Weekhoroscoop: jouw voorspellingen voor 17 tot 23 april 2023

Gepubliceerd op 17 april 2023 door Lore Ginneberge
Weekhoroscoop: jouw voorspellingen voor 17 tot 23 april 2023

Het begin van het Stier-seizoen én Mercurius in Retrograde... Wat zegt jouw weekhoroscoop?

Alsjeblieft, jouw horoscoop van 17 tot 23 april 2023.

Ram: 19 maart tot 20 april

De zonsverduistering van donderdag in jouw teken gebeurt eens in de tien jaar, dus profiteer ervan! Deze gebeurtenis biedt je namelijk de kans om een nieuwe versie van jezelf te ontdekken. Het Stier-seizoen begint op dezelfde dag en staat voor jou in het teken van emotionele veiligheid. Mercurius Retrograde in Stier begint op vrijddag en geeft je een nieuwe kijk op relaties en financiële zelfstandigheid.
taurus stier sterrenbeeld gif

Stier: 21 april tot 20 mei

De zonsverduistering van donderdag in Ram wil dat je je bevrijdt van situaties die je machteloos of angstig doen voelen. Deze week begint ook jouw verjaardagsmaand, spreek dus al je dromen uit! Mercurius Retrograde begint vrijdag in jouw teken en inspireert je om je kijk op mindfulness te herzien.
gemini tweeling tweelingen

Tweelingen: 21 mei tot 21 juni

De zonsverduistering van donderdag in Ram wil dat je je vrienden en geliefden leidt naar een meer gezamelijke manier van leven. Het Stier-seizoen begint later op dezelfde dag en inspireert je om een periode van rust in te lassen. Probeer eens zo weinig mogelijk te doen! Mercurius Retrograde in Stier begint vrijdag en surft verder op diezelfde golf van bezinning en ontspanning.

cancer kreeft horoscoop gif sjabloom

Kreeft: 22 juni tot 22 juli

De zonsverduistering van donderdag in Ram inspireert je om op professioneel vlak de stap te zetten richting leiderschap en meer vrijheid. Het Stier-seizoen begint dezelfde dag en verbindt je met alle vrienden die je hebt moeten missen. Mercurius Retrograde begint op vrijdag en focust op de gemeenschappelijke waarden die je hebt met vrienden en familie.

leeuw lion horoscoop gif sjabloon symbool

Leeuw: 23 juli tot 22 augustus

De zonsverduistering van donderdag in Ram helpt je om je horizon uit te breiden en je leven te veranderen. Op dezelfde dag begint het Stier-seizoen, wat jou zal helpen om professionele successen te boeken. Mercurius Retrograde begint op vrijdag en motiveert je om je visie op je carrière te heroverwegen.

maagd vierge symbool sterrenbeeld horoscoop

Maagd: 23 augustus tot 22 september

De zonsverduistering van donderdag in Ram helpt je om in te zetten op authenticiteit, eerlijkheid en intimiteit. Later die dag begint het Stier-seizoen, wat jou zal inspireren om je nieuwsgierigheid en reislust te volgen naar nieuwe plaatsen. Mercurius Retrograde begint op vrijdag en vraagt je de moed te hebben om van gedachten te veranderen.

 

balance weegschaal sterrenbeeld gif

Weegschaal: 23 september tot 22 oktober

De zonsverduistering van donderdag in Ram helpt om je sterkte punten uit te spelen in openbloeiende romantische relaties. Het Stier-seizoen begint later op dezelfde dag, een periode die voor jou in het teken zal staan van ontdekkingen op seksueel vlak. Mercurius Retrograde begint de volgende dag en vraagt je om liever te zijn voor jezelf.

schorpion scorpion scorpio sterrenbeeld horoscoop gif

Schorpioen: 23 oktober tot 21 november

De zonsverduistering van donderdag in Ram helpt je een kleine stap in de goede richting te zetten naar emotionele, mentale en fysieke gezondheid. Het Stier-seizoen begint later op de dag en kondigt een nieuwe liefde aan of verdiept de dynamiek van een huidige relatie. Mercurius Retrograde begint vrijdag en helpt je te genezen van pijnlijke wonden uit het verleden.

 

boogschutter sterrenbeeld horoscoop gif

Boogschutter: 22 november tot 21 december

De zonsverduistering van donderdag in Ram wil dat je direct en duidelijk vertelt wat er op je hart ligt. Later diezelfde dag begint het Stier-seizoen, dit zal je de komende weken helpen om routines te starten die je welzijn boosten. Mercurius Retrograde begint vrijdag en inspireert je om te werken aan je mentale en fysieke gezondheid.

steenbok capricorne capricorn sterrenbeeld horoscoop gif

Steenbok: 22 december tot 21 januari

De zonsverduistering van donderdag in Ram wil dat je je omringt met mensen waarbij je je veilig en gehoord voelt. Later diezelfde dag begint het Stier-seizoen, wat jou een hele maand de moed geeft om je van je meest kwetsbare kant te tonen. Vrijdag begint Mercurius Retrograde, wat je inspireert om je open te durven stellen in relaties.

 

waterman verseau sterrenbeeld horoscoop gif

Waterman: 20 januari tot 19 februari

De zonsverduistering van donderdag in Ram wil dat je extra voorzichtig luistert en spreekt. Dit zal tot nieuwe mogelijkheden en kansen leiden. Later diezelfde dag begint het Stier-seizoen, voor jou een periode waarin het beschermen van je mentale welzijn centraal staat. De volgende dag begint Mercurius Retrograde, wat zal helpen om te durven benoemen wat je echt voelt.

poissons pisces vissen sterrenbeeld horoscoop gif symbool

Vissen: 19 februari tot 20 maart

De zonsverduistering van donderdag in Ram wil dat je meer leeft naar je waarden Later die dag gaat het Stier-seizoen van start, wat voor jou in het teken zal staan van meer structuur en doelgerichtheid in je dagelijkse leven. Mercurius Retrograde start op vrijdag en wil dat je beter om leert gaan met meningsverschillen. Niet iedereen hoeft het steeds met jou eens te zijn!