Maandhoroscoop: jouw voorspellingen voor juli 2023

Geüpdatet op 28 juni 2023 door Lore Ginneberge
Maandhoroscoop: jouw voorspellingen voor juli 2023

Wat brengt juli voor jou? Een volle supermaan in Steenbok, een romantisch Kreeftenseizoen en Venus die retrograde gaat in Leeuw... Ontdek jouw maandhoroscoop voor juli 2023.

Alsjeblieft, jouw horoscoop voor juli 2023.

Ram: 19 maart tot 20 april

Met de Volle Supermaan in Steenbok op 3 juli voel je een golf van ambitie en vastberadenheid. Gebruik deze energie om je doelen na te jagen, Ram! Mars verschuift naar Maagd op 10 juli, waardoor je de kracht hebt om je passie om te zetten in concrete acties. Mercurius gaat Leeuw binnen op 11 juli, wat je communicatieve vaardigheden versterkt. Wees echter voorzichtig tijdens de Venus retrograde in Leeuw vanaf 23 juli, want relaties kunnen een uitdaging vormen. Blijf gefocust, blijf positief en geef niet op!

taurus stier sterrenbeeld gif

Stier: 21 april tot 20 mei

Juli brengt je een mix van stabiliteit en avontuur, Stier. Met de Volle Supermaan in Steenbok op 3 juli, voel je de behoefte aan emotionele veiligheid en gezonde grenzen. Mars verschuift naar Maagd op 10 juli en geeft je de motivatie om nieuwe ervaringen aan te gaan. Mercurius betreedt Leeuw op 11 juli en versterkt je creatieve expressie. Let echter op tijdens de Venus retrograde in Leeuw vanaf 23 juli, want je kunt je wat onzeker voelen in de liefde. Blijf trouw aan jezelf en vertrouw op je innerlijke kracht!

gemini tweeling tweelingen

Tweelingen: 21 mei tot 21 juni

Juli zit vol met sprankelende mogelijkheden, Tweelingen! Met de Volle Supermaan in Steenbok op 3 juli voel je een sterke behoefte aan emotionele balans. Mars verschuift naar Maagd op 10 juli en helpt je om je communicatieve vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Mercurius betreedt Leeuw op 11 juli en brengt wat vurigheid in je woorden. Let op de Nieuwe Maan in Kreeft op 17 juli, want het is een geweldige tijd om nieuwe intenties te stellen. Wees avontuurlijk en omarm nieuwe ervaringen!

cancer kreeft horoscoop gif sjabloom

Kreeft: 22 juni tot 22 juli

Juli brengt diepe emotionele transformatie, Kreeft. Met de Volle Supermaan in Steenbok op 3 juli kun je oude emotionele bagage loslaten en ruimte maken voor groei. Mars verschuift naar Maagd op 10 juli, waardoor je vastberadenheid toeneemt om je doelen te bereiken. Mercurius betreedt Leeuw op 11 juli en versterkt je intuïtie. De Nieuwe Maan in Kreeft op 17 juli markeert een nieuw begin voor jou. Maar wees voorzichtig tijdens de Venus retrograde in Leeuw vanaf 23 juli, want het kan wat emotionele uitdagingen met zich meebrengen. Geef jezelf de tijd en ruimte voor zelfzorg.

leeuw lion horoscoop gif sjabloon symbool

Leeuw: 23 juli tot 22 augustus

Juli brengt een mengeling van creativiteit en introspectie, Leeuw. Met de Volle Supermaan in Steenbok op 3 juli voel je een behoefte aan balans tussen werk en rust. Mars verschuift naar Maagd op 10 juli, waardoor je energie krijgt om je passies na te streven. Mercurius betreedt Leeuw op 11 juli en versterkt je communicatieve vaardigheden. Maar wees voorzichtig tijdens de Venus retrograde in Leeuw vanaf 23 juli, want het kan wat romantische verwarring met zich meebrengen. Vertrouw op je intuïtie en blijf trouw aan jezelf, Leeuw!

maagd vierge symbool sterrenbeeld horoscoop

Maagd: 23 augustus tot 22 september

Juli brengt een mix van persoonlijke groei en sociale avonturen, Maagd. Met de Volle Supermaan in Steenbok op 3 juli voel je een behoefte aan emotionele diepgang. Mars verschuift naar Maagd op 10 juli en geeft je de vastberadenheid om je doelen te bereiken. Mercurius betreedt Leeuw op 11 juli en stimuleert je intellect en communicatieve vaardigheden. Wees echter voorzichtig tijdens de Venus retrograde in Leeuw vanaf 23 juli, want het kan enige wrijving in je relaties veroorzaken. Vertrouw op je innerlijke kracht en wees geduldig!

