We love: de jeansbroek die iedereen past

Geüpdatet op 21 oktober 2022 door ELLE Partner
We love: de jeansbroek die iedereen past LolaLiza

Heb jij ook een haat-liefdeverhouding met jeans? De zoektocht naar het perfecte paar is een struggle waar velen van ons zich in herkennen. Maar daar heeft LolaLiza nu iets op gevonden.

Het Belgische modelabel lanceert immers haar tweede collectie innovatieve – en bovendien multiple sizejeansbroek waar vrouwen van alle maten en vormen zich comfortabel en zelfzeker in voelen. Je kent het wel: je nieuwe jeans past perfect aan je dijen maar staat wijd open aan de taille. Of je hebt eindelijk een paar met de juiste lengte gevonden, dat je vervolgens niet over je billen krijgt getrokken. Daar vond LolaLiza iets op: een jeans die iedereen past.

Shape of You

De innovatieve ‘Shape of You’-jeans komt in drie maten die de volledige vrouwelijke matenboog omvat, van maat 34 tot 48. Hoe het merk dit heeft kunnen klaarspelen? Doordat het denim een elasticiteitsgraad van 90 tot 100% én bovendien shape memory heeft. Het resultaat? Bewegingsvrijheid en draagcomfort gegarandeerd! De jeansbroek groeit daarenboven mee met je lichaam waardoor je hem langer kan blijven dragen ongeacht de veranderingen die je lichaam doormaakt. Dat maakt van LolaLiza de eerste Belgische modeketen met een one size fits all-jeans die niet alleen inclusief maar ook nog eens betaalbaar is. De ‘Shape of You’-jeans is immers al verkrijgbaar vanaf 49,99 euro.

Nieuwe collectie

De eerste collectie, die in februari het daglicht zag, was meteen een schot in de roos en in no time uitverkocht. Daarom lanceert het label deze maand een tweede collectie met nieuwe pasvormen, snits en washes. Naast de klassieke blauwe jeansbroeken vervoegen kleuren als grijs, kaki en camel het rijtje. En behalve de skinny-fit is de jeans nu ook in andere pasvormen te verkrijgen zoals flared en straight. Tenslotte creëerde LolaLiza ook een katoenen versie van de jeansbroek zodat je hem heel het jaar door kan blijven dragen. De ‘Shape of You’-jeans kan je shoppen in de LolaLiza winkels en online via de webshop.

Leuk weetje: de gezichten van de ‘Shape of You’-campagne zijn dit seizoen ook LolaLiza-klanten. Zo zie je hoe de jeans eruit ziet op ‘echte mensen’ en kan je gemakkelijker inschatten welke maat of pasvorm bij je past, ook wanneer je online shopt.

Dit artikel werd opgesteld in nauwe samenwerking met LolaLiza.

Lolaliza.com

LEES OOK:
De 7 grote streetstyle trends van Copenhagen Fashion Week SS23
Interview: Nina Corty, de onderneemster achter La Casita
Onze favoriete restaurants om lunch te bestellen in Antwerpen, Brussel & Gent