Frans schoenenmerk Jonak opent boetiek in Antwerpen

Geüpdatet op 19 april 2023 door Lore Ginneberge
Frans schoenenmerk Jonak opent boetiek in Antwerpen Jonak

Goed nieuws voor alle schoenenliefhebbers uit Antwerpen: het Franse Jonak opent er haar tweede Belgische boetiek.

Ontdek en scoor jouw nieuwe favoriete schoenen in een warme en comfortabele setting. Al meer dan vijftig jaar ontwerpt het Franse merk damesschoenen die elegantie uitstralen en tijdloos zijn.

De eerste Jonak-schoenen werden ontworpen in 1964, toen oprichters Marcel en Josette Nakam in Parijs hun eerste schoenenwinkel openden. Vandaag blijft de knipoog naar de jaren zestig aanwezig in de collecties en het DNA van het merk. Het Franse familiebedrijf blijft daarmee trouw aan haar roots, maar durft tegelijk vernieuwen met steeds groter wordende collecties laarsjes, loafers, slingbacks en sandalen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jonak Paris (@jonak)

De schoenen zijn universeel geliefd omwille van hun trendy look en veelzijdigheid, maar vooral ook om de uitmuntende kwaliteit. Jonak kiest ervoor om de schoenen (met name) in Europa te produceren, en dan wel daar waar de expertise te vinden is: Portugal, Italië en Spanje. Welk model je ook kiest, dat de leersoorten van de beste kwaliteit zijn staat vast.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jonak Paris (@jonak)

Na de succesvolle opening van de winkel in Brussel vorig jaar, verblijdt Jonak nu ook de vele shoe lovers in Antwerpen met een eigen winkel. In deze nieuwe Antwerpse vestiging kan je het merk (her)ontdekken en de schoenen passen en bewonderen. Naar visie van designer Mika Violetta is deze winkel een moderne ruimte, waar natuurlijke materialen, aangenaam licht en comfortabele zitplekken een harmonieus geheel vormen. Alle meubels zijn speciaal voor de winkel gemaakt door Franse ambachtslieden, in lijn met de filosofie en herkomst van het merk.

Adres: Huidevettersstraat 19, 2000 Antwerpen
Meer info: jonak-paris.com