Weekhoroscoop: jouw voorspellingen voor 14 tot 20 augustus 2023

Geüpdatet op 21 september 2023 door Lore Ginneberge
Weekhoroscoop: jouw voorspellingen voor 14 tot 20 augustus 2023

De Nieuwe Maan zorgt voor een frisse start deze week... Ontdek jouw weekhoroscoop van 14 augustus 2023.

Alsjeblieft, jouw horoscoop voor 14 tot 20 augustus 2023.

Ram: 19 maart tot 20 april

Algemeen: Deze week is de Nieuwe Maan in Leeuw op 16 augustus een krachtig moment voor een frisse start, Ram. Gebruik deze energie om je doelen te herzien en te focussen op je ware passies.

Liefde: Venus retrograde in Leeuw daagt je uit om je liefdesleven opnieuw te evalueren. Sta open voor nieuwe perspectieven en laat los wat niet langer bijdraagt aan jouw geluk. Geef dating apps een kans en laat jezelf zien zoals je werkelijk bent. Laat je niet ontmoedigen door eerdere teleurstellingen, want er kan een speciaal iemand op je wachten. In een relatie? Neem de tijd voor diepgaande gesprekken met je partner. Weet wanneer het tijd is om te spreken, maar ook wanneer je je mening beter voor jezelf houdt. Samen kunnen jullie een sterke band smeden, zelfs in uitdagende tijden.

Professioneel: Met Mercurius en Mars in Maagd, komt er een sterke focus op efficiëntie en perfectionisme in je carrière. Gebruik deze periode om projecten met precisie af te ronden en je vaardigheden te laten zien.

Financieel: Saturnus retrograde in Vissen herinnert je eraan om verstandig met geld om te gaan. Zet een spaardoel voor de tweede helft van 2023 en werk daaraan.

Conclusie: Deze week staat in het teken van zelfreflectie en het najagen van jouw authentieke verlangens. Wees dapper en sta open voor nieuwe mogelijkheden, zowel in de liefde als op professioneel vlak.

 

taurus stier sterrenbeeld gif

Stier: 21 april tot 20 mei

Algemeen: Met de Nieuwe Maan in Leeuw op 16 augustus is het tijd voor een persoonlijke reset, Stier. Gebruik deze krachtige energie om je spirituele groei te omarmen en je intuïtie te versterken.

Liefde: Of je nu single bent of in een relatie, Venus retrograde in Leeuw nodigt je uit om je emotionele diepten te verkennen. Emoties kunnen naar boven komen, maar het is een kans om oude wonden te genezen en jezelf opnieuw te ontdekken. Single? Bekijk een bepaalde vriendschap eens in een ander licht, misschien zijn jullie wel meer dan dat... Laat je niet afschrikken door het onbekende en volg je hart. In een relatie, neem de tijd voor jezelf met een gezichtsmasker en een grappige serie. Als je je batterijen oplaadt, kun je ook beter voor je partner zorgen.

Professioneel: Met Mercurius en Mars in Maagd, ben je klaar om je creatieve vaardigheden te gebruiken en nieuwe projecten tot leven te brengen. Wees niet bang om risico's te nemen en buiten de gebaande paden te treden.

Financieel: Saturnus retrograde in Vissen herinnert je eraan om verstandig te budgetteren en je uitgaven onder controle te houden. Wees voorzichtig met impulsaankopen.

Conclusie: Deze week is een tijd van diepe zelfontdekking en spirituele groei. Gebruik de Nieuwe Maan in Leeuw om oude wonden te genezen en nieuwe paden te verkennen, zowel in de liefde als op professioneel vlak.

gemini tweeling tweelingen

Tweelingen: 21 mei tot 21 juni

Algemeen: Deze week is een tijd van introspectie en heroverweging, Tweelingen. Met de Nieuwe Maan in Leeuw op 16 augustus, voel je de drang om je innerlijke wereld te verkennen en oude overtuigingen los te laten.

Financieel: Saturnus retrograde in Vissen kan wat onzekerheden met zich meebrengen op financieel gebied. Wees voorzichtig met impulsieve uitgaven en neem de tijd om je financiële situatie te analyseren. Dit is een goed moment om je uitgavenpatroon te herzien en een budgetplan op te stellen.

Professioneel: Met Mercurius in Maagd, ben je deze week extra gefocust op je carrière. Dit is een goed moment om nieuwe ideeën te delen met je collega's en om samen te werken aan projecten. Wees echter voorzichtig met miscommunicatie; dubbelcheck je e-mails en zorg ervoor dat je boodschappen duidelijk worden begrepen.

