Weekhoroscoop: jouw voorspellingen voor 28 augustus tot 3 september 2023

Gepubliceerd op 28 augustus 2023 door Lore Ginneberge
Weekhoroscoop: jouw voorspellingen voor 28 augustus tot 3 september 2023

De start van nieuw astrologisch seizoen, Mercurius in Retrograde... Ontdek jouw weekhoroscoop van 28 augustus 2023.

Alsjeblieft, jouw horoscoop voor 28 augustus tot 3 september 2023.

Ram: 19 maart tot 20 april

Algemeen: Deze week nodigt de Super Volle Maan in Vissen op 31 augustus je uit om diep naar binnen te kijken, Ram. Reflecteer over je ware passies en wat je echt drijft. Het Maagdseizoen brengt een focus op details en organisatie, wat je zal helpen om je doelen te bereiken. Jupiter in Stier voegt een vleugje geluk en expansie toe aan je week. Voel je de energie om te groeien en je grenzen te verleggen?

Liefde: Of je nu single bent of in een relatie zit, deze week gaat over verbinding. Voor de singles onder jullie, kan een onverwachte ontmoeting je wereld op zijn kop zetten. Sta open voor nieuwe mensen en ervaringen, want je weet nooit wie er op je pad kan komen. Als je al een partner hebt, is dit het moment om diepgaande gesprekken te voeren. Hoe kunnen jullie elkaar beter begrijpen en ondersteunen in jullie doelen?

Professioneel: Mars in Weegschaal stimuleert samenwerking en partnerschappen in je carrière, Ram. Dit kan leiden tot nieuwe kansen en projecten. Misschien werk je samen met een collega aan een creatief project of krijg je de kans om je leiderschapskwaliteiten te tonen. Zorg ervoor dat je goed communiceert en je ideeën deelt.

Financieel: Deze week staat in het teken van financiële stabiliteit, Ram. De Maagd-Zon en Mercurius in retrograde moedigen je aan om je financiën onder de loep te nemen en eventuele verstoringen op te lossen. Kijk eens naar je spaardoelen en stel indien nodig bij. Je hebt de kracht om je financiële situatie te verbeteren.

Conclusie: Deze week biedt kansen voor diepe introspectie en groei, Ram. Sta open voor nieuwe ervaringen en wees bereid om je grenzen te verleggen. Je hebt de energie en het potentieel om deze week tot een succes te maken.

 

taurus stier sterrenbeeld gif

Stier: 21 april tot 20 mei

Algemeen: Met de Super Volle Maan in Vissen op 31 augustus word je uitgenodigd om je intuïtie te volgen, Stier. Het Maagdseizoen en Mercurius retrograde in Maagd helpen je om je leven te organiseren en helderheid te krijgen over je doelen. Jupiter in Stier blijft je zegenen met positieve energie en kansen. Is het tijd om je horizon te verbreden?

Liefde: Of je nu single bent of in een relatie zit, deze week hangt er liefde in de lucht. Singles kunnen een onverwachte ontmoeting hebben die tot iets diepers kan leiden. Besteed aandacht aan je intuïtie, want het kan je de weg wijzen naar een speciale connectie. Als je al een partner hebt, kan deze week nieuwe diepgang in jullie relatie brengen. Durf je kwetsbaar op te stellen en je gevoelens te delen.

Professioneel: Mars in Weegschaal geeft je de energie om aan nieuwe projecten te werken, Stier. Samenwerking is de sleutel tot succes. Je kunt nieuwe kansen krijgen door met anderen samen te werken en elkaars sterke punten te benutten. Wees proactief en laat je creativiteit stromen.

Financieel: Jupiter in jouw teken zorgt voor een positieve impuls in je financiën, Stier. Dit is het moment om je financiële doelen te herzien en te streven naar groei. Misschien is het tijd om te investeren in jezelf of in een project waarin je gelooft. Wees niet bang om een stap in de richting van financiële welvaart te zetten.

