Nieuw in Antwerpen: Freddy Pant Room

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door ELLE België
Nieuw in Antwerpen: Freddy Pant Room

freddy

Vorige week opende in de Nationalestraat in Antwerpen Freddy Pant Room: dé shop voor wie meer billen wil. ELLE.be was erbij en testte het voor je uit!

Prosecco, Italiaanse hapjes en schoon volk: het team van Freddy weet hoe te ontvangen. De gelegenheid? De opening van de Freddy Pant Room flagshipstore. Je vindt er uitsluitend broeken van de Freddy WR.UP collectie, een product uit de generatie corrigerende broeken.

Je merkt meteen dat er heel wat technologie achter de broek zit. Hij is gemaakt uit zachte, rekbare jersey en zit je als gegoten. Dankzij strategisch geplaatste strips, worden je benen en billen instant gelift. Het designteam van Freddy plaatste ook nog eens een siliconen strip aan de binnenkant van de broeksrand waardoor de broek mooi blijft zitten en je naar hartenlust kan twerken zonder teveel te laten zien...

wrup_en

In de winkel staat een 'Magic Mirror' die foto's neemt zodat je makkelijk kan zien hoe je billen eruitzien in de broek. Leuk én sociaal want je kan de beelden meteen delen op Facebook.

colpants

Zoals je ziet, behoorlijk bootylicious! De broek bestaat in 7/8, full length en bootcut en is beschikbaar in een groot assortiment aan kleuren. Prijzen variëren tussen 79,90 en 109,90 euro. De WR.UP broek is al een gigantische hit in Italië en in de States. Benieuwd of hij ook België zal veroveren...

(Stagiaire: Natalia Tjurina)