Liefde: Venus retrograde in Leeuw kan wat emoties in je liefdesleven teweegbrengen. Als je in een relatie bent, neem dan de tijd om naar je partner te luisteren en je gevoelens te uiten. Wees geduldig en begripvol. Als single, heb je misschien behoefte aan wat tijd voor jezelf om na te denken over wat je echt wilt in een relatie. Het is oké om je hart te beschermen en jezelf op de eerste plaats te zetten.

Conclusie: Deze week vraagt om introspectie en aandacht voor je innerlijke wereld, Tweelingen. Neem de tijd om je financiën en carrièreplannen te herzien. Wees geduldig en begripvol in de liefde en laat je niet overweldigen door emoties. Gebruik deze periode van transformatie om te groeien en jezelf beter te leren kennen.

cancer kreeft horoscoop gif sjabloom

Kreeft: 22 juni tot 22 juli

Algemeen: Met de Nieuwe Maan in Leeuw op 16 augustus is dit een krachtige tijd voor zelfexpressie en het nastreven van je passies, Kreeft. Laat je creativiteit de vrije loop en omring jezelf met mensen die je inspireren.

Liefde: Sta open voor nieuwe mogelijkheden in de liefde, maar vergeet niet je eigen grenzen en behoeften te respecteren. Vergeet ook niet dat liefde voor jezelf de basis is voor gezonde relaties. Als je in een relatie bent: herontdek de vonk tussen jou en je partner door samen leuke en avontuurlijke activiteiten te ondernemen. Laat het verleden achter je en kies ervoor om je samen op de toekomst te richten.

Professioneel: Met Mercurius en Mars in Maagd, is dit een productieve week voor jou op het werk. Gebruik je organisatorische vaardigheden om projecten af te ronden en nieuwe ideeën te presenteren. Wees niet bang om je stem te laten horen.

Financieel: Saturnus retrograde in Vissen herinnert je eraan om verstandig met geld om te gaan. Dit is een goede tijd om je financiële doelen te evalueren en aan een spaarplan te werken.

Conclusie: Deze week draait om zelfexpressie en het volgen van je hart. Wees moedig in de liefde en op professioneel vlak. Je hebt de kracht om positieve veranderingen te creëren en je doelen na te streven.

leeuw lion horoscoop gif sjabloon symbool

Leeuw: 23 juli tot 22 augustus

Algemeen: Gelukkige verjaardag, Leeuw! Met de Nieuwe Maan in je teken op 16 augustus, is dit jouw moment om te stralen en je doelen te manifesteren. Grijp deze kans om jezelf te laten zien aan de wereld.

Liefde: Met Venus retrograde in jouw teken, heb je de kans om diep naar je eigen behoeften en verlangens te kijken. Als je single bent, kan dit een tijd zijn van zelfontdekking en het herdefiniëren van wat je zoekt in een partner. Laat je niet afschrikken door eerdere mislukte relaties, want deze periode kan je helpen om helderheid te krijgen over wat je werkelijk wilt. In een relatie, wees eerlijk en open met je partner over je gevoelens en behoeften. Weet wanneer het tijd is om te spreken en wanneer je ruimte moet geven voor introspectie.

Professioneel: Met Mercurius en Mars in Maagd, ben je gefocust op je carrière en heb je de mogelijkheid om je professionele doelen te bereiken. Wees zelfverzekerd en sta open voor samenwerkingen om je doelen te verwezenlijken.

Financieel: Saturnus retrograde in Vissen herinnert je eraan om verstandig met geld om te gaan. Dit is een goede tijd om je financiën te evalueren en een realistisch budget op te stellen.

Conclusie: Deze week is jouw tijd om te stralen, Leeuw. Sta open voor nieuwe mogelijkheden in de liefde en op professioneel vlak. Wees zelfverzekerd en laat je creativiteit de vrije loop.

maagd vierge symbool sterrenbeeld horoscoop

Maagd: 23 augustus tot 22 september

Algemeen: De Nieuwe Maan in Leeuw op 16 augustus brengt een tijd van innerlijke transformatie en vernieuwing, Maagd. Gebruik deze energie om oude patronen los te laten en ruimte te maken voor groei.

Liefde: Heb je behoefte aan meer ruimte of juist meer intimiteit? Neem de tijd om naar je gevoelens te luisteren en communiceer hier openlijk over met je partner. Als je single bent, let op dat je niet te kritisch bent naar potentiële partners toe. Wees open voor nieuwe verbindingen en geef mensen een kans.

Professioneel: Met Mercurius en Mars in jouw teken, ben je vastberaden en gefocust op je doelen. Dit is een uitstekende tijd om je professionele vaardigheden te laten zien en jezelf te bewijzen.