Conclusie: Deze week draait om intuïtie, groei en samenwerking, Stier. Luister naar je innerlijke stem en volg je hart. De kosmische energieën ondersteunen je in je streven naar succes op alle gebieden van je leven. Grijp de kansen die zich voordoen en ga vol vertrouwen de toekomst tegemoet.

gemini tweeling tweelingen

Tweelingen: 21 mei tot 21 juni

Algemeen: Met de Super Volle Maan in Vissen op 31 augustus krijg je de kans om los te laten wat je niet langer dient, Tweelingen. Het Maagdseizoen en Mercurius retrograde in Maagd nodigen je uit om je innerlijke wereld te onderzoeken en te reflecteren op je doelen. Laat je intuïtie je gids zijn en neem de tijd om stil te staan bij wat je echt wilt.

Liefde: Of je nu single bent of in een relatie zit, deze week staat in het teken van communicatie en verbinding. Singles kunnen een belangrijke volgende stap nemen in een romance, terwijl mensen in een relatie de behoefte voelen om hun gevoelens en gedachten te delen. Wees open en eerlijk in je gesprekken, en vergeet niet om naar je intuïtie te luisteren.

Professioneel: Met Mars in Weegschaal ben je gemotiveerd om je carrière naar een hoger niveau te tillen, Tweelingen. Dit is een goede tijd om je vaardigheden te verbeteren en nieuwe kansen na te streven. Wees niet bang om jezelf te laten zien en je ideeën naar voren te brengen. Samenwerking kan leiden tot succes.

Financieel: Jupiter in Stier brengt positieve energie naar je financiën, Tweelingen. Dit is het moment om je financiële plannen te herzien en eventuele investeringen te overwegen. Je kunt ook waardevolle inzichten krijgen over hoe je je geld het beste kunt beheren. Sta open voor nieuwe kansen om je financiële situatie te verbeteren.

Conclusie: Deze week draait om communicatie, groei en het volgen van je intuïtie, Tweelingen. Neem de tijd om je doelen en verlangens te onderzoeken en wees niet bang om je gevoelens te delen. Met de kosmische energieën die je ondersteunen, ben je klaar om positieve stappen te zetten in alle aspecten van je leven.

cancer kreeft horoscoop gif sjabloom

Kreeft: 22 juni tot 22 juli

Algemeen: Met de Super Volle Maan in mede-waterteken Vissen op 31 augustus worden je intuïtieve krachten versterkt, Kreeft. Het Maagdseizoen en Mercurius retrograde in Maagd nodigen je uit om je dagelijkse routine te evalueren en eventuele aanpassingen aan te brengen. Zorg voor balans tussen werk en ontspanning.

Liefde: deze week draait om verbinding en romantiek. Single? Als je op zoek bent naar de liefde, focus dan op een partner met dezelfde innerlijke waarden als jij. Mensen in een relatie voelen een diepere band en kunnen een volgende stap overwegen. Luister naar je intuïtie en laat je hart spreken.

Professioneel: Met Mars in Weegschaal is dit een goede tijd om te focussen op je professionele doelen, Kreeft. Je kunt nieuwe kansen krijgen of je kunt een doorbraak ervaren in projecten waaraan je werkt. Wees diplomatiek in je communicatie en werk samen met anderen om tot positieve resultaten te komen.

Financieel: De Super Volle Maan kan je bewust maken van financiële zaken die je eerder hebt genegeerd, Kreeft. Dit is een kans om je financiën te evalueren en eventuele onnodige uitgaven te verminderen. Overweeg ook om je spaargeld een boost te geven. Wees realistisch over je budget en zoek naar manieren om te besparen.

Conclusie: Deze week nodigt je uit om in balans te komen en te luisteren naar je intuïtie, Kreeft. Of het nu gaat om liefde, werk of financiën, vertrouw op je gevoelens en wees bereid om aanpassingen te maken waar nodig. Je hebt de kracht om positieve veranderingen in gang te zetten en jezelf verder te ontwikkelen.

leeuw lion horoscoop gif sjabloon symbool

Leeuw: 23 juli tot 22 augustus

Algemeen: Met de Super Volle Maan in Vissen op 31 augustus sta je voor een periode van diepere introspectie, Leeuw. Het Maagdseizoen en Mercurius retrograde in Maagd stimuleren je om je innerlijke wereld te verkennen en oude patronen los te laten. Neem de tijd om te reflecteren en jezelf op te laden.

Liefde: Of je nu single bent of in een relatie, deze week draait om zelfliefde en innerlijke groei. Singles kunnen zich aangetrokken voelen tot mensen die hen intellectueel en emotioneel stimuleren. In een relatie is open communicatie cruciaal. Wees eerlijk over je gevoelens en behoeften.

