De scarf ring is het ontbrekende accessoire in jouw juwelencollectie

Geüpdatet op 23 mei 2023 door Lotte Gillis en ELLE België
De scarf ring is het ontbrekende accessoire in jouw juwelencollectie @lensandhound

Sjaaltjes zijn altijd een goed idee om je outfit naar een hoger niveau te tillen. Maar hoe zorg je ervoor dat die knoop net perfect zit? Heel simpel, een scarf ring to the rescue!

Een zijden sjaaltje om je hals of rond het hengsel van je tas geeft je outfit wat 'je ne sais quoi'. Een geweldig idee dus, tot je aan het knopen gaat: één knoop is te los en twee knopen zijn te dik. Daarnaast zit dat sjaaltje in de ochtend perfect rond je hals, maar tegen de middag krijg je het onoverkomelijk benauwd. Als je deze problemen herkent (en je sjaaltjes misschien al onverbiddelijk tot een doos op zolder hebt verbannen) is dit juweel de oplossing voor jou.

Wat is een scarf ring?

Een scarf ring is - what's in a name - een ring voor rond je sjaal. Het ziet er ongeveer hetzelfde uit als een ring voor je vingers, maar dan groter. Doe je sjaal aan zoals je dat gewoonlijk zou doen, maar in plaats van te knopen, schuif je de ring over de twee uiteinden. Je kan hem zo strak of los dragen als je zelf wil. Handig is het zeker, en veel eleganter dan een slordige knoop is het ook.

Onze favoriete scarf ringen

scarfring goud Hermès
Scarfing, Hermès

Shop hier

ring goud Versace
Ring, Versace

Shop hier

scarfring vitau zilver
Scarfring, Vitau via Amazon

Shop hier

scarfing goud Hermès
Scarfring, Hermès

Shop hier

ring zilver My Jewellery
Verstelbare ring, My Jewellery

Shop hier