WIN WIN WIN: Een weekend op stap met de nieuwe Fiat 500 elektrisch 3+1 inclusief overnachting

Geüpdatet op 4 oktober 2022 door ELLE Partner
de Fiat 500 elektrisch 3+1

De nieuwe Fiat 500 elektrisch 3+1 heeft alles wat ons hartje begeert: hij is niet alleen elektrisch, maar heeft ook een prachtig design. Doe mee aan onze wedstrijd en maak kans op een weekendje weg aan het stuur van deze gloednieuwe it-wagen, inclusief een overnachting bij hotel Dolce La Hulpe Brussels.

Onze hoofdredactrice Marie Guérin testte de e-cinquecento uit en viel als een blok voor de nieuwe, prachtig uitgeruste - en bovendien elektrische - versie van de Italiaanse klassieker. De wagen belichaamt de Dolce Vita-levensstijl waar we gek op zijn en brengt ons ook nog eens op een vlotte, stijlvolle én geruisloze manier van punt A naar punt B. What’s not to love!

de Fiat 500 elektrisch 3+1
©Fiat

Waarom we fan zijn van de Fiat 500 elektrisch 3+1

De stijlvolle Fiat 500 kreeg een update om u tegen te zeggen. Zo is het nieuwe model 100% elektrisch met de mogelijkheid om tot 460 km in de stad te rijden. Dankzij de gebruiksvriendelijke app kan je het oplaadniveau van de accu vanop een afstand kan controleren én krijg je een compleet overzicht van de oplaadpunten in de buurt. Verder kreeg de nieuwe 500 een derde kleine, discrete deur die in de tegengestelde richting opengaat zodat je je boodschappen gemakkelijker in-en uit kan laden of je kinderen gemakkelijker op de achterbank kan zetten. Tenslotte is de Fiat 500 elekrisch 3+1 uitgerust met een aantal technologische snufjes zoals een wifi-hotspot - waarop tot 8 (!) apparaten tegelijkertijd kunnen worden aangesloten - en een Alexa-spraakassistent die je handsfree activeert met het ‘Hey Fiat’.

Ben jij ook verliefd en kan je niet wachten om de gloednieuwe Fiat 500 elektrisch 3+1 uit te testen tijdens een onvergetelijk weekendje weg? Neem dan deel aan onze wedstrijd en geniet niet alleen van een extra lange testrit met de meest stijlvolle stadswagen van het moment maar ook van een heerlijke overnachting bij hotel Dolce La Hulpe Brussels.

 

 

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met Fiat.

www.fiat.com

LEES OOK :
Stijltips: 20 manieren om een oversized trui te combineren
J’adore Parfum d’eau: het nieuwe schooljaar met een innovatief geurtje
Actrice Elle Fanning kijkt terug op haar carrière en nieuwe rol als Paco Rabanne-muze