Weekhoroscoop: jouw voorspellingen voor 7 tot 13 november 2022

Gepubliceerd op 7 november 2022 door Jean-Yves Espié en Lore Ginneberge
Weekhoroscoop: jouw voorspellingen voor 7 tot 13 november 2022

Een maansverduistering in Stier kondigt een week aan van zelfreflectie, maar ook van romantiek... Wat brengt jouw weekhoroscoop?

Alsjeblieft, jouw horoscoop van 7 tot 13 november 2022

Ram: 19 maart tot 20 april

De Zon-Mercurius conjunctie van dinsdag in Schorpioen inspireert je om de waarheid te vertellen aan iemand die het moeten horen. De maansverduistering in Stier op dezelfde dag geeft je een oplossing voor een financiële kwestie. Focus deze hele week vooral op wat je al hebt. Soms is dat genoeg omdat jij genoeg bent.

taurus stier sterrenbeeld gif

Stier: 21 april tot 20 mei

De Zon-Mercurius conjunctie van dinsdag in Schorpioen motiveert je om moeilijke ideeën te aanvaarden die nodig zijn voor je persoonlijke vooruitgang. De maansverduistering in jouw teken op dezelfde dag inspireert je om een gebied in je leven om te gooien. Laat dingen los waar dat nodig is en je zal merken hoe dat kan opluchten.

gemini tweeling tweelingen

Tweelingen: 21 mei tot 21 juni

De Zon-Mercurius conjunctie van dinsdag in Schorpioen doet je beseffen hoe kleine keuzes grote veranderingen kunnen creëren. De maansverduistering in Stier op dezelfde dag inspireert je om je te bevrijden van overtuigingen, omstandigheden en relaties die je niet meer dienen.

 

cancer kreeft horoscoop gif sjabloom

Kreeft: 22 juni tot 22 juli

De Zon-Mercurius conjunctie van dinsdag in Schorpioen moedigt je aan om dapper te zijn en je emotioneel bloot te geven. De maansverduistering in Stier op dezelfde dag wil dat je de hand uitreikt naar vrienden om elkaar te steunen. Denk na over hoe je bereid bent te geven en te nemen binnen je familie- en vriendengroep.

leeuw lion horoscoop gif sjabloon symbool

Leeuw: 23 juli tot 22 augustus

De Zon-Mercurius conjunctie van dinsdag in Schorpioen richt je aandacht op wat je nodig hebt voor emotionele veiligheid. De maansverduistering in Stier op dezelfde dag motiveert je om carrière te maken door je waarden duidelijk te maken en die ook na te leven. Alleen zo zal je weer een goed gevoel krijgen over je werk en zal je professioneel succes vinden.

maagd vierge symbool sterrenbeeld horoscoop

Maagd: 23 augustus tot 22 september

De Zon-Mercurius conjunctie in Schorpioen op dinsdag stimuleert je om de onderliggende context te snapen van gesprekken. De maansverduistering in Stier op dezelfde dag wil dat je je horizon verbreedt. Boek een reis, volg een cursus, breid je wereld uit! Denk goed na over wat momenteel je nieuwsgierigheid opwekt en speel daarop in.

balance weegschaal sterrenbeeld gif

Weegschaal: 23 september tot 22 oktober

Dankzij de Zon-Mercurius conjunctie in Schorpioen op dinsdag lukt het je om niet te snel te reageren op situaties. Kalm blijven, denken en dan pas doen, dat is de boodschap. De maansverduistering in Stier op dezelfde dag helpt om je van je meest intieme kant te laten zien tussen de lakens.

schorpion scorpion scorpio sterrenbeeld horoscoop gif

Schorpioen: 23 oktober tot 21 november

De Zon-Mercurius conjunctie van dinsdag in jouw teken helpt je om een complexe gedachte of emotie onder woorden te brengen. De maansverduistering in Stier op dezelfde dag brengt je in een romantische mood. Gebruik deze week om te leren van tegengestelde persoonlijkheden.

boogschutter sterrenbeeld horoscoop gif

Boogschutter: 22 november tot 21 december

De Zon-Mercurius conjunctie van dinsdag in Schorpioen helpt je een mentale gewoonte of een emotioneel patroon los te laten voor persoonlijke vooruitgang. Een maansverduistering in Stier op dezelfde dag motiveert je om nieuwe routines en rituelen uit te proberen die je helpen een gevoel van innerlijke rust te vinden. Het leven werkt als je er werk van maakt!

 

steenbok capricorne capricorn sterrenbeeld horoscoop gif

Steenbok: 22 december tot 21 januari

De Zon-Mercurius conjunctie van dinsdag in Schorpioen wil dat je meer contact zoekt met je vrienden. Op dezelfde dag vindt een maansverduistering in Stier plaats. Daardoor word je gestimuleerd om een diepe, kwetsbare waarheid te delen met iemand die het horen moet. Durf jezelf bloot te geven op een moedige manier.

 

waterman verseau sterrenbeeld horoscoop gif

Waterman: 20 januari tot 19 februari

De Zon-Mercurius conjunctie van dinsdag in Schorpioen stimuleert je creatief denken. Je zal zo sneller dan anderen problemen kunnen oplossen, wat je carrière alleen maar ten goede komt. Op dezelfde dag, onder de maansverduistering in Stier, ontkracht je de mythe dat jouw sterrenbeeld emotioneel afstandelijk is door meer verbondenheid te zoeken met je thuis en familie.

poissons pisces vissen sterrenbeeld horoscoop gif symbool

Vissen: 19 februari tot 20 maart

De Zon-Mercurius conjunctie van dinsdag in Schorpioen inspireert je om uitdagingen in nieuwe projecten voor de volle honderd procent aan te gaan. Op dezelfde dag, onder de maansverduistering in Stier, zul je meer structuur in je communicatie willen aanbrengen voor een betere verstandhouding met anderen.