Weekhoroscoop: jouw voorspellingen voor 2 tot 8 oktober 2023

Geüpdatet op 29 september 2023 door Lore Ginneberge
Weekhoroscoop: jouw voorspellingen voor 2 tot 8 oktober 2023

De Mercurius - Pluto driehoek en Venus die naar Maagd verhuist zorgt voor sexy energie.. Ontdek jouw weekhoroscoop voor de week van 2 oktober 2023.

Alsjeblieft, jouw horoscoop voor 2 tot 8 oktober 2023.

Ram: 19 maart tot 20 april

Algemeen: Deze week lijkt het universum je een duidelijke boodschap te sturen: pas op met te agressief gedrag, vooral op professioneel gebied. De Mars-Pluto vierkant op 8 oktober kan enkele machtsspelletjes in gang zetten. Gezien Mars jouw heersende planeet is, zal deze energie je meer raken. Is die roekeloosheid echt nodig?

Liefde: Voor singles kan het een week zijn waarin de dating apps niet zo veel geluk lijken te brengen. Misschien is het de retrograde Jupiter in Stier die je wat terughoudend maakt. Voor degenen in een relatie kan dit het moment zijn om even diep adem te halen en de werk-privébalans te herstellen. Prioriteiten, mensen, prioriteiten.

Professioneel: Wees tactvol met collega’s en leidinggevenden, de energieën zijn deze week niet in jouw voordeel om autoriteitsfiguren te confronteren. Als freelancer heb je de luxe om je eigen grenzen te bepalen. Gebruik die vrijheid verstandig.

Financieel: Hoewel Mars aanzet tot impulsief gedrag, vraagt Pluto je om de langetermijnvoordelen te overwegen voordat je een grote aankoop doet. Dus even geen online shopsessies tijdens de lunchpauze.

taurus stier sterrenbeeld gif

Stier: 21 april tot 20 mei

Algemeen: Met de Jupiter retrograde die blijft duren in jouw teken, zul je wellicht merken dat je geluk niet van externe factoren moet komen. De Mercurius-Pluto driehoek op 3 oktober stelt je in staat om te communiceren op een manier die anderen echt raakt. Is het niet tijd om die innerlijke wijsheid te delen?

Liefde: Singles, dit is een ideale week om te swipen naar het noorden, zuiden, oosten en westen. Maar met Venus die naar Maagd verhuist op 8 oktober, wil je misschien wat kieskeuriger zijn. Voor degenen die bezet zijn, richt je op 'family time'. Een familieband die sterker wordt, is ditmaal belangrijker dan de romantiek.

Professioneel: Saturnus Retrograde in Vissen vraagt je om je werkethiek te herzien. Voor freelancers: hoe duurzaam is je huidige werklast? Overweeg een nieuwe aanpak of een gesprek met een mentor.

Financieel: De Mercurius-Pluto driehoek op 3 oktober is een gunstige dag voor financiële planning. Ga zitten en kijk waar je geld naartoe gaat. Echt, waar gaat het naartoe?

gemini tweeling tweelingen

Tweelingen: 21 mei tot 21 juni

Algemeen: Deze week, met Mercurius, jouw heersende planeet, die eerst in Maagd staat en dan overgaat naar Weegschaal, zal je merken dat je eigenlijk over twee verschillende soorten energieën beschikt. Aan het begin van de week ben je meer gefocust op details en later verschuift de focus naar harmonie en balans. Kan het zijn dat je soms te veel hooi op je vork neemt?

Liefde: Voor singles, wat zou je ervan vinden om je datingstrategie opnieuw te evalueren? Gebruik die Mercurius-energie om je profiel bij te werken. Voor degenen in een relatie: het draait allemaal om communicatie. Maar, weet je echt hoe je moet luisteren?

Professioneel: Freelancers zullen deze week veel profijt hebben van het leggen van contacten en netwerken. Het gaat niet alleen om wie je kent, maar ook om wie jou kent. Voor degenen in een vaste baan, let deze week extra op de band met collega's. Een kleine miscommunicatie kan gemakkelijk escaleren.

Financieel: Met de Mercurius-Pluto driehoek is het een goed moment om financiële afspraken te maken. Heb je al overwogen om te investeren? Onderzoek het, maar wees voorzichtig.

cancer kreeft horoscoop gif sjabloom

Kreeft: 22 juni tot 22 juli

Algemeen: Neptunus en Saturnus Retrograde in het waterteken Vissen werken in jouw voordeel. Je zult merken dat je creativiteit en spiritualiteit een hoge vlucht nemen. Probeer één of twee mindfullness rituelen toe te voegen aan je dagelijkse routine.

