We love: Levi’s® en GANNI brengen samen een duurzame collectie uit

Gepubliceerd op 18 augustus 2022 door Lisa Aelvoet
We love: Levi’s® en GANNI brengen samen een duurzame collectie uit

Het is niet de eerste keer dat het denimmerk de handen in elkaar slaat met het Deense modelabel. De derde Levi's® x GANNI-collectie is geïnspireerd door Moeder Natuur en is bovendien vervaardigd uit duurzame materialen. What's not to love?

In de achtdelige collectie, die voor het eerste werd getoond op Copenhagen Fashion Week staat duurzaamheid centraal. Zo zijn de stuks gemaakt van tenminste 55% gecertificeerd biologisch katoen en natuurlijke kleurstoffen. Deze laatste zijn afkomstig uit echte planten en mineralen en daarenboven ontrokken met waterbesparende technieken.

LEES OOK: De 7 grote streetstyle trends van Copenhagen Fashion Week SS23

Het resultaat? Draagbare stuks met gedempte tinten en eenvoudige silhouetten. Perfect voor zowel de tuin als de stad! Speelse elementen zoals kragen met franjes, naden en knoopdetails maken het verschil.

Emma Chamberlain

Het gezicht van de campagne is niemand minder dan internetlieveling Emma Chamberlain. Samen met haar vrienden poseert ze als een volleerde tuinier in haar favoriete stuks. Tenslotte is de collectie beschikbaar in de maten XS tot 3X en staat inclusiviteit dus voorop.

Je shopt de stuks vanaf vandaag in geselecteerde Levi’s® winkels, op Levi.com en Ganni.com.

Shop onze selectie

1. ’90s truckerjack

LEVI'S-x-GANNI-shopping-1
'90s truckerjack, Levi's® x GANNI, €325

Shop hier

2. Roze jeans

 

 

LEVI'S-x-GANNI-shopping-2
Roze jeans, Levi's® x GANNI, €325

Shop hier

3. Deconstructed rok

LEVI'S-x-GANNI-shopping-3
Deconstructed rok, Levi's® x GANNI, €265

Shop hier