Professioneel: Met Mars in Weegschaal is dit een goede tijd om je sociale netwerk uit te breiden, Leeuw. Werk samen met anderen en deel je ideeën. Mercurius retrograde kan wat communicatieproblemen veroorzaken, dus wees geduldig en zorgvuldig in je interacties. Gebruik deze periode om je plannen te verfijnen.

Financieel: De Super Volle Maan kan je bewust maken van eventuele financiële onbalans, Leeuw. Neem de tijd om je uitgavenpatroon te bekijken en te zien waar je kunt besparen. Dit is ook een goed moment om na te denken over langetermijninvesteringen en financiële doelen.

Conclusie: Deze week nodigt je uit om naar binnen te keren en te werken aan je innerlijke groei, Leeuw. Neem de tijd om jezelf beter te begrijpen en je emotionele welzijn te bevorderen. Zowel in de liefde als op professioneel gebied, wees open en eerlijk over je behoeften en intenties. Gebruik deze energie om jezelf te versterken en te evolueren

maagd vierge symbool sterrenbeeld horoscoop

Maagd: 23 augustus tot 22 september

Algemeen: Met de Super Volle Maan in Vissen op 31 augustus wordt je intuïtie versterkt, Maagd. Het is tijd om dieper na te denken over je doelen en dromen. Het Maagdseizoen én Mercurius retrograde in jouw teken vragen om zelfreflectie en het heroverwegen van keuzes.

Liefde: de kosmische energie die jouw richting op komt daagt je uit om dieper te graven in je emotionele behoeften. Single? Ga op zoek naar (vriendschappelijke) relaties met mensen die je begrijpen en ondersteunen. In een relatie? Vertrouwen en communicatie zijn de sleutel tot verbinding.

Professioneel: Met Mars in Weegschaal is dit een periode waarin samenwerking en diplomatie belangrijk zijn, Maagd. Mercurius retrograde in jouw teken kan wat verwarring veroorzaken, dus wees duidelijk in je communicatie. Gebruik deze tijd om bestaande projecten te herzien en te verfijnen.

Financieel: De Super Volle Maan kan je bewust maken van de balans tussen inkomsten en uitgaven, Maagd. Neem de tijd om je financiën te beheren en te kijken waar je kunt besparen. Dit is ook een goed moment om na te denken over hoe je je financiële doelen kunt bereiken.

Conclusie: Deze week nodigt je uit om dieper na te denken over je innerlijke wereld en je emotionele behoeften, Maagd. Neem de tijd om je doelen en dromen te heroverwegen en te verduidelijken. In de liefde en op professioneel gebied is communicatie essentieel. Gebruik de energie van het Maagdseizoen om jezelf te herdefiniëren en je intenties helder te maken.

balance weegschaal sterrenbeeld gif

Weegschaal: 23 september tot 22 oktober

Algemeen: De Super Volle Maan in Vissen op 31 augustus kan je intuïtie en creativiteit versterken, Weegschaal. Het is een periode waarin je kunt nadenken over hoe je je authentieke zelf in verschillende aspecten van je leven kunt uitdrukken.

Liefde: Of je nu single bent of in een relatie, deze week draait alles om emotionele verbinding. Singles kunnen iemand ontmoeten die hen begrijpt op een dieper niveau. Mensen in een relatie worden aangemoedigd om openhartige gesprekken te voeren en nieuwe manieren te ontdekken om elkaar te ondersteunen.

Professioneel: Met Mars in jouw teken, voel je je energiek en vastberaden, Weegschaal. Dit is een goede tijd om nieuwe projecten aan te pakken en je creatieve ideeën naar voren te brengen. Mercurius retrograde in Maagd kan echter wat communicatieproblemen veroorzaken, dus wees geduldig.

Financieel: De Super Volle Maan kan je bewust maken van de emotionele aspecten van je financiële situatie, Weegschaal. Neem de tijd om na te denken over hoe je je geld kunt gebruiken om je dromen en doelen te ondersteunen. Overweeg ook om te investeren in zelfzorg en welzijn - een nieuw sportabonnement bijvoorbeeld, of een ontspannende hobby.

