Een juweel voor elke gelegenheid

Geüpdatet op 28 juni 2022 door ELLE Partner
Een juweel voor elke gelegenheid

Juwelen geven of krijgen, dat brengt unieke verhalen met zich mee. Daarom vroegen wij Jennifer en Jeannette, zusjes en oprichters van de Antwerpse juwelierszaak Carat Antwerp, naar hun inspiratie en tips bij het kiezen van je eerste kostbare sieraad. Ze leiden de onderneming samen met hun partners Arik en Sasa en een professioneel team van goudsmeden, diamantzetters en creatieve analisten.

Waarvoor staat Carat Antwerp bekend?

Carat Antwerp staat voor kwaliteit, authenticiteit, klantgerichtheid en duurzaamheid met een ethische visie. Onze persoonlijke inzet en professionalisme maken ons uniek.

Waar halen jullie inspiratie uit?

Wij laten ons inspireren door de nieuwste trends en geven die dan een persoonlijke twist. Ook zijn we steeds op zoek naar nieuwe uitdagingen die we kunnen omzetten naar innovatieve ontwerpen.

Kunnen klanten hun eigen ontwerpen laten creëren?

Bij Carat Antwerp kan de klant samen met ons zijn droomjuweel creëren. We begeleiden je van een ruwe schets naar 3D tot het eindontwerp. Sieraden hebben een emotionele waarde en dus streven we steeds naar perfectie.

Welk juweel raden jullie aan beginners aan?

Wij adviseren om voor een tijdloos juweel te kiezen dat je zowel dagdagelijks als occasioneel kan dragen met elke look. Zoals bijvoorbeeld een tennisarmband of een eternityband uit onze Dynasty-collectie of een bangle, een Signet pinkyring ofeen trendy halsketting met een naam uit onze Initial-collectie.

©Carat
©Carat Antwerp

Hoe is het voor jullie om als zussen samen te werken en heeft dit invloed op jullie werk?

Het is ongelooflijk spannend. De klik tussen ons betekent alles, het is ons drijfveer. We hebben zeer verschillende persoonlijkheden, wat maakt dat onze collectie uitgebreid is en wij ‘the best of both worlds’ genieten. De gesprekken die we voeren voeden onze creativiteit en onze zus-momenten. Bij ons is er nooit een saai moment.

 

Voir cette publication sur Instagram

 

Une publication partagée par Carat Antwerp © (@caratantwerp)

#caratantwerp #thecaratsisters

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met Carat Antwerp.

caratantwerp.com

LEES OOK:

Aqua Allegoria: een bijzondere collectie die de wonderen van de natuur viert 

De 4 meest voorkomende fouten die vrouwen maken in hun seksleven

Alles wat je moet weten over crypto's