FASHION NEWS: wat je vandaag moet weten

Gepubliceerd op 13 augustus 2013 door Laure Vandendaele
FASHION NEWS: wat je vandaag moet weten

fashionnews 

Cara blaast 21 kaarsjes uit, zus Poppy poseert voor Vero Moda en Linsday Lohan op de sofa bij Oprah. Een overzicht.

Poppy Delevigne voor Vero Moda. Nadat Vero Moda enkele seizoenen een beroep deed op fashionista Alexa Chung, is het nu aan Poppy Delevinge om de winterwaren van het Scandinavische merk aan de man brengen. De grote zus van rebelmodel Cara Delevingne poseert in een vrouwelijke en veelzijdige collectie. Denk jasjes, cardigans en breisels afgewerkt met in het oog springende accessoires.

Cara Delevingne blaast 21 kaarsjes uit. Nu we het toch over Cara hebben, geven we graag even mee dat het topmodel gisteren haar 21ste verjaardag vierde. Hoe wild het feestje werd is nog niet bekend. Zou wilde Cara zich na haar cokeschandaaltje even koest houden? Natuurlijk niet! De blondine met de stevige wenkbrauwen poseerde topless voor het septembernummer van W Magazine. Ook rolmodel Kate Moss poseerde eerder schaars gekleed voor het blad.

Diezelfde Kate Moss viert ondertussen vakantie in Spanje. Dat doet ze naar goede gewoonte in het gezelschap van echtgenoot Jamie Hince en dochter Lila Grace. De roddelbladen nemen het iets rondere bikinilichaam van Moss stevig onder de loep en zijn niet mals voor het bijna 40-jarige topmodel.

Lindsay op de sofa bij Oprah. Was Oprah niet op pensioen? Dan maakt ze voor Lindsay Lohan graag een uitzondering. De talkshow queen nodigde de net uit de ontwenningskliniek ontslagen actrice uit voor een openhartig gesprek. ‘Ik ben mijn grootste vijand’, zegt Lohan. De achtdelige documentaire over Lindsay Lohan wordt in 2014 uitgezonden op de Amerikaanse televisie.

Barbie breidt garderobe uit. Geen grotere garderobe dan die van Barbie (in your face Anna Dello Russo!) De populaire pop met goede connecties in de modewereld heeft er een paar designeroutfits bij. In het verleden werd de blondine al gekleed door onder meer Louis Vuitton, Chanel en Prada en nu krijgt Barbs er een paar degelijke Britse pakjes bij. Fred Butler, Nasir Mazhar en Sister by Sibling staken de 54 jaar oude pop in het nieuw. Dit naar aanleiding van de vernieuwde speelgoedafdeling van het Londense luxewarenhuis Selfridges.