Weekhoroscoop: jouw voorspellingen voor 8 tot 14 mei 2023

Gepubliceerd op 8 mei 2023 door Lore Ginneberge
Weekhoroscoop: jouw voorspellingen voor 8 tot 14 mei 2023

Mercurius en Pluto in Retrograde zorgen voor chaos, maar de planeet Venus brengt geluk in de liefde... Ontdek jouw weekhoroscoop.

Alsjeblieft, jouw horoscoop van 8 tot 14 mei 2023.

Ram: 19 maart tot 20 april

Geduld is niet je sterkste eigenschap, maar met Pluto Retrograde vanaf nu tot oktober, zal je er meer dan ooit op moeten oefenen. De komende vijf maanden kunnen er dus heel wat vertragingen en werkonderbrekingen te boven komen. Denk goed na over hoe je wil leidinggeven: orders afblaffen zal een slechte invloed hebben op de groep. Als je single bent en kat-en-muisspelletjes hebt gespeeld, ben je misschien eindelijk klaar om gevangen te worden. Voor koppels is dit een gouden weekend, misschien zijn jullie wel klaar voor die volgende grote stap?

taurus stier sterrenbeeld gif

Stier: 21 april tot 20 mei

Denk voordat je spreekt. Voor je het weet monden kleinigheden uit in ruzie, dus probeer zo weinig mogelijk in te gaan op irritaties. Als het teveel wordt, neem dan de tijd voor introspectie, meditatie of kalme muziek. Als je casual aan het daten bent, kan je plots de behoefte voelen om duidelijk vast te leggen waar het allemaal naartoe gaat. Jouw teken houdt niet van onzekerheid, dus het is de moeite waard om een direct gesprek aan te gaan. Mercurius Retrograde eindigt op 14 mei en je zal meteen merken dat relaties soepeler verlopen en dat er tussen partners minder gekibbeld wordt.

gemini tweeling tweelingen

Tweelingen: 21 mei tot 21 juni

Je bent er helemaal klaar mee deze week, bereid om de handdoek in de ring te gooien en op te geven. Het universum stuurt je een belangrijke boodschap: wees extra tolerant naar anderen toe. De komende twee weken zijn het krachtigst om te manifesteren, al kan het tot zes maanden duren voordat de dingen die je nu onderneemt zich ontvouwen. Begin dus zo snel mogelijk met iets en houd de vaart erin. Er komt ook een gunstige periode op financieel gebied aan, een loonsverhoging of nieuwe inkomstenbronnen voor zelfstandige Tweelingen.

cancer kreeft horoscoop gif sjabloom

Kreeft: 22 juni tot 22 juli

De spotlights staan op jou! Venus komt je teken binnen en voegt zich bij Mars, die tot 20 mei in Kreeft staat. Dit amoureuze team zorgt ervoor dat je overal graag gezien bent en dat niemand aan je charmes kan weerstaan. Voor koppels kan deze overgang de zaken snel naar een hoger niveau tillen. Verder is het slim om financiële zekerheid te zoeken voordat je impulsieve stappen zet. Op vlak van gezondheid is er beterschap op komst, vooral door veranderingen in je dagelijkse routine.

leeuw lion horoscoop gif sjabloon symbool

Leeuw: 23 juli tot 22 augustus

Dit wordt een week van plotselinge veranderingen, dus wees op alles voorbereid. Vertragingen op het laatste moment kunnen plannen in de war sturen. Of je kunt plotseling van gedachten veranderen en iets totaal anders doen. Voor ondernemers is het dan weer een geweldig moment om nieuwe ideeën en strategieën uit te werken. Dankzij Mercurius Retrograde kan een oude vlam weer oplaaien. Tussen nu en 11 juni kan dit je romantische leven drastisch beïnvloeden. Als je merkt dat je geobsedeerd raakt door een ex, doorbreek dan de vicieuze cirkel door actie te ondernemen: ofwel besluit je weg te lopen, ofwel geef je het een echte kans. maagd vierge symbool sterrenbeeld horoscoop

Maagd: 23 augustus tot 22 september

Er staan aangename verrassingen op het menu deze week! Misschien lukt een plan beter dan gedacht of boek je onverwacht succes. Je energieniveau is hoog en je hebt zin om de komende dagen veel gedaan te krijgen. Zorg er wel voor dat je de anderen motiveert om jouw vibe te evenaren. De planeet van de liefde Venus verhuist deze week naar Kreeft, wat voor jou vooral impact heeft op relaties met vrienden. Zoek steun bij mensen die je waarden delen. Als je op zoek bent naar een partner, wees dan open-minded en probeer verschillende manieren uit om iemand te leren kennen. Dating apps, een vakantie-romance... De opties zijn eindeloos.