Conclusie: Deze week staat in het teken van emotionele verbinding en creativiteit, Weegschaal. Luister naar je intuïtie en gebruik je creatieve energie om jezelf uit te drukken. Op professioneel gebied is dit een uitstekende tijd om nieuwe projecten te starten, maar wees geduldig bij communicatieproblemen. Financieel gezien is het belangrijk om emotionele voldoening te vinden in je geldzaken.

 

 

schorpion scorpion scorpio sterrenbeeld horoscoop gif

Schorpioen: 23 oktober tot 21 november

Algemeen: Met de Super Volle Maan in mede-waterteken Vissen op 31 augustus worden je intuïtie en gevoelens versterkt, Schorpioen. Dit is een tijd om diep na te denken over je persoonlijke groei en hoe je kunt evolueren.

Liefde: Of je nu single bent of in een relatie, deze week nodigt je uit om dieper te duiken in je emoties en behoeften. Singles kunnen een intense aantrekkingskracht ervaren, maar wees voorzichtig om niet te snel te gaan. Mensen in een relatie worden aangemoedigd om oude wonden te genezen, spreek al je frustraties en zorgen uit zodat je met een schone lei kunt beginnen.

Professioneel: Mars in Weegschaal brengt wat balans en diplomatie in je werk, Schorpioen. Dit is een gunstige tijd om samen te werken en je strategieën aan te passen. Mercurius retrograde in Maagd kan echter wat miscommunicatie veroorzaken, dus wees duidelijk en geduldig.

Financieel: De Super Volle Maan kan je bewust maken van emotionele patronen die invloed hebben op je financiële beslissingen, Schorpioen. Dit is een goed moment om te onderzoeken hoe je kunt werken aan het transformeren van je relatie met geld en waarde.

Conclusie: Deze week draait om diepe introspectie en emotionele transformatie, Schorpioen. Neem de tijd om naar je intuïtie te luisteren en werk aan het helen van oude emotionele wonden. Op professioneel gebied is samenwerking en aanpassing belangrijk, maar let op miscommunicatie. Financieel gezien is het tijd om je relatie met geld te herzien en te transformeren.

 

boogschutter sterrenbeeld horoscoop gif

Boogschutter : 22 november tot 21 december

Algemeen: De Volle Supermaan in Vissen op 31 augustus brengt emotionele intensiteit en diepgang in je leven, Boogschutter. Dit is een periode van reflectie en bewustwording van je innerlijke behoeften.

Liefde: Zowel singles als mensen in een relatie kunnen deze week een sterke emotionele verbinding ervaren. Voor singles is er potentieel voor een diepgaande connectie, terwijl mensen in een relatie de kans krijgen om hun emotionele band net te verdiepen. De sleutel tot succes? Wees open en eerlijk over je verwachten tegenover de ander.

Professioneel: Met Mars in Weegschaal kan je professionele relaties verbeteren, Boogschutter. Samenwerking en diplomatie zijn sleutelwoorden. Let echter op Mercurius retrograde in Maagd en wees geduldig - grote projecten hebben tijd nodig.

Financieel: De Volle Supermaan kan je bewust maken van je financiële patronen en gedragingen, Boogschutter. Dit is een goed moment om te evalueren hoe je met geld omgaat en waar je kunt groeien in je financiële management.

Conclusie: Deze week nodigt je uit om diep te duiken in je innerlijke wereld, Boogschutter. Emotionele connecties staan centraal, zowel in de liefde als in je professionele relaties. Werk aan samenwerking en diplomatie op het werk, maar houd rekening met communicatieproblemen door Mercurius retrograde. Op financieel gebied is het tijd om je financiële gewoonten en gedragingen te herzien en te verbeteren.

 

 

 

steenbok capricorne capricorn sterrenbeeld horoscoop gif

Steenbok: 22 december tot 21 januari

Algemeen: Deze week brengt de Super Volle Maan in Vissen op 31 augustus een diepe emotionele resonantie met zich mee, Steenbok. Je wordt aangemoedigd om je innerlijke wereld te verkennen en je spirituele groei te omarmen.

Liefde: omarm een periode van diepe reflectie over wat je echt zoekt in een liefdesrelatie. Singles kunnen verrast worden door een onverwachte ontmoeting die hun kijk op liefde verandert. Stellen zullen merken dat eerlijke communicatie en het delen van hun diepste verlangens de intimiteit tussen hen vergroot.

