Affordable Art Fair 2021: woon een collageworkshop van kunstenares Veerle Symoens bij

Geüpdatet op 22 september 2021 door Laurence De Looz-Corswarem en ELLE België
Affordable Art Fair 2021: woon een collageworkshop van kunstenares Veerle Symoens bij

Wil je je artistieke smaakpapillen prikkelen en je creatieve kant ontketenen? Affordable Art Fair in Brussel is dé hedendaagse kunstbeurs voor kunstliefhebbers en liefhebbers. Maar dit jaar is er een leuk extraatje