De grote liefdeshoroscoop: dit heeft zomer 2022 voor jou in petto

Geüpdatet op 21 juni 2022 door Lore Ginneberge
De grote liefdeshoroscoop: dit heeft zomer 2022 voor jou in petto

De zomer van 2022 lonkt veelbelovend! Een avontuurtje met een Griekse god of een serieus vakantielief? Een volgende stap in je relatie of wordt je hart gebroken? Dit voorspellen de planeten voor jouw sterrenbeeld in onze grote liefdeshoroscoop.

Astrologische hoogtepunten tijdens de zomer van 2022

Het is zomer! 21 juni 2022 stond niet alleen in het teken van de zonnewende (de langste dag van het jaar), maar ook van de start van Kreeftseizoen. De eerste helft van zomervakantie 2022 valt nog onder de invloed van Kreeft en dat is geen toeval. Dit zorgzame, emotionele sterrenbeeld past perfect bij veel van onze zomerplannen. Voor de ene betekent dit relaxen en je batterijen opladen in de zon, terwijl anderen hun huis zo knus mogelijk maken om vrienden en familie te ontvangen. De reis van de zon door Kreeft moedigt je aan om je intuïtie te volgen en je emotionele stabiliteit prioriteit te geven.

Venus - de planeet van romantiek en sensualiteit - maakt op 22 juni haar sprankelende debuut in Tweelingen. Dit zal ook voor vele andere tekens voelen als een frisse wind in het liefdesdepartement. Omarm je flirterige zelf en neem het spel van aantrekken en afstoten niet te serieus. Liefde is fun! Let wel op: de door Mercurius beheerste Tweelingen kan nogal wispelturig zijn, dus je opties open houden is je beste gok. De verschuiving van Venus naar Kreeft op 17 juli zal de noodzaak versterken om naar je gevoelens te luisteren en je intuïtie te volgen. Wees niet bang om de vele emoties te delen, want dat kan geliefden dichterbij brengen. Single, verliefd of in een relatie: deze Venusiaanse transit is net zo sentimenteel als emotioneel.

Aan het einde van de eerste maand, op 22 juli, maakt de zon haar zinderende debuut in Leeuw. De zon voelt zich daar uiterst comfortabel, want is de planetaire heerser van Leeuw (en onze grootste bron van energie). Het Leeuwseizoen benadrukt de brug tussen ons hart en het bewustzijn van onze ziel. Kom uit je schulp en laat je hart spreken! Op 11 augustus zal Venus volgen en haar entree maken in Leeuw. Het ultieme hoogtepunt (letterlijk en figuurlijk) voor heel wat lovebirds! Leeuw is extravagant, romantisch en expressief, dus op vlak van de liefde is niets te dol. Relaties lopen over van passie en een theatraal liefdesgebaar is nooit ver weg.

Lees ook: Met deze 3 sterrenbeelden heeft jouw relatie meest kans op slagen

 

De grote liefdeshoroscoop: dit heeft zomer 2022 voor jou in petto - 1

Ram: 19 maart tot 20 april

Heb geduld Ram! Echte liefde is het wachten waard, dus overhaast niets. Het romantische moment uit je dromen komt nog, wees daar maar zeker van. Tegen het einde van juli zal Jupiter in retrograde gaan in jouw teken, maar dat betekent niet dat je geen plezier gegund is. Vanaf augustus staat alles in het teken van flirten en fun!

 

taurus stier sterrenbeeld gif

Stier: 21 april tot 20 mei

Communicatie is de sleutel tot succes voor jouw relaties, zeker tijdens de maand juli. Woorden hebben kracht, dus denk na voor je spreekt en zorg ervoor dat je meent wat je zegt. Als je op zoek bent naar liefde, wees dan geduldig. Je zult het misschien tot het eind van de zomer moeten volhouden, maar het zal het wachten meer dan waard zijn.

gemini tweeling tweelingen

Tweelingen: 21 mei tot 21 juni

Een liefdesrelatie die je hebt verwaarloosd omwille van je carrière zou deze zomer weer op de rails kunnen komen, vooral wanneer Venus eind juni een passage maakt in jouw teken. Het Leeuwseizoen (vanaf 22 juli) wordt het hoogtepunt van jouw zomer, met heel wat actie op sociaal vlak en passie op amoureus gebied. Klaar voor?

