Diane von Furstenberg creëert collectie voor Skechers

Gepubliceerd op 28 februari 2023 door Lore Ginneberge
Diane von Furstenberg creëert collectie voor Skechers Skechers

Confidence meets comfort in een spannende nieuwe samenwerking tussen Skechers en Diane von Furstenberg.

Wat krijg je als je comfort en design samenbrengt? Skechers en Diane von Furstenberg zochten het uit en komen met een capsulecollectie als resultaat die het beste van hun twee werelden combineert. Vooruitstrevend design, kenmerkende prints en felle kleuren staan in deze samenwerking centraal.

Skechers x DVF

"Als vrouw die veel onderweg is en als gepassioneerde wandelaar, ben ik enthousiast over onze samenwerking met Skechers, een leider in comfortinnovatie", zegt Diane von Furstenberg. “Dit krachtig aanbod is ontworpen voor diegenen die grenzen verleggen, de normen uitdagen en anderen inspireren."

Skechers  DVF
Skechers

"DVF geeft, net als Skechers, klanten vertrouwen en comfort", zegt Talita von Furstenberg, medevoorzitter van Diane von Furstenberg. "Met de modieuze, maar gemakkelijke en betaalbare sneaker en activewear kledingcollectie, zal deze samenwerking vrouwen in staat stellen om hun welzijn in eigen handen te nemen. Ik ben superenthousiast over Skechers x DVF."

Skechers DVF
Skechers

De Endless Kisses-capsulecollectie

De samenwerking tussen Skechers en Diane von Furstenberg gaat van start met de Endless Kisses-capsulecollectie die de iconische DVF 'Lips'-print in de spotlights zet. De schoenenlijn omvat de Uno- en D'Lites fashion-sneakers, naast de Skechers Max Cushioning Elite-hardloopschoenen en de Hyper Slide recovery-slipper. De kledingcollectie omvat een T-shirt, legging, short en sportbeha. Deze items zijn speciaal ontworpen om je naadloos van de training naar andere afspraken te brengen dankzij technische innovaties en ademende materialen die uniek zijn voor Skechers.

De Endless Kisses schoenen en kleding uit de SKECHERS x DVF collectie is nu verkrijgbaar bij geselecteerde Skechers-winkels en op skechers.be. Later dit voorjaar wordt de collectie nog uitgebreid.