Weekhoroscoop: jouw voorspellingen voor 11 tot 17 september 2023

Geüpdatet op 1 september 2023 door Lore Ginneberge
Weekhoroscoop: jouw voorspellingen voor 11 tot 17 september 2023

Het einde van Mercurius in Retrograde en het Venus-Jupiter Vierkant zorgen voor een positieve week voor vele sterrenbeelden, zowel in de liefde als financiën. Ontdek jouw weekhoroscoop voor de week van 11 september 2023.

Alsjeblieft, jouw horoscoop voor 11 tot 17 september 2023.

Ram: 19 maart tot 20 april

Algemeen: Deze week biedt een balans tussen creatieve expressie en praktische verantwoordelijkheden.

Liefde: De invloed van Venus in mede-vuurteken Leeuw zorgt voor extra vuur in je liefdesleven. De Nieuwe Maan in Maagd op 15 september nodigt je uit om je relaties opnieuw te evalueren en nieuwe verbindingen te vormen. Wat haal jij uit je relaties en welke personen hebben enkel een negatieve invloed?

Professioneel: Je creatieve ideeën kunnen nu vruchten afwerpen. Het einde van Mercurius in retrograde op 15 september helpt je om onafgemaakte projecten af te ronden en plannen te verduidelijken. Jouw focuspunt deze week? Breng zoveel mogelijk discipline in je werkethiek.

Financieel: Financiële stabiliteit kan worden versterkt door verstandige beslissingen en consistente planning. De invloed van Jupiter in retrograde kan je aansporen om je financiële doelen opnieuw te evalueren en te herzien. Let op onnodige uitgaven en focus op duurzame investeringen.

 

taurus stier sterrenbeeld gif

Stier: 21 april tot 20 mei

Algemeen: Deze week staat in het teken van balans en verandering. Neem de tijd om te reflecteren op je doelen en prioriteiten.

Liefde: de Nieuwe Maan in Maagd op 15 september brengt vernieuwde energie in je relaties. Het is een goed moment om duidelijkheid te krijgen over wat je zoekt in een partner. Het Venus-Jupiter vierkant op 17 september zal je helpen om je liefdesleven positief te benaderen. Wees open voor nieuwe ervaringen en geniet van de romantische vibes.

Professioneel: In je professionele leven is het tijd om te focussen op praktische planning en communicatie. Met Mercurius Retrograde die eindigt in Maagd op 15 september, zullen zakelijke relaties en projecten soepeler verlopen. Het vierkant tussen Venus in Leeuw en Jupiter in jouw teken op 17 september brengt kansen voor groei en succes. Wees bereid om je horizon te verbreden en creatieve oplossingen toe te passen.

Financieel: Je financiële situatie kan stabiliseren, maar blijf alert op onverwachte uitgaven. Dit is een goede tijd om je financiële doelen op lange termijn te herzien en je prioriteiten aan te passen. Het weekend kan positieve financiële kansen brengen, maar wees voorbereid en doe je due diligence voordat je beslissingen neemt.

gemini tweeling tweelingen

Tweelingen: 21 mei tot 21 juni

Algemeen: Deze week draait om communicatie en het delen van ideeën. Neem de tijd om je gedachten te ordenen en je waarden om te zetten in de praktijk.

Liefde: De Nieuwe Maan in Maagd op 15 september moedigt je aan om openhartig te zijn over je gevoelens. Laat je intuïtie spreken en zoek naar diepe verbindingen. Het Venus-Jupiter Vierkant op 17 september brengt romantische verrassingen en nieuwe kansen. Sta open voor liefdesavonturen en wees bereid om je hart te volgen.

Professioneel: Op professioneel gebied is het tijd om je communicatieve vaardigheden te benutten. Mercurius Retrograde eindigt op 15 september en helpt om misverstanden te verminderen. Sta open voor nieuwe ideeën en werk samen met anderen om je doelen te bereiken.

Financieel: Je financiële situatie kan wat instabiel aanvoelen, maar blijf gefocust op je langetermijndoelen. Dit is een goed moment om je budget te herzien en te kijken waar je kunt besparen.

cancer kreeft horoscoop gif sjabloom

Kreeft: 22 juni tot 22 juli

Algemeen: Deze week draait om balans en harmonie. Neem de tijd om te ontspannen en te genieten van de kleine gelukjes van het leven.

Liefde: De Nieuwe Maan in Maagd op 15 september nodigt je uit om na te denken over wat je echt nodig hebt in je liefdesleven. Neem de tijd om je emoties te begrijpen en maak ruimte voor verandering. Het Venus-Jupiter vierkant biedt een kans om dieper in te gaan op wat je (potentiële) partner met jou verbindt.

Professioneel: Op professioneel gebied is het belangrijk om consistentie en focus te behouden. Mercurius Retrograde eindigt op 15 september, waardoor je projecten vlotter verlopen. Het vierkant tussen Venus in Leeuw en Jupiter in Stier op 17 september kan kansen brengen voor je carrière. Wees voorbereid en sta open voor nieuwe mogelijkheden.

