Shopping: liftende broeken

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door Isabelle
Shopping: liftende broeken

liftende broekenWetenschap en mode: een harmonieuze match -vooral als high tech materialen en moderne technologieën ons een perfect paar billen opleveren. Deze labels maakten van een prachtig achterste hun missie: 

Levi’s beroept zich voor haar Revel broek op de zogenaamde Liquid Shaping Technology: op strategische plekken –je dijen en billen- is de jeans extra stretch, waardoor de stof zich perfect om je lichaam heen vormt én hier en daar voor de nodige lift zorgt. Het resultaat is een strak omlijnd, hoger achterwerk.

Leuk extraatje: de stof blijft jouw (verbeterde) silhouet behouden na enkele draagbeurten. Geen uitgerekte broek dus, wel de perfecte pasvorm voor jou. De Revel is gebaseerd op de vorm van een vrouwenlichaam en komt dus niet in verschillende maten, wel vormen: Slight, Demi en Bold Curve. Revel1

In Levi’s winkels en online verkrijgbaar. 

1/

Liu JoLiu Jo

Liu Jo kwam naar eigen zeggen als allereerste met een liftende broek op de markt: de Bottom Up hijst je visueel verkleinde billen naar hogere sferen met dank aan een mix van polyster en elastische materialen. Een siliconenband duwt én houdt je billen op de juiste plaats, terwijl horizontale stiksels voor een mooie, ronde vorm zorgen. Verkrijgbaar in 2 modellen: Slim Leg en Standard.

2/

Freddy freddy (1)

Het Italiaanse label Freddy komt met de WR.UP collectie op de proppen: een reeks broeken die met behulp van strategisch geplaatste strips je billen en benen liften. De jeans zijn gemaakt uit zachte, rekbare jersey voor een aangename en blijvende pasvorm, dankzij een silicone strip aan de binnenkant van de broeksrand blijven ze bovendien goed zitten –geen ongewenste onthullingen dus… wrup_en

Vanaf 80€ verkrijgbaar in de gloednieuwe Freddy Pant Room in Antwerpen.