Charlotte in ‘And Just Like That’ draagt Belgische mode

Gepubliceerd op 16 augustus 2023 door Lore Ginneberge
Charlotte in ‘And Just Like That’ draagt Belgische mode HBO

Hoewel seizoen 2 van 'And Just Like That' gemengde reacties krijgt, zijn de outfits wederom subliem. In aflevering 9 draagt Charlotte zelfs een setje van Antwerpse makelij, en het is niet de eerste keer dat we Belgische mode spotten in de serie.

Charlotte in een pyjama van Bernadette Antwerp

Niet iedereen kan de verhaallijnen van 'And Just Like That' smaken, maar dat er op modevlak heel wat te smullen valt, staat buiten kijf. Meestal is het Carrie's garderobe die met de aandacht gaat lopen, maar in aflevering 9 van seizoen 2 krijgt ze concurrentie van Charlotte.

Actrice Kristin Davis draagt namelijk een pyjama van het Antwerpse label Bernadette. De set met typerende bloemenprint is op Charlotte's lijf geschreven, want net als in de originele 'Sex and the City'-serie, zien we haar personage vooral in romantische, vrouwelijke en preppy silhouetten.

Charlotte And Just Like That stijl outfits
HBO

De pyjama in roze zijde is de ster van de show in een scène tussen Charlotte en huby Harry in de slaapkamer. Hoewel Charlotte 'm draagt om naar bed te gaan, kan je de gebloemde set perfect overdag dragen met sandaaltjes naar een brunch.

bernadette Charlotte And Just Like That stijl
Louis Pyjama-set, Bernadette

Shop hier

Belgische mode in 'And Just Like That'

Het is niet de eerste keer dat een kledingstuk van Belgische makelij de revue passeert in 'And Just Like That'. In aflevering 2 van seizoen 2 draagt Lisa Todd Wexley een kokerrok met zebraprint van Dries Van Noten.

Charlotte And Just Like That stijl outfits
HBO
dries van noten rok and just like that
Wit en zwarte rok, Dries Van Noten

Shop hier

Er resten nog twee laatste afleveringen van 'And Just Like That' seizoen 2. Onze droom? Charlotte in mantel van Raf Simons voor Prada, Miranda met een Delvaux Pin Swing-handtas en Carrie in een kleurrijke Essentiel Antwerp-trui.