Met deze statement blazers til je iedere look naar een hoger niveau

Geüpdatet op 3 juni 2022 door Xana Ferreira Chicano
Met deze statement blazers til je iedere look naar een hoger niveau

Een statement blazer is ongetwijfeld een van de slimste investeringsstukken die je aan je garderobe kunt toevoegen. Blazers zijn veelzijdige kledingstukken die je met veel verschillende items kunt combineren. Hierdoor is de blazer hét catchy item voor de zomer van 2022.

Shopping: de mooiste sandalen voor deze zomer

Tegenwoordig zijn blazers niet alleen voor op kantoor. Je kunt deze power jas perfect combineren met een pantalon voor je werk of met een jeans voor overdag, of je combineert je nieuwe statement blazer met een korte broek en een cropped-top voor een speels Y2K-twist.

Een statement blazer is een wardrobe staple dat je nooit zal misleiden. Toch wil je misschien modieuze blazers uitproberen om je look dit seizoen modern te houden. Hier zijn daarom de meest stijlvolle blazers  voor de lente/zomer 2022 waar je geheid een statement mee maakt.

1. Blazer van Bershka

Het pérfecte item voor in je capsule garderobe is deze tijdloze blazer van Bershka in een leverkleur. Dit item past perfect bij allerlei verschillende items uit je kast. Combineer het met een pantalon in dezelfde kleur voor een ton-sur-ton look.

Blazer Lever
Oversized blazer, Bershka, €39,99

SHOP NU

2. Blazer van Frankie Shop

De Bea blazer van Frankie Shop is een jeugdige interpretatie van een klassiek pak. De blazer is gesneden van keperstof en heeft een oversized silhouet met ingekeepte revers, een borstzak met split en twee klepzakken. Dit item heeft dé botergele trendkleur van dit seizoen en is dus perfect voor deze zomer.

Statement Blazer
Oversized Blazer, Frankie Shop, €345

SHOP NU

3. Blazer van Stradivarius

Fuchsia was dé kleur die de spring/summer 2022 runway domineerde. Dit item zal dan ook een echte statement item zijn. Combineer het met een jeans met wijde pijpen en hakken met een rechte neus - and you are ready to go.

Blazer Roze
Roze blazer, Stradivarius, €39,99

SHOP NU

4. Blazer van NA-KD

Iedereen heeft een zwarte blazer nodig in zijn garderobe, je kunt het namelijk met veel combineren. Draag het met felgroene biker-shorts en sneakers voor een comfy look.

Statement Blazer
Zwarte blazer, NA-KD, €82,95

SHOP NU

5. Blazer van Mango

Houd je van groene tonen? Dan is deze blazer van Mango in een limekleur perfect voor jou. Combineer het met een groene pantalon voor een opvallende monochrome look.

Blazer Lime
Lime blazer, Mango, €69,99

SHOP NU

6. Blazer van Mango

De ruit is dé print-trend van lente/zomer 2022. Deze blazer van Mango is daarom het perfecte trendy item voor deze zomer. Mix het met geruite shorts voor een two-piece outfit.

Blazer ruiten
Geruite blazer, Mango, €79,99

SHOP NU

7. Blazer van Ganni

Ganni demonstreert hoe een blazer chique kan zijn zonder te serieus te voelen. Deze klassieke blazer is gemaakt van een elastische krijtstreep stof en heeft iets oversized schouders en een flatterende tailleband. Aanschaffen..!!

Blazer Ganni
Gestreepte blazer, Ganni, €295

SHOP NU