Laat je Pinko Love Bag personaliseren in de pop-up van Maasmechelen Village

Gepubliceerd op 29 maart 2022 door Lore Ginneberge
Laat je Pinko Love Bag personaliseren in de pop-up van Maasmechelen Village PINKO

Nog tot 10 april kun je bij Maasmechelen Village exclusieve PINKO-accessoires scoren tijdens de PINKO LOVE DAYS. Wil je je nieuwe aankoop laten personaliseren? Lees dan snel verder.

PINKO LOVE DAYS

Het Italiaanse PINKO, bekend om haar kleurrijke trendstuks en statement accessoires, is al langer een vaste waarde in de straatjes van Maasmechelen Village. Om je lentegarderobe compleet te maken, pakt de Village nu uit met de PINKO LOVE DAYS. Wat kan je verwachten?  Een aantal van de meest gewilde stukken van het merk, waaronder de iconische Love Bags en een exclusieve selectie musthaves die elke outfit van wat Italiaanse flair voorzien.

PINKO Maasmechelen Village
PINKO

Je herkent de Love Bag van PINKO aan de iconische liefdesvogels die het monogram sieren. Deze lovebirds symboliseren liefde en vrijheid en passen helemaal bij het vrouwelijke, krachtige universum van PINKO. Leuk weetje: door de bijzondere vorm van de metalen gesp, wordt de Love Bag in China ook wel de 'zwaluwtas' genoemd.

Gepersonaliseerde LOVE BAG

Om de PINKO pop-up nog exclusiever te maken, organiseert Maasmechelen Village op zondag 3 april een actie waar bag lovers onmogelijk aan kunnen weerstaan. Koop je een Love Bag in Le Salon, dan krijg je de kans om je splinternieuwe aanwinst te laten personaliseren met een uniek kunstwerk van de Antwerpse artieste Kelly Howe van The Art Club.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door The Art Club (@the.art.club_)

Kan je er op 3 april niet bijzijn? Geen nood, PINKO pop-up blijft nog tot 10 april 2022 open in Maasmechelen Village. Meer info over het shopaanbod via de website.

LEES OOK: 7 manieren om je handtassen stijlvol op te bergen