HOROSCOOP 2021: JOUW VOORSPELLINGEN VAN 8 TOT 14 NOVEMBER

Gepubliceerd op 8 november 2021 door ELLE België
HOROSCOOP 2021: JOUW VOORSPELLINGEN VAN 8 TOT 14 NOVEMBER

Ontdek hier jouw horoscoop, met wat de planeten deze week voor jou in petto hebben!

Ben je niet zeker welk sterrenbeeld je bent? Check snel even onze astrogids voor dummies.

ram maart horoscoop aries sterrenbeeld

Ram: 21 maart - 20 april

Vertrouw deze week meer op je eigen kunnen, overtuigingskracht en vastberadenheid en wacht niet tot iemand je te hulp komt gesneld. Je hebt alles goed uitgedacht en overwogen, dus nu kan je vaart maken. Concentreer je energie op het doel dat je wil bereiken. Soms moet je minder vragen stellen en gewoon je mouwen opstropen.

stier sterrenbeeld taurus horoscoop

Stier: 21 april tot 20 mei

Door de samenkomst van verschillende planeten kan je er deze week op vertrouwen dat je de goede mensen rondom je vindt om vooruitgang te boeken. Blijf wel steeds gefocust en waakzaam. Er komen nieuwe kansen op je pad, maar dat betekent ook dat je je zal moeten aanpassen. Zorg ervoor dat je al het vervelende deze week relativeert, zo kan je ook snel verder.

tweeling gemini sterrenbeeld horoscoop 2020

Tweelingen: 21 mei tot 21 juni

Door de invloed van Jupiter kan je deze week genieten van verkwikkende energie. Profiteer van de positieve vibes en de goede moed die je daarvan krijgt, bijvoorbeeld door contacten te leggen en banden te hernieuwen. Zet de eerste stap en je zult aangenaam verrast worden.

kreeft cancer horoscoop 2020

Kreeft: 21 juni tot 22 juli

Een samenkomst van planeten in jouw teken zorgt ervoor dat je er deze week goed aan doet om de leiding te nemen en een koers uit te zetten. Heb je grotere, ambitieuze plannen, dan kan het nu het moment zijn om je daarop toe te leggen. Zorg er steeds voor dat anderen niet te veel van je talenten profiteren, en dat je zeker krijgt wat je toekomt.

leeuw leo sterrenbeeld horoscoop

Leeuw: 23 juli - 22 augustus

Om spanningen en tijdsverlies te vermijden, zal je deze week voorzichtig en zacht moeten omgaan in je relaties, Leeuw. De zon, Mercurius en Mars zorgen voor mogelijke spanningen op dat vlak. Maar je kan ook de vruchten plukken van de maanster die in je teken passeert deze week, waardoor je een hernieuwde motivatie vindt.

virgo maagd sterrenbeeld

Maagd: 23 augustus - 22 september

Probeer deze week meer uit je schulp te komen en je oude gewoontes eens wat achterwege te laten. Door de verzameling van verschillende planeten kan je jouw vertrouwde rituelen opzij zetten en het nieuwe en onverwachte zonder angst aanvaarden. Door meer te communiceren zou je mood ook nog kunnen verbeteren, Maagd.

weegschaal libra

Weegschaal: 23 september tot 23 oktober

Jupiter en Saturnus hebben langdurige effecten op jou, Weegschaal. Optimisme en geluk liggen daardoor op je pad. De komende weken zullen je projecten ook kunnen profiteren van de bescherming van Saturnus, die zorgt voor een extra helderheid.

scorpio schorpioen

Schorpioen: 23 oktober tot 22 november

De zonnester, Mercurius en Mars komen deze week samen om je te helpen, Schorpioen. Je hebt charisma, energie en overtuigingskracht in overvloed, en je sociale leven loopt op rolletjes omdat je duidelijker communiceert en anderen zo ook makkelijker begrijpt. Zo zit je al snel op dezelfde golflengte.

sagittarius boogschutter

Boogschutter: 23 november tot 21 december

Venus zorgt deze week voor een blijvende charme rondom jou. Indien je je afvraagt of je een kostbare kans hebt laten liggen, denk dan goed na over waar je nu dan nog op zit te wachten. Let intussen goed op dat je interesses niet gaat verwarren met gevoelens.

capricorn sterrenbeeld

Steenbok: 22 december tot 19 januari

Je hebt een goede week voor de boeg, Steenbok. Venus zorgt voor een periode van gemak, charme en geluk. Zelfs als je ervan overtuigd bent dat je geluk zelf moet maken, heb je alleen maar te winnen door toe te geven aan haar invloed. Als je flexibel en zachtaardig blijft, zal je er het meeste voordeel uithalen.

aquarius waterman horoscoop

Waterman: 20 januari tot 18 februari

Ben je eerder objectief ingesteld, Waterman? Probeer orde op zaken te stellen en afstand te nemen van de dingen die op je wegen. Anders moet je vertrouwen op gemak en geluk bij wat je onderneemt, want Jupiter beschermt je tot het einde van het jaar.

vissen pisces

Vissen: 19 februari tot 19 maart

Mercurius zorgt voor een extra positieve energie, waardoor je preciezer en zachter kan communiceren met de mensen rondom jou. Hierdoor kan je makkelijker zaken opklaren en kom je sneller overeen met anderen. Ga ervoor, express yourself!