Wedstrijd: maak kans op de Samsung Galaxy Watch4 inclusief items van de Samsung x Arte collab

Gepubliceerd op 27 april 2022 door ELLE Partner

Image concours ELLE x Samsung

Tech lovers, deze wedstrijd is voor jullie. Om de lancering van de nieuwe Samsung Galaxy S22 Ultra te vieren brengt Samsung samen met het Belgische Arte een exclusieve capsule collectie uit. En ook jij kan meevieren.

Innovatie en creativiteit: twee waarden die Samsung en Arte delen en die uitmondden in een geslaagde samenwerking. De grafische identiteit van Arte kenmerkt de collectie die stuk voor stuk bestaat uit items die je echt wil dragen en hebben. Het Galaxy S22 Ultra-tasje, het Galaxy Watch4 horlogebandje en de Galaxy Buds case zijn op maat van je favoriete Samsung-producten én integreer je moeiteloos in je stijl.

 

De collectie is sinds 14 april beschikbaar in de Arte-boetieks in Antwerpen en Brussel of op arte-antwerp.com en in de Samsung Experience stores in Brussel, Charleroi, Mons en Wijnegem. Bovendien geeft Samsung je de mogelijkheid om de gegeerde items van de Samsung Galaxy S22 Ultra x Arte collab in de wacht te slepen. Zo maak je niet alleen kans op het Galaxy Watch4 horlogebandje, de galaxy Buds case én het Galaxy S22 Ultra-tasje, maar kan je ook nog eens de Galaxy Watch4 winnen.

 

Beantwoord de wedstrijdvraag en wie weet word jij de gelukkige winnaar van dit techtastische prijzenpakket!