balance weegschaal sterrenbeeld gif

Weegschaal: 23 september tot 22 oktober

Soms moeten relaties eindigen om plaats te maken voor iets nieuws of beters. Misschien besluit je ontslag te nemen van je baan of knip je een band door met iemand die je niet meer ligt. Tijd doorbrengen in de natuur zal je helpen en klaarmaken voor een nieuw hoofdstuk dat binnenkort van start gaat. Neem voldoende pauzes, zeker als je student bent. Kijk ook uit voor kritiek van anderen, want dankzij Pluto Retrograde kunnen de gemoederen snel oplaaien. Jouw teken haat conflicten, maar probeer toch ook aan jezelf te denken en onderdruk de neiging om anderen tegemoet te komen om de vrede te bewaren.

 

 

schorpion scorpion scorpio sterrenbeeld horoscoop gif

Schorpioen: 23 oktober tot 21 november

Je staat deze week open voor nieuwe ervaringen. Hoe meer vragen je stelt, hoe meer je zult groeien. Let wel op je woorden, want ze kunnen verkeerd begrepen worden. Reflecteer voordat je iemand iets vertelt en blijf weg van roddels. Focus in plaats daarvan op het jong houden van je geest! Misschien ontwikkel je een nieuwe passie of (her)ontdek je een kant van jezelf. Of je nu single bent, een relatie hebt of als het allemaal wat ingewikkeld is, de komende vier weken zullen enorm bevrijdend zijn in de liefde. Misschien ben je klaar om verschillende types een kans te geven?

boogschutter sterrenbeeld horoscoop gif

Boogschutter : 22 november tot 21 december

Heb geduld met andere mensen. Hoewel de dingen nu misschien nog niet zo duidelijk zijn, zullen de antwoorden zich over een paar weken openbaren. Deze week draait om geheimen: misschien komt er een waarheid aan het licht, ontdek je iemands verborgen motieven of zie je iemands ware gezicht. Ga voorzichtig en afgemeten met deze zaken om , overhaastheid zal je duur te komen staan. Kijk of je je weekend kunt beginnen met een meditatieve noot. Houd je schema flexibel en besteed tijd aan je mentale gezondheid. Verwerk emoties, waaronder woede en verdriet, die je iets te lang opzij hebt geschoven.

 

steenbok capricorne capricorn sterrenbeeld horoscoop gif

Steenbok: 22 december tot 21 januari

Zit de sleur erin, Steenbok? Je energieniveau is laag, je bent minder gemotiveerd en vindt geen opwinding. Misschien heb je wel zin om je nu even terug te trekken en iemand anders alle controle te geven, maar let erop dat die persoon wel betrouwbaar is. Werk aan je gezondheid en immuniteit, vooral als je je de laatste tijd niet goed voelt. Een algemene check-up of het herbekijken van je voeding zou de energie en het enthousiasme terug moeten brengen.

waterman verseau sterrenbeeld horoscoop gif

Waterman: 20 januari tot 19 februari

Pluto gaat vijf maanden Retrograde, beginnend in jouw teken. Als een persoonlijk project net van de grond kwam, kan deze achteruitgang frustrerend aanvoelen. Vertrouw op het proces, want je staat aan het begin van een spannend nieuw hoofdstuk in je leven. Een grote reis, een nieuwe job, nieuwe relaties... Wat het ook is, alles is onbekend en belooft veel goeds. Als je single bent, kan er een leuke romance ontstaan uit onverwachte hoek. Omdat zowel de planeet Venus als Mars in Kreeft staan deze week, zullen huidige relaties een fysieke focus krijgen - en dan bedoelen we niet alleen tussen de lakens, maar ook in je dagelijkse leven. Boek een sportles samen of trek er op uit voor een lange, romantische wandeling.

poissons pisces vissen sterrenbeeld horoscoop gif symbool

Vissen: 19 februari tot 20 maart

Er hangt een romantische sfeer in de lucht! Single? Als je graag baantjes trekt in het datingbad, durf dan een duik te nemen in het diepe. Je bent een echte vangst, Vissen, dus gedraag je ernaar en neem geen genoegen met minder. In een relatie? Dit is een geweldige tijd om jullie band te verstevigen en van plezier een prioriteit te maken. Richt je verder niet teveel op de korte termijn. Neem een stap terug en kijk hoe het heden je potentieel op lange termijn beïnvloedt. Misschien valt een project tegen en heb je tijd en geld besteed aan een idee dat het eigenlijk niet waard was. Leer uit je fouten en blijf in beweging. Trek je niets persoonlijk aan van wat anderen denken of zeggen.