Schrijf je nu in voor de ELLE Run 2022 !

Geüpdatet op 3 oktober 2022 door ELLE Events
Schrijf je nu in voor de ELLE Run 2022 !

DOE MEE MET DE DERDE EDITIE VAN DE ELLE RUN 2022 by KBC Brussels 

Trek je loopschoenen aan en schrijf je in voor de ELLE Run: het evenement dat je zin geeft om te lopen, te bewegen, ervoor te gaan!

Doe mee en steun een goed doel!
Dit jaar bundelt ELLE haar krachten met Think-Pink om onze steun en solidariteit te betuigen in de strijd tegen borstkanker.
Loop met ons mee = doe een donatie

PROMO 1 + 1 vanaf woensdag 28/09 tot zondag 2/10

Tickets

Komaan, je kan het, je komt er wel. Het enige wat je nog nodig hebt, is wat extra motivatie en enkele tips om ervoor te gaan. En daar helpen we je graag bij!
Loop je al? Kom ons tonen hoe je het klaarspeelt en inspireer ons! Loop op kop van het peloton op jouw eigen ritme, omringd door andere meisjes en vrouwen die net als jij de loopmicrobe te pakken hebben.

3, 2, 1… Start !

Afspraak op zondag 09 oktober 2022 vanaf 13u30 voor een onvergetelijke ervaring. De wedstrijd start om 15u, zodat je ten volle kunt genieten van de omgeving en de healthy en happy sfeer.

Inschrijven : ELLE RUN 2022

Op het programma

Een wedstrijd van 5 of 10 km in het hart van het Zoniënwoud en geschenken bij de vleet, waaronder een ELLE Run t-shirt, een hesje, een goodiebag boordevol verrassingen en toegang tot het sponsordorp.

PRAKTISCHE INFO

Voor wie is de ELLE Run?

Voor iedereen! Het enige wat telt, is dat je er zin in hebt en het beste van jezelf geeft, zonder over je grenzen te gaan natuurlijk. Je zal jezelf verbazen!

De kinderopvang van David Lloyd is open van 13.30 tot 18.00 uur om uw kinderen van 2 tot 8 jaar te ontvangen.  Op het programma: multisportactiviteiten en veel plezier! 15€/kind. De plaatsen zijn beperkt. Vestiaire beschikbaar voor 2€.

Inschrijven ELLE RUN 2021

19 €/ persoon

Tickets

13:30 : Opening van de Partners Village, ontvangst van de deelnemers en uitreiking van de t-shirts en de startnummers.
14:15 : Warm Up
14:45 : Warm Up
15:00 Start van de race
16:45 : Prijsuitreiking en tombola
18:00 : Einde van het evenement

Goodiebags worden uitgedeeld aan het einde van het evenement.

Waar?

Afspraak bij David Lloyd : 41, Drève de Lorraine 1180 Ukkel

Belangrijk

  • Als deelnemer beschik je over een goede fysieke conditie en kan je een loopwedstrijd aan. Aarzel niet om je huisarts om raad te vragen wanneer je twijfelt.
  • Er is geen enkele terugbetaling in geval van afwezigheid.
  • Je gaat ermee akkoord dat we foto’s van het evenement, waarop jij kan voorkomen, verspreiden in het kader van ons communicatieplan en zonder mogelijkheid tot verdere vervolging.
  • Het evenement kan worden geannuleerd vanwege de gezondheidscrisis.

Lees meer :

BEREID JE VOOR OP DE ELLE RUN MET ONS EXCLUSIEVE SPORTPAKKET