Vakantie: waar logeer jij deze zomer in hartje Provence?

Gepubliceerd op 1 augustus 2022 door ELLE Partner
Vakantie: waar logeer jij deze zomer in hartje Provence?

Beleef de zomer dit jaar eens op een andere manier. Onze favoriete bestemming om te genieten van zonovergoten dagen in een idyllische en rustgevende omgeving? De Provence! Wat dacht je van een verblijf in Coquillade Provence Resort & Spa, een vakantiedorp dat door het tijdschrift Travel+Leisure werd uitgeroepen tot Beste Resort van Frankrijk … Wij hebben alvast geboekt!

Zomer onder de olijfbomen

Lavendelvelden, wijngaarden, tsjirpende krekels, de heerlijke schaduw van olijfbomen … De Provence is de ideale regio om te genieten van la dolce vita op zijn Frans. De streek is ook de thuisbasis van Coquillade Provence Resort & Spa, een vakantiedorp met authentieke charme dat vijfsterrenlogies biedt in een rustig en sfeervol kader in Gargas, midden in het Parc Naturel Régional du Luberon. Wil je gewoon een kamer met terras of liever een suite met jacuzzi of een privébuitenzwembad? Het domein telt 63 fantastische en lichte kamers met een luxe inrichting van 30 tot 76 m2 groot.

Toppunt van wellness

De spa van Coquillade verwelkomt je voor een absoluut unieke relaxsessie. Dit wellnesscentrum van meer dan 2000 m2 werd in 2019 bekroond met de World Luxury Spa Awards en beschikt over een binnenzwembad, een yogaruimte, een sauna, hamam en jacuzzi. Er zijn ook faciliteiten voor hydrotherapie, een fitnesszaal en een massage- en verzorgingsruimte. Perfect om je tempo te vertragen en een ontspannende ervaring te beleven die al je zintuigen prikkelt. De ideale en o zo verdiende wellnessbreak!

Lekkers om van te smullen

Op het domein vind je verschillende restaurants. Aan de rand van het zwembad ligt Cipressa, een sublieme plek waar je geniet van de verfijnde Italiaanse keuken én van een tête-à-tête met de heuvels van de Luberon. In restaurant Les Vignes et son jardin draait alles om dagverse lokale en seizoensgebonden producten. Je ervaart er de overvloed van de Provence tot in je bord. Dan is er nog de bar met 360 gradenuitzicht over de omliggende natuur: hier proef je zalige signature cocktails en Thaise specialiteiten. Niet te missen: op donderdagavond is er live muziek en op vrijdag en zaterdag spelen er dj-sets vanaf 19 uur. Zeg nu zelf, als dat geen vakantie is!

Boek nu je volgende vakantie en ontdek alle aanbiedingen op coquillade.fr.

 

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met Coquillade Provence Resort & Spa.
www.coquillade.fr

LEES OOK:
Ontdek 3 verrassende drinks met de nieuwe alcoholvrije Gordon's 0.0%
Onze favoriete restaurants om lunch te bestellen in Antwerpen, Brussel & Gent
Ibiza: een unieke ervaring aan boord van een privéjacht