Dit was de ELLE Fashion Cocktail by MooRER

Gepubliceerd op 7 september 2022 door ELLE Partner Foto’s: Tanguy Pels
Dit was de ELLE Fashion Cocktail by MooRER

Op 11/08 vond de ELLE Fashion Cocktail by MooRER plaats in de Knokke Out Zoute. We blikken terug op dit exclusieve privé-evenement dat in het teken stond van mode, beauty en good vibes.

Bij aankomst werden de genodigden verwelkomd met een glaasje ‘Eole Belgian Spritz’ waarna ze een pitstop konden maken bij de verschillende standjes van het evenement.

Pure verwennerij
Zo konden de aanwezigen de producten van Authentic Beauty Concept ontdekken en hun haar onder handen laten nemen door de styliste van het merk. Verder was de mixologist van Monkey Shoulder aanwezig om dorstigen te lessen met verfrissende cocktails op basis van hun smaakvolle blended malt whisky. Daarnaast waren er ook drankjes voorzien van Somersby, TAO, Gris Blanc, Bernard Massard en Carlsberg.

Italiaanse mode

Het hoogtepunt van de avond was ongetwijfeld de modeshow van MooRER dat erom bekend staat Italiaanse elegantie te laten samensmelten met functionaliteit. De mannequins stalen de show in hun adembenemende outfits en met stijlvolle kapsels van de hand van de kappers van Zoute Avenue.

Aan alle mooie liedjes komt een eind
Voor ze weer naar huis keerden konden de gasten de avond vereeuwigen op beeld dankzij de photo booth van Sharingbox. En dat was nog niet alles: de aanwezigen kregen een exclusief voorproefje van ‘Alibi’ de nieuwe geur van Oscar de la Renta. Tenslotte ging iedereen met een goed gevulde goodiebag naar huis met een parfum van MooRER, een portie Great Granola en natuurlijk het laatste nummer van ELLE.

Bedankt aan al onze partners

Lees ook:

Schrijf je nu in voor de ELLE Run 2022 !