Financieel: Je financiële situatie kan wat stress veroorzaken, maar blijf praktisch en planmatig. Saturnus in mede-waterteken VIssen moedigt je aan om je uitgaven te evalueren en te werken voor wat je wilt bereiken op financieel gebied.

leeuw lion horoscoop gif sjabloon symbool

Leeuw: 23 juli tot 22 augustus

Algemeen: Deze week is vol potentieel en kansen. Blijf gefocust op je doelen en laat je niet afleiden door onbenulligheden.

Liefde: De Nieuwe Maan in Maagd op 15 september kan een nieuwe start betekenen voor je liefdesleven. Sta open voor positieve verrassingen en wees bereid om nieuwe wegen te verkennen. Venus in jouw teken en Jupiter in Stier vormen een vierkant met ultrapositieve gevolgen. Dit kan je relatie een boost geven, maar wees ook bereid om naar elkaars standpunten te luisteren.

Professioneel: Dit kan je geluksweek zijn als het gaat om je carrière. Kansen en mogelijkheden kunnen zich voordoen, misschien wel uit onverwachte hoek. Houd je doelen helder en maak gebruik van goede argumenten om je standpunten kracht bij te zetten.

Financieel: Een positieve verrassing kan je financiën beïnvloeden. Het Venus-Jupiter Vierkant op 17 september brengt voordelen met zich mee in je geldzaken, er komt dus een fijne periode aan waarin je relaxed kan zijn over kleine en grote uitgaven.

maagd vierge symbool sterrenbeeld horoscoop

Maagd: 23 augustus tot 22 september

Algemeen: Deze week staat in het teken van nieuwe kansen en frisse starts. Laat oude gewoonten los en omarm verandering.

Liefde: Of je nu single bent of in een relatie, de Nieuwe Maan in jouw teken op 15 september markeert het begin van een nieuw hoofdstuk in je liefdesleven. Sta open voor nieuwe mensen en ervaringen. Het weekend brengt positieve verrassingen in je relatie en helpt je om meer plezier en avontuur te vinden.

Professioneel: Met het einde van Mercurius Retrograde in jouw teken op 15 september komt er eindelijk schot in de zaak. Wees bereid om verandering te omarmen en oude gewoonten los te laten. Misschien is het tijd om een extra cursus op te pikken of een nieuwe skill te leren?

Financieel: Een financiële meevaller kan deze week je pad kruisen. Het Venus-Jupiter Vierkant op 17 september kan financiële voordelen met zich meebrengen, maar denk goed na over hoe je deze optimaal kan benutten.

 

balance weegschaal sterrenbeeld gif

Weegschaal: 23 september tot 22 oktober

Algemeen: Deze week staat in het teken van nieuwe kansen en frisse starts. Laat oude gewoonten los en omarm verandering.

Liefde: Of je nu single bent of in een relatie, de Nieuwe Maan in jouw teken op 15 september markeert het begin van een nieuw hoofdstuk in je liefdesleven. Sta open voor nieuwe mensen en ervaringen. Het Venus-Jupiter Vierkant op 17 september kan positieve verrassingen in je relatie brengen en je helpen om meer plezier en avontuur te vinden.

Professioneel: Het semi-sextiel tussen Mercurius en Mars in jouw teken benadrukt je ongeduldige kant. Je hebt moeite om vol te houden als je iets niet van de eerste keer begrijpt. Ben je bezig aan een nieuw project/studie of leer je een nieuwe skill? Heb geduld, je brein kan meer aan dan je soms denkt.

Financieel: Vermijd financiële frustraties door een goede planning en gezond verstand. Zelfs wanneer je van onverwachte inkomsten kunt genieten, is het belangrijk om te denken op lange termijn.

 

 

schorpion scorpion scorpio sterrenbeeld horoscoop gif

Schorpioen: 23 oktober tot 21 november

Algemeen: Deze week draait om diepgaande transformaties. Laat los wat je niet meer dient en omarm nieuwe kansen.

Liefde: De Nieuwe Maan in Maagd op 15 september moedigt je aan om oude patronen los te laten en open te staan voor nieuwe verbindingen. Het Venus-Jupiter Vierkant op 17 september kan voor positieve veranderingen zorgen, maar wees bereid om compromissen te sluiten.

Professioneel: Dit is een uitstekende week om je carrière en doelen opnieuw te evalueren. Je hebt de kracht om hindernissen te overwinnen en succes te bereiken. Zet je vastberadenheid en vasthoudendheid in om je doelen te bereiken.

Financieel: Deze week vraagt om financiële verantwoordelijkheid en planning. Het Venus-Jupiter Vierkant op 17 september kan kansen bieden voor financiële groei en slimme investeringen.

