Win een heerlijke GILI x Jules Destrooper aperobox voor Moederdag

Gepubliceerd op 5 mei 2022 door ELLE Partner

Image conours Gili aperobox

Moederdag nadert met rasse schreden. Heb je nog geen idee waarmee je je mama wil verwennen? Stop met zoeken want wij vonden het perfecte cadeau. De GILI x Jules Destrooper aperobox is niet alleen zoet en pittig maar ook nog eens op en top Belgisch. En jij kan hem nu winnen!

Aziatische gember, Italiaanse citroen en Europese bloemenhoning zijn de drie steringrediënten van het heerlijk assortiment energie-boostende en immuniserende drankjes van GILI. Combineer dat met de zoete amandelbroodjes van Jules Destrooper en je krijgt een vingerlikkende aperobox van eigen bodem. Heerlijk om te geven én te krijgen.

Door de GILI x Jules Destrooper aperbox cadeau te geven voor Moederdag shop je bovendien lokaal én ecologisch verantwoord. Het GILI-assortiment bestaat immers volledig uit natuurlijke ingrediënten en wordt bovendien volledig circulair geproduceerd. Om voedselverspilling tegen te gaan recupereert het merk namelijk de citroen-en gemberpulp die vrijkomt bij de productie van het Gili Gember Elixir om er de opkikkerende Gili Gember-Lemon Tea van te maken. Niets gaat dus verloren! Wil jij kans maken op een GILI x Jules Destrooper verwenpakket? Beantwoord dan de wedstrijdvraag en wie weet kan jij je mama deze Moederdag verwennen met deze originele, bitterzoete aperobox!

 

 

Dit artikel werd opgesteld in nauwe samenwerking met Gili.
www.gilidrinks.com

LEES OOK: 

Wedstrijd: maak kans op de samsung galaxy watch4 inclusief items van de samsung galaxy x arte collab

Getest: een vegan haarserum dat je lokken's nachts herstelt

Alle nagellaktrends die je deze zomer wilt uitproberen