Liefde: Singles zullen deze week de nood aan 'me-time' voelen. Het is oké, de dating apps lopen niet weg. Voor degenen in een relatie, deze week draait het meer om emotionele intimiteit dan fysieke aantrekkingskracht. Het belang van diepgaande gesprekken kan niet worden overschat.

Professioneel: Deze week kunnen tegenstellingen op het werk leiden tot iets goeds. Een project dat in het slop zit, kan eindelijk vooruitgang boeken. Verwacht een overeenkomst of compromis.

Financieel: Met Uranus retrograde in Stier, kun je een onverwachte financiële wending verwachten. Het is een goed moment om een noodfonds op te bouwen als je dat nog niet hebt gedaan.

leeuw lion horoscoop gif sjabloon symbool

Leeuw: 23 juli tot 22 augustus

Algemeen: Deze week staat Mars in Weegschaal en dat kan een beetje tegen je natuurlijke neiging om de spotlight te pakken ingaan. Vraag je je ooit af hoe je een teamspeler kunt zijn zonder je identiteit te verliezen?

Liefde: Voor singles, flirt niet alleen met mensen maar ook met nieuwe interesses en hobby's. Misschien ontdek je een passie waar je je liefde in kwijt kunt. Voor degenen in een relatie, jullie kunnen te maken krijgen met enige machtsstrijd, dankzij de Mars-Pluto vierkant van 8 oktober. Relaties zijn hard werk, toch?

Professioneel: Of je nu freelancer bent of in dienst, je kunt merken dat je werk-privébalans helemaal scheef zit. Dit is een herinnering om jezelf niet te verliezen in je werk. Plan dus wat 'family time' in.

Financieel: Met Venus die naar Maagd verhuist, kun je je richten op het gedetailleerd plannen van je financiën. Had je gedacht over het opstarten van een zijproject? Misschien is dit het moment.

 

maagd vierge symbool sterrenbeeld horoscoop

Maagd: 23 augustus tot 22 september

Algemeen: Venus gaat deze week jouw teken binnen, wat je nog aantrekkelijker maakt dan je al bent. Maar voel je je ook intern zoals je er van buiten uitziet?

Liefde: Singles, dit is een geweldige week om jezelf op de datingmarkt te begeven. In relaties kunnen jullie je verheugen op een week van plezier en gezamenlijke activiteiten. Heb je ooit gedacht over een gezamenlijke spa-dag?

Professioneel: Deze week zou je kunnen opvallen bij je superieuren. Dankzij de Mercurius-Pluto driehoek heb je een heldere en indrukwekkende manier van communiceren. Maar wees niet overmoedig, een nederige houding wordt soms ook gewaardeerd.

Financieel: De energie van Venus moedigt je aan om te investeren in zaken die je esthetisch of emotioneel bevredigen. Is het tijd om eindelijk dat kunstwerk te kopen waar je oog op viel?

balance weegschaal sterrenbeeld gif

Weegschaal: 23 september tot 22 oktober

Algemeen: De Zon schijnt in je teken, lieve Weegschaal, wat betekent dat je helemaal in je element bent. Voel je de drang om je leven opnieuw te evalueren? Dan is nu een goed moment om de proef op de som te nemen.

Liefde: Voor singles, Mercurius in je teken zorgt ervoor dat je charmanter bent dan een puppy in een theekopje. Gebruik dat in je voordeel. Mensen in relaties, dit is de week om de dialoog aan te gaan over dingen die je dwars zitten. Laat kleine irritaties niet escaleren en werk aan een gezonde communicatie.

Professioneel: Met de Mercurius-Pluto driehoek krijg je diepe inzichten in je carrièredoelen. Misschien merk je dat sommige collega's meer bijdragen aan je dagelijkse meme-verzameling dan aan je professionele groei.

Financieel: Als het gaat om je financiën, vraag je dan af: "Is die derde designer handtas echt noodzakelijk?" Je hebt van nature stijl; je hoeft niet altijd geld uit te geven om dat te bewijzen.

schorpion scorpion scorpio sterrenbeeld horoscoop gif

Schorpioen: 23 oktober tot 21 november

Algemeen: Je heerst over de mysteries van het leven, maar zelfs jij kunt je soms afvragen waarom de WiFi altijd net uitvalt tijdens belangrijke Zoom-vergaderingen. Deze week draait het allemaal om het vinden van antwoorden op kleine en grote vragen.

Liefde: Singles, de planeten zeggen dat je mysterieuzer dan ooit bent. Dus geef niet teveel van jezelf prijs bij potentiële partners en laat ze raden. Koppels, er kunnen wat verborgen verlangens naar boven komen. Tijd voor een openhartig gesprek waarain je je hart op tafel legt (maar bewaar de gênante geheimen voor je dagboek).

