissing vraagt om een grondige analyse.

waterman verseau sterrenbeeld horoscoop gif

Waterman: 20 januari tot 19 februari

Algemeen: Deze week sta je voor een cruciale keuze op het gebied van carrière. Stel jezelf de vraag: “Is dit het pad dat ik wil volgen, of is er een afslag die ik serieus moet overwegen?”

Liefde: Single Watermannen, die Volle Maan in Stier op de 28e zou wel eens een interessante online match kunnen brengen. Ben je al bezet? Dan zet de Mercurius-Mars-conjunctie op de 29e de deur open voor een openhartig gesprek over jullie emotionele behoeften.

Professioneel: Rond de Zon-Saturnus-driehoek op dinsdag kun je een mentor ontmoeten die je carrière een nieuwe draai kan geven. Luister goed naar het advies dat deze persoon je kan geven.

Financieel: De energie van de Volle Maan in Stier maakt dit een goed moment om te overwegen om in groene energie of duurzame fondsen te investeren. Het is niet alleen goed voor je portemonnee maar ook voor je geweten.

poissons pisces vissen sterrenbeeld horoscoop gif symbool

Vissen: 19 februari tot 20 maart

Algemeen: Het Schorpioenseizoen maakt dat je behoefte hebt aan introspectie. Wie ben je echt als er niemand kijkt?

Liefde: Voor de single Vissen kan de Volle Maan op zaterdag duiden op een verrassende ontmoeting via een hobby of gezamenlijke interesse. Als je al in een relatie zit, is dit een goed moment om plannen te maken voor de toekomst, zoals een romantische vakantie.

Professioneel: Op dinsdag, tijdens de Zon-Saturnus-driehoek, is het tijd om jezelf eens echt uit te dagen. Overweeg een cursus of opleiding die je kennis vergroot en je positie op het werk kan verstevigen.

Financieel: Met de Volle Maan in Stier op zaterdag is dit een perfecte tijd om je financiële portfolio op te schonen. Overweeg om slecht presterende aandelen te verkopen en focus op investeringen met een lager risico.