Financieel: Saturnus retrograde in Vissen herinnert je eraan om verstandig met geld om te gaan. Houd je financiële doelen in gedachten en wees spaarzaam met je uitgaven.

Conclusie: Deze week is een periode van innerlijke groei en vernieuwing voor jou, Maagd. Neem de tijd om naar jezelf en je behoeften te luisteren, zowel in de liefde als op professioneel vlak.

balance weegschaal sterrenbeeld gif

Weegschaal: 23 september tot 22 oktober

Algemeen: Met de Nieuwe Maan in Leeuw op 16 augustus is dit een krachtige tijd voor innerlijke reflectie en het zetten van nieuwe intenties, Weegschaal. Gebruik deze energie om in balans te komen en jezelf te omringen met positieve invloeden.

Liefde: Met Venus retrograde in Leeuw, kan je liefdesleven wat complex zijn deze week. In een relatie? Wees geduldig en luister naar de behoeften van je partner. Weet wanneer het tijd is om te praten en wanneer je beter kunt luisteren. Als je single bent, vermijd impulsieve beslissingen in de liefde en geef jezelf de tijd om duidelijkheid te krijgen over wat je echt verlangt in een partner.

Professioneel: Met Mercurius en Mars in Maagd, is dit een productieve week voor jou op het werk. Wees gedisciplineerd en maak gebruik van je diplomatieke vaardigheden om eventuele conflicten op de werkvloer op te lossen.

Financieel: Saturnus retrograde in Vissen herinnert je eraan om verstandig met geld om te gaan. Dit is een goed moment om je financiële doelen te herzien en na te denken over investeringen voor de lange termijn.

Conclusie: Deze week staat in het teken van innerlijke balans en reflectie, Weegschaal. Geef aandacht aan je relaties, zowel persoonlijk als professioneel, en wees geduldig in de liefde.

 

 

schorpion scorpion scorpio sterrenbeeld horoscoop gif

Schorpioen: 23 oktober tot 21 november

Algemeen: Met de Nieuwe Maan in Leeuw op 16 augustus is dit een tijd van vernieuwing en groei voor jou, Schorpioen. Gebruik deze energie om jezelf te bevrijden van oude gewoonten en beperkingen.

Liefde: Venus retrograde in Leeuw kan wat uitdagingen met zich meebrengen op het gebied van liefde en relaties. Wees eerlijk naar jezelf en je partner toe over je gevoelens en behoeften. Single? Je kan onzekerheden voelen in de zoektocht naar liefde. Blijf trouw aan jezelf en wees geduldig; de juiste persoon zal komen wanneer de tijd rijp is.

Professioneel: Met Mercurius en Mars in Maagd, heb je een scherpe geest en ben je vastbesloten om je doelen te bereiken. Wees strategisch en werk samen met anderen om je professionele ambities waar te maken.

Financieel: Saturnus retrograde in Vissen herinnert je eraan om verstandig met geld om te gaan. Neem de tijd om je financiën te organiseren en maak een plan voor de toekomst.

Conclusie: Deze week staat in het teken van persoonlijke groei en vernieuwing, Schorpioen. Wees eerlijk in de liefde en zet je vastberadenheid in om je professionele doelen te bereiken.

 

boogschutter sterrenbeeld horoscoop gif

Boogschutter : 22 november tot 21 december

Algemeen: Met de Nieuwe Maan in Leeuw op 16 augustus, is dit een uitstekende tijd om je creatieve kant te omarmen en nieuwe avonturen aan te gaan, Boogschutter. Grijp kansen die zich voordoen en volg je passies.

Liefde: Venus retrograde in Leeuw kan voor enige verwarring zorgen in je liefdesleven. Als je in een relatie bent, wees dan geduldig en geef elkaar ruimte om te groeien. Als single, sta open voor nieuwe connecties, maar laat je niet meeslepen door impulsieve beslissingen. Neem de tijd om te ontdekken wat je werkelijk verlangt in een partner.

Professioneel: Met Mercurius en Mars in Maagd, ben je gefocust en vastbesloten om je professionele doelen te bereiken. Sta open voor samenwerkingen en wees niet bang om risico's te nemen.

Financieel: Saturnus retrograde in Vissen herinnert je eraan om verstandig met geld om te gaan. Wees realistisch over je financiële situatie en maak verstandige keuzes met betrekking tot uitgaven.

Conclusie: Deze week draait om creativiteit en avontuur, Boogschutter. Sta open voor nieuwe kansen in de liefde en op professioneel vlak, en wees verstandig in je financiële beslissingen.

