High end upcycling merk 1/OFF opent pop-up in Antwerpen

Geüpdatet op 31 mei 2023 door Lotte Gillis en ELLE België
High end upcycling merk 1/OFF opent pop-up in Antwerpen 1/OFF

Vanaf 2 juni kunnen milieubewuste modeliefhebbers hun hartje ophalen in de nieuwe pop-up winkel van het Franse merk 1/OFF.

1/OFF opent Belgische pop-up

Modelabel 1/OFF transformeert high-end vintage kledingstukken in hedendaagse one-of-a-kind ontwerpen. Op deze manier wil het Parijse merk iedereen de mogelijkheid bieden om zich te onderscheiden in een modewereld die volgens hen steeds meer eenheidsworst wordt.

1/OFF pop-up winkel Antwerpen
1/OFF

In de Antwerpse pop-up zal je een selectie vinden van hun exclusieve, unieke kledingstukken. En het wordt nog beter, want op de shoppingday op 2 juni zal je exclusieve stuks uit het archief met een flink pak korting kunnen scoren. De ideale gelegenheid om een uniek vintage stuk van 1/OFF te bemachtigen dus.

Unieke stukken dankzij upcycling

De stuks van 1/OFF zijn niet alleen uniek en exclusief, maar daarnaast ook super duurzaam aangezien elk stuk het resultaat is van een upcyclingproces. Als je een stuk bij hen koopt draag je dus ook een beetje bij tot een duurzamere (mode)wereld. In de pop-up zelf zal je ook meer te weten komen over de milieubewuste ideologie van het merk. Afzakken naar Antwerpen is dus de boodschap!

1/OFF pop-up winkel Antwerpen
1/OFF

1/OFF in Antwerpen

Wanneer? Vanaf 2 juni
Waar? De Burburestraat 2, 2000 Antwerpen
Meer info? 1offparis.com