 

cancer kreeft horoscoop gif sjabloom

Kreeft: 22 juni tot 22 juli

Als je liefdesleven de laatste tijd in vuur en vlam staat, verwacht dan deze zomer meer van hetzelfde! Is het tegenovergestelde eerder waar? Hou vol, want een krachtige volle maan op 13 juli in jouw liefdeszone zou wat licht kunnen werpen op een lastige romantische situatie. Een openhartig gesprek eind augustus zou alles kunnen veranderen in de liefde.

leeuw lion horoscoop gif sjabloon symbool

Leeuw: 23 juli tot 22 augustus

Klaar om een romance naar een hoger niveau te tillen? Het geluk staat aan jouw zijde in augustus: misschien droom je van een vakantieliefde? Let op, want wanneer liefdesplaneet Venus in jouw teken komt op dezelfde dag als een volle maan in jouw relatiezone (11 augustus) zou het wel eens serieuzer kunnen worden dan je dacht...

maagd vierge symbool sterrenbeeld horoscoop

Maagd: 23 augustus tot 22 september

Een intense liefdesrelatie zou deze zomer kunnen ontvlammen, maar de grens is dun tussen een vonk die overslaat en een verwoestende brand die alles in puin achterlaat. Een ex met een agenda zou tegen het einde van augustus de boel op stelten kunnen zetten als je ervoor kiest om op het voorstel in te gaan.

balance weegschaal sterrenbeeld gif

Weegschaal: 23 september tot 22 oktober

Ben je klaar voor de volgende stap? 'Powerkoppel' is het perfecte woord is om jouw liefdesleven te beschrijven deze zomer. Misschien is het tijd om het officieel te maken of om aan een volgend hoofdstuk te beginnen in jullie liefdesverhaal? Hoe dan ook, laat de wereld zien echte liefde eruitziet!

schorpion scorpion scorpio sterrenbeeld horoscoop gif

Schorpioen: 23 oktober tot 21 november

Scherp je zelfvertrouwen aan en verzorg je goed - fysiek én mentaal -  want deze zomer zijn alle ogen op jou gericht! Een belangrijk gesprek dat je hebt rond de volle maan van 13 juli zou het traject van een relatie op de best mogelijke manier kunnen veranderen.

boogschutter sterrenbeeld horoscoop gif

Boogschutter: 22 november tot 21 december

De stijgende temperaturen deze zomer hebben niet alleen met het weer te maken! Een liefdesrelatie zou in de maand juli een onverwachtse,  stomende wending kunnen nemen. Wees klaar om een paar weekenden tussen de lakens te verliezen. Op 27 augustus staat de nieuwe maan in Maagd in het teken van je carrière, maar probeer die lust van de eerdere weken te verlengen en tijd over te houden voor liefde en plezier.

steenbok capricorne capricorn sterrenbeeld horoscoop gif

Steenbok: 22 december tot 21 januari

In juli zou je een serieuze relatie kunnen aangaan met iemand om wie je heel veel geeft. De toekomst ligt volledig in jouw handen en een gedurfde stap in die maand zou je op een betoverend pad kunnen brengen tegen het einde van het jaar. De volle maan in je teken op 13 juli staat eveneens helemaal in het teken van groei en verandering.

waterman verseau sterrenbeeld horoscoop gif

Waterman: 20 januari tot 19 februari

Je verlangen om vrij te zijn valt niet altijd te rijmen met de noden van je partner. Dat is een uitdaging die ook deze zomer speelt... Er zou zelfs een grote beslissing over je toekomst op het programma kunnen staan in augustus. Hou je ogen open voor onverwachte dingen die je gelukkig kunnen maken. Soms bloeit de liefde waar je het het minst verwacht.

poissons pisces vissen sterrenbeeld horoscoop gif symbool

Vissen: 19 februari tot 20 maart

Een flirt in juli zou tegen de herfst serieus kunnen worden, maar laat dat je er niet van weerhouden om van het moment te genieten. Als je een relatie meer in evenwicht wilt brengen, onderneem dan eind augustus actie. Tegen de tijd dat er een volle maan in Vissen plaatsvindt op 10 september, kun je in het reine komen met wie je bent zonder je anderen mee te tellen. Denk aan wat jij wilt en vergeet nooit hoeveel jouw geluk waard is.