 

 

 

steenbok capricorne capricorn sterrenbeeld horoscoop gif

Steenbok: 22 december tot 21 januari

Algemeen: Met de Nieuwe Maan in Leeuw op 16 augustus, is dit een tijd van innerlijke transformatie en het loslaten van oude belemmeringen, Steenbok. Sta open voor persoonlijke groei en verandering.

Liefde: Venus retrograde in Leeuw kan wat uitdagingen met zich meebrengen in je relatie. Wees geduldig en communicatief met je partner en wees bereid om compromissen te sluiten. Als je single bent, gebruik deze tijd dan om duidelijkheid te krijgen over wat je zoekt in een relatie en sta open voor nieuwe connecties.

Professioneel: Met Mercurius en Mars in Maagd, heb je de kans om je professionele vaardigheden te laten zien en jezelf te bewijzen op het werk. Wees georganiseerd en volhardend in het nastreven van je doelen.

Financieel: Saturnus retrograde in Vissen herinnert je eraan om verstandig met geld om te gaan. Wees realistisch over je financiële doelen en maak een budgetplan.

Conclusie: Deze week staat in het teken van persoonlijke groei en verandering, Steenbok. Wees geduldig in de liefde en wees vastberaden in het nastreven van je professionele doelen.

waterman verseau sterrenbeeld horoscoop gif

Waterman: 20 januari tot 19 februari

Algemeen: Met de Nieuwe Maan in Leeuw op 16 augustus, staat deze week in het teken van nieuwe energie en het stellen van doelen, Waterman. Grijp de kans om je leven in een nieuwe richting te sturen.

Liefde: Venus retrograde in Leeuw kan wat uitdagingen met zich meebrengen op liefdesgebied. Als je in een relatie bent, neem dan de tijd om naar de behoeften van je partner te luisteren en laat hen ook naar jouw behoeften luisteren. Als single, geniet van je vrijheid en laat je hart openstaan voor nieuwe connecties. Wees echter voorzichtig met snelle beslissingen in de liefde; vertrouw op je intuïtie.

Professioneel: Je bent georganiseerd en gefocust, waardoor je productiever kunt zijn dan ooit tevoren. Dit is een goed moment om nieuwe projecten aan te pakken en je ideeën te delen met collega's. Wees echter voorzichtig met communicatie, vooral tijdens Mercurius retrograde. Denk goed na voordat je je uitspreekt en vermijd misverstanden.

Financieel: Het is een goed moment om je budget opnieuw te evalueren en een spaarplan op te stellen voor de komende maanden. Misschien is het ook tijd om na te denken over nieuwe investeringsmogelijkheden.

Conclusie: Deze week staat in het teken van groei, vrijheid en vernieuwing voor de genoemde sterrenbeelden. Wees geduldig en eerlijk in de liefde, en sta open voor nieuwe kansen. Deze kosmische energieën bieden je de mogelijkheid om positieve veranderingen aan te brengen in je leven.

 

poissons pisces vissen sterrenbeeld horoscoop gif symbool

Vissen: 19 februari tot 20 maart

Algemeen: Deze week staat in het teken van introspectie en emotionele groei, Vissen. Met de Nieuwe Maan in Leeuw op 16 augustus, voel je de behoefte om je innerlijke wereld te verkennen en oude patronen los te laten.

Liefde: Venus retrograde in Leeuw kan wat emoties in je liefdesleven teweegbrengen. Als je in een relatie bent, neem dan de tijd om naar je partner te luisteren en open te communiceren. Als single, wees geduldig en laat de liefde op zijn eigen tijd in je leven komen. Het is een goed moment om jezelf beter te leren kennen en te ontdekken wat je echt wilt in een partner.

Financieel: Saturnus retrograde in jouw teken kan wat uitdagingen met zich meebrengen op financieel gebied. Wees voorzichtig met impulsaankopen en neem de tijd om je financiële situatie te analyseren. Dit is een goed moment om je uitgaven te beheren en te sparen voor toekomstige doelen.

Professioneel: Met Mercurius in Maagd, ben je deze week zeer gefocust op je carrière. Dit is een goed moment om je professionele doelen te evalueren en te kijken naar nieuwe kansen. Wees geduldig en laat je niet ontmoedigen door uitdagingen; blijf gefocust en vastberaden.

Conclusie: Deze week roept op tot introspectie en aandacht voor je innerlijke wereld, Vissen. Neem de tijd om je financiën en carrièreplannen te herzien. Wees geduldig en open in de liefde en laat je niet ontmoedigen door uitdagingen. Gebruik deze periode van emotionele groei om jezelf te versterken en nieuwe mogelijkheden te omarmen. Sta open voor de positieve veranderingen die deze week met zich meebrengt en geniet van de reis naar zelfontdekking en persoonlijke groei!