balance weegschaal sterrenbeeld gif

Weegschaal: 23 september tot 22 oktober

Juli brengt een balans tussen innerlijke reflectie en sociale verbindingen, Weegschaal. Met de Volle Supermaan in Steenbok op 3 juli voel je een behoefte aan emotionele stabiliteit. Mars verschuift naar Maagd op 10 juli en geeft je de energie om je sociale kring uit te breiden. Mercurius betreedt Leeuw op 11 juli en versterkt je diplomatieke vaardigheden. Wees echter voorzichtig tijdens de Venus retrograde in Leeuw vanaf 23 juli, want het kan wat onzekerheid in relaties met zich meebrengen. Blijf trouw aan jezelf en zoek evenwicht in alle aspecten van je leven!

schorpion scorpion scorpio sterrenbeeld horoscoop gif

Schorpioen: 23 oktober tot 21 november

Juli brengt een mix van diepe transformatie en avontuur, Schorpioen. Met de Volle Supermaan in Steenbok op 3 juli kun je oude patronen loslaten en ruimte maken voor groei. Mars verschuift naar Maagd op 10 juli en geeft je de vastberadenheid om je doelen na te streven. Mercurius betreedt Leeuw op 11 juli en versterkt je intuïtieve vermogens. Let echter op tijdens de Venus retrograde in Leeuw vanaf 23 juli, want het kan wat spanningen in relaties veroorzaken. Blijf gefocust op je persoonlijke transformatie en wees open voor nieuwe avonturen!

boogschutter sterrenbeeld horoscoop gif

Boogschutter : 22 november tot 21 december

Juli brengt een mengeling van innerlijke groei en sociaal plezier, Boogschutter. Met de Volle Supermaan in Steenbok op 3 juli voel je de behoefte aan emotionele balans. Mars verschuift naar Maagd op 10 juli en geeft je de motivatie om je doelen te bereiken. Mercurius betreedt Leeuw op 11 juli en versterkt je communicatieve vaardigheden. Wees echter voorzichtig tijdens de Venus retrograde in Leeuw vanaf 23 juli, want het kan wat uitdagingen in relaties met zich meebrengen. Vertrouw op je innerlijke wijsheid en geniet van de goede tijden met vrienden en dierbaren.

steenbok capricorne capricorn sterrenbeeld horoscoop gif

Steenbok: 22 december tot 21 januari

Juli brengt een mix van zelfreflectie en externe kansen, Steenbok. Met de Volle Supermaan in jouw teken op 3 juli voel je de behoefte om jezelf opnieuw uit te vinden. Mars verschuift naar Maagd op 10 juli en geeft je de vastberadenheid om je doelen te bereiken. Mercurius betreedt Leeuw op 11 juli en versterkt je creatieve expressie. Wees echter voorzichtig tijdens de Venus retrograde in Leeuw vanaf 23 juli, want het kan enige wrijving in romantische relaties veroorzaken. Blijf gefocust op je doelen en wees niet bang om je ware zelf te laten zien.

waterman verseau sterrenbeeld horoscoop gif

Waterman: 20 januari tot 19 februari

Juli brengt een balans tussen zelfzorg en sociale verbinding, Waterman. Met de Volle Supermaan in Steenbok op 3 juli voel je de behoefte aan emotionele stabiliteit. Mars verschuift naar Maagd op 10 juli en geeft je de energie om voor jezelf te zorgen. Mercurius betreedt Leeuw op 11 juli en versterkt je communicatieve vaardigheden. Wees echter voorzichtig tijdens de Venus retrograde in Leeuw vanaf 23 juli, want het kan wat onzekerheid in relaties met zich meebrengen. Zorg goed voor jezelf, maar vergeet niet om van de gezelschap van anderen te genieten.

 

poissons pisces vissen sterrenbeeld horoscoop gif symbool

Vissen: 19 februari tot 20 maart

Juli brengt een mix van diepe intuïtie en creatieve expressie, Vissen. Met de Volle Supermaan in Steenbok op 3 juli voel je de behoefte aan emotionele diepgang. Mars verschuift naar Maagd op 10 juli en geeft je de vastberadenheid om je passies na te streven. Mercurius betreedt Leeuw op 11 juli en versterkt je spirituele verbindingen. Wees echter voorzichtig tijdens de Venus retrograde in Leeuw vanaf 23 juli, want het kan wat romantische verwarring met zich meebrengen. Vertrouw op je intuïtie en laat je creatieve energie stromen.