De Personal Line van Technogym: high-end fitnesstoestellen om stijlvoller en efficiënter mee te sporten

Gepubliceerd op 27 oktober 2022 door Mandy Kourkouliotis Foto’s: Technogym
De Personal Line van Technogym: high-end fitnesstoestellen om stijlvoller en efficiënter mee te sporten

Thuis in stijl en efficiënt trainen? Meet Technogym, een high-end fitnesslabel waar we onze zinnen op hebben gezet. De Technogym Personal Line bevat iconische fitnesstoestellen met meerdere functies om je te helpen met het gemakkelijk bereiken van je sportieve doelen. We vertellen je er alles over.

Technogym Personal Line

Thuis sporten is razend populair geworden. Om je sportieve voornemens na te komen en je figuur snel terug in shape te krijgen, is het absoluut noodzakelijk om goed uitgerust te zijn, ook thuis. Dankzij Technogym hoef je geen hele ruimte aan sport te wijden. De nieuwe fitnesstoestellen van de Technogym Personal Line serie combineren design, luxe en innovatie, en gaan subliem en stijlvol op in je interieur...

Technogym Cross Personal, 14 650 euro © Technogym

De toestellen, stuk voor stuk technologische hoogstandjes, combineren het iconische ontwerp van de Italiaanse ontwerper Antonio Citterio met de innovatieve expertise van Technogym op het gebied van fitness en sport: geavanceerde biomechanica en digitale technologie gecombineerd met luxueuze materialen en diepgeworteld vakmanschap. De nieuwe fitnesslijn is opgebouwd rond enkele van de meest iconische toestellen van Technogym, zoals de loopband, fiets, Recline, Elliptical, Kinesis en Power Station.

Geavanceerde functies

Technogym Kinesis Personal Vision, 12 450 euro - Technogym Bike Personal, 9 950 euro. © Technogym

Wat wij zo leuk eraan vinden? De vele functies die de toestellen bieden. De Personal Line-toestellen zijn nl. uitgerust met een interactieve UNITY console, die Technogym Live software bevat, een digitale interface die je ondersteunt bij de ontwikkeling van je sportactiviteit dankzij een interactieve videotheek die op verzoek kan worden uitgebreid.

Technogym Run Personal, 14 650 euro. © Technogym

De interface biedt onder meer een begeleide en gepersonaliseerde sporttraining aan, maar ook virtuele en meeslepende buitenoefeningen in realistische landschappen over de hele wereld, en eindeloze entertainmentopties (Netflix, Spotify, Youtube, enz.). Afvallen? Spieren opbouwen? Je uithoudingsvermogen vergroten? Wat je persoonlijke doelstellingen en gewenste resultaten ook zijn, Technogym helpt je de uitdaging individueel aan te gaan met specifieke en aangepaste programma's. De nieuwste Technogym-lieveling? Het Technogym Coach platform, de allereerste kunstmatige intelligentie trainer die je motiveert en adviseert om het maximale uit je training te halen. Geen excuses meer om het niet te doen!

Meer info?

Technogym.com