 

boogschutter sterrenbeeld horoscoop gif

Boogschutter: 22 november tot 21 december

Algemeen: Deze week staat in het teken van actie en avontuur. Zet je energie in om je doelen te bereiken en nieuwe ervaringen aan te gaan.

Liefde: Deze week staat in het teken van passie en avontuur in de liefde. Je vuurelement komt tot leven en je hebt behoefte aan opwinding. De Nieuwe Maan in Maagd op 15 september moedigt je aan om open te staan voor nieuwe emotionele verbindingen. Het Venus-Jupiter vierkant op 17 september zorgt voor een stomend weekend...

Professioneel: Dit is een uitstekende week om je professionele doelen te volgen. Je vastberadenheid en enthousiasme zullen anderen inspireren en motiveren. Zet je creatieve energie in om nieuwe projecten te starten en uitdagingen aan te gaan. Je heersende planeet Jupiter helpt je om doorzettingsvermogen te tonen.

Financieel: Je enthousiasme kan ertoe leiden dat je impulsieve uitgaven doet. Houd je financiële doelen in het oog en vermijd overbesteding. Het Venus-Jupiter Vierkant op 17 september kan financiële kansen brengen, maar wees voorzichtig met te veel risico nemen.

 

 

 

 

steenbok capricorne capricorn sterrenbeeld horoscoop gif

Steenbok: 22 december tot 21 januari

Algemeen: Deze week staat in het teken van zelfreflectie en het loslaten van controledrang. Gebruik je vastberadenheid om positieve veranderingen te bewerkstelligen.

Liefde: De invloed van Pluto in Retrograde in jouw teken kan diepere emoties naar boven brengen. Wees eerlijk en open in de liefde en reflecteer op giftig gedrag in relaties. Werk aan een gezonde band en geef je grenzen aan waar nodig.

Professioneel: Er kondigt zich een tijd van groei en vernieuwing aan. De invloed van Pluto in Retrograde moedigt je aan om oude gewoonten los te laten en een nieuwe aanpak te omarmen. Het einde van Mercurius in Retrograde op 15 september bevordert duidelijke communicatie en goede argumenten.

Financieel: Deze week is gunstig voor je financiën. De Nieuwe Maan in Maagd op 15 september brengt nieuwe kansen om je inkomen te verhogen. Het Venus-Jupiter vierkant op 17 september duidt op een positieve verrassing of financiële groei.

waterman verseau sterrenbeeld horoscoop gif

Waterman: 20 januari tot 19 februari

Algemeen: Deze week brengt een golf van frisse energie en nieuwe mogelijkheden. Je voelt je geïnspireerd om je horizon te verbreden en je creatieve impulsen te volgen.

Liefde: De invloed van de Nieuwe Maan in Maagd op 15 september en het Venus-Jupiter vierkant op 17 september zorgen voor diepgaande verbindingen en hartstochtelijke emoties. Mars in mede-luchtteken Weegschaal voegt een vleugje romantiek toe en stimuleert open communicatie.

Professioneel: Het Venus-Jupiter vierkant op 17 september brengt een financiële meevaller of gunstige carrièrekans. Mars, de planeet van energie en actie zorgt er net als het einde van Mercurius in Retrograde voor dat je beter dan ooit kunt samenwerken en goede ideeën uitwisselen.

Financieel: Deze week biedt gunstige vooruitzichten voor je financiën. De invloed van de Nieuwe Maan in Maagd op 15 september opent de deur naar nieuwe inkomstenbronnen of beter financieel beheer. Het Venus-Jupiter vierkant op 17 september brengt een welkome financiële meevaller.

 

poissons pisces vissen sterrenbeeld horoscoop gif symbool

Vissen: 19 februari tot 20 maart

Algemeen: Deze week brengt diepgang en introspectie in overvloed. Je voelt een sterke behoefte om je innerlijke wereld te verkennen en je spirituele reis voort te zetten.

Liefde: Je vertrekt op een diepe emotionele reis in de liefde. De invloed van Neptunus en Saturnus in jouw teken versterkt je intuïtie en helpt je om emotionele blokkades te doorbreken. De Nieuwe Maan in Maagd op 15 september en het Venus-Jupiter vierkant op 17 september brengen diepgaande verbindingen en positieve verrassingen.

Professioneel: Op professioneel gebied sta je voor een periode van zelfreflectie en groei. Het einde van Mercurius in Retrograde op 15 september helpt je om helder effectieve beslissingen te nemen en minder aan jezelf te twijfelen. Laat je creatieve kant zien op het werk en stimuleer anderen om hetzelfde te doen. Onder de Nieuwe Maan krijg je zin om nieuwe methoden te verkennen die je carrière kunnen doen groeien.

Financieel: De invloed van Saturnus Retrograde in jouw teken maakt het moeilijk om gedisciplineerd te zijn in je uitgaven.  Gelukkig kan het Venus-Jupiter vierkant dit weekend voor financiële meevallers zorgen, maar het is belangrijk om verstandig te investeren.