Professioneel: Je bent deze week de Sherlock Holmes van de kantoorpolitiek. Dankzij Neptunus in Vissen krijg je een scherp intuïtief inzicht.

Financieel: Met Mars in Weegschaal wil je misschien samenwerken op financieel gebied. Een gezamenlijke investering? Zorg er wel voor dat je op de ander kunt vertrouwen en dek jezelf goed in.

boogschutter sterrenbeeld horoscoop gif

Boogschutter: 22 november tot 21 december

Algemeen: De planeet Mars in Weegschaal moedigt je aan om meer balans te vinden, wat voor jou betekent dat je plicht en plezier beter moet leren mixen. Is het niet tijd om een middenweg te vinden tussen spontaniteit en planning?

Liefde: Singles, je avontuurlijke geest wordt nog avontuurlijker. Maar deze week is het een goed idee om te checken of je date ook van extreme sporten houdt voordat je een bungeejump boekt. Voor degenen in een relatie: plan een verrassingsuitje. Neem je partner mee op een culinaire reis in eigen keuken.

Professioneel: Jupiter Retrograde in Stier vraagt je om heroverwegingen in je carrière. Misschien is het tijd om het pad van freelance te verkennen? Dit is het moment om je cv te pimpen met meer dan alleen je vermogen om een kruisboog te hanteren.

Financieel: Met Uranus retrograde in Stier is het een goed moment om financiële vernieuwingen te overdenken. Een kleine aanpassing nu kan later tot een grote winst leiden. Crowdfunding voor een wereldreis, iemand?

 

 

 

 

steenbok capricorne capricorn sterrenbeeld horoscoop gif

Steenbok: 22 december tot 21 januari

Algemeen: Deze week voel je je alsof je de CEO van alles bent. Je bent zo georganiseerd dat zelfs je rommelkast een Excel-sheet heeft. Is een streven naar perfectie altijd goed?

Liefde: Singles, met Pluto in je teken voel je je extra magnetisch. Maar vergeet niet, aantrekkingskracht is meer dan alleen een goede profielfoto. In een relatie? Neem je partner mee in je plannen, anders vinden ze zichzelf terug op je to-do lijst.

Professioneel: De Mercurius-Pluto driehoek is je beste vriend op het werk. Je kunt zelfs een manier vinden om die eindeloze vergaderingen nuttig te maken. Misschien een nieuwe strategie presenteren die je hebt bedacht tussen het scrollen door memes?

Financieel: Saturnus raadt een conservatieve aanpak aan. Ga je voor zekerheid of waag je een gok? Soms kan een beetje risico leiden tot een fikse beloning.

waterman verseau sterrenbeeld horoscoop gif

Waterman: 20 januari tot 19 februari

Algemeen: Met Mars in Weegschaal, een ander luchtteken, voel je je creatief en sociaal geïnspireerd. Ga je in op die uitnodiging voor een virtual paint night of blijf je thuis TikToks maken?

Liefde: Singles, de planeten zeggen dat het een goed moment is om buiten je comfortzone te treden. Hebben we het over parachute springen op de eerste date? Nee, maar misschien iets minder extreem zoals sushi als je een hater van rauwe vis bent. Voor koppels: hoe zit het met een creatief en toch intiem weekendje samen?

Professioneel: Uranus in Stier moedigt je aan om te innoveren op de werkvloer. Een app die je koffiezetapparaat aanzet op kantoor? Waarom niet.

Financieel: Met Saturnus retrograde is het een goed moment om die investeringsapps te downloaden die je al een tijdje in de gaten houdt. Stel je voor: investeren terwijl je slaapt.

poissons pisces vissen sterrenbeeld horoscoop gif symbool

Vissen: 19 februari tot 20 maart

Algemeen: Neptunus en Saturnus retrograde in jouw teken maken dit een reflectieve periode. Een dagboek bijhouden kan helpen. Wordt het een spannende bestseller of een dramatische opvoering?

Liefde: Singles, de sterren suggereren dat een sprankje spiritualiteit je liefdesleven kan verrijken. Probeer je echter te concentreren op aura's in plaats van tarotkaarten met beelden van dood en verderf. Voor degenen in een relatie: dit is het moment om diepere emotionele wateren te verkennen, maar zorg ervoor dat je partner een zwemvest draagt.

Professioneel: Jupiter retrograde in Stier maakt dit een goed moment om te netwerken, vooral als je freelance ambities hebt. Wie weet welke connecties nu tot bloei kunnen komen?

Financieel: Creativiteit is mooi, maar Neptunus suggereert dat je ook realistisch moet zijn in financiële zaken. Een NFT van je dagboek klinkt trendy, maar zorgt het voor een stabiele inkomstenbron?