Professioneel: Met Mars in Weegschaal wordt je professionele leven in balans gebracht, Steenbok. Je hebt de energie en vastberadenheid om je doelen te bereiken. Mercurius retrograde in Maagd kan echter wat verwarring veroorzaken, dus zorg ervoor dat je duidelijke communicatie handhaaft.

Financieel: De Super Volle Maan in Vissen kan je bewust maken van eventuele financiële patronen die je beperken, Steenbok. Dit is een uitstekende tijd om te evalueren waar je je geld aan uitgeeft en hoe je je financiële doelen kunt verwezenlijken.

Conclusie: Deze week draait om diepe emotionele verbindingen en spirituele groei, Steenbok. Zowel in de liefde als op professioneel gebied zijn openhartige gesprekken en duidelijke communicatie van groot belang. Je hebt de energie om je professionele doelen te bereiken, maar let op verwarring door Mercurius retrograde. Op financieel gebied is het tijd om je financiële gewoonten te herzien en te streven naar een betere financiële toekomst.

waterman verseau sterrenbeeld horoscoop gif

Waterman: 20 januari tot 19 februari

Algemeen: Deze week brengt de Volle Supermaan in Vissen op 31 augustus een periode van introspectie en bewustwording, Waterman. Neem de tijd om na te denken over je persoonlijke groei en intuïtieve inzichten.

Liefde: Watermannen kunnen deze week een onverwachte wending in hun liefdesleven ervaren. Is het tijd voor de volgende belangrijke stap? Het Maagdseizoen en de Volle Supermaan inspireren je om je verlangen naar vrijheid te balanceren met het verlangen naar duidelijkheid in de liefde.

Professioneel: Met Mars in Weegschaal is dit een uitstekende tijd om samen te werken en je professionele netwerk uit te breiden, Waterman. De Super Volle Maan in Vissen kan echter wat onzekerheden met zich meebrengen, dus vertrouw op je intuïtie en creativiteit.

Financieel: Deze week is het belangrijk om je financiële doelen op lange termijn in gedachten te houden, Waterman. De Super Volle Maan in Vissen kan je bewust maken van financiële gewoonten die je moet herzien en aanpassen.

Conclusie: Dit is een week van introspectie en emotionele diepgang, Waterman. Zowel in de liefde als op professioneel gebied wordt van je verwacht dat je openhartig en intuïtief bent. Samenwerking en netwerken zijn gunstig op professioneel gebied, maar let op onzekerheden door de Super Volle Maan. Financieel gezien is het tijd om je financiële gewoonten te evalueren en te streven naar een betere financiële toekomst.

 

poissons pisces vissen sterrenbeeld horoscoop gif symbool

Vissen: 19 februari tot 20 maart

Algemeen: Deze week brengt de Super Volle Maan in jouw teken op 31 augustus een periode van intense emoties en diepe reflectie, Vissen. Neem de tijd om jezelf beter te begrijpen en je doelen aan te scherpen.

Liefde: Of je nu single bent of in een relatie zit, deze week draait om zelfliefde en innerlijke groei. Singles kunnen iemand ontmoeten die echt begrijpt wat ze nodig hebben, terwijl stellen de kans hebben om zich nog sterker met elkaar te verbinden.

Professioneel: Met Jupiter in Stier is dit een gunstige tijd voor professionele groei en kansen, Vissen. De Super Volle Maan in jouw teken kan echter wat emotionele onrust veroorzaken, dus neem de tijd om je emoties te begrijpen voordat je grote beslissingen neemt.

Financieel: Deze week is het belangrijk om je financiële doelen in evenwicht te brengen met je emotionele behoeften, Vissen. De Super Volle Maan kan je bewust maken van financiële gewoonten die je moet aanpassen voor meer stabiliteit.

Conclusie: Dit is een week van intense emoties en innerlijke groei, Vissen. Zowel in de liefde als op professioneel gebied is het essentieel om je emotionele behoeften te begrijpen voordat je beslissingen neemt. Profiteer van professionele kansen en groei dankzij Jupiter in Stier. Op financieel gebied is het tijd om je gewoonten te herzien voor meer stabiliteit. Gebruik de krachtige energie van de Super Volle Maan in jouw teken om jezelf beter te begrijpen en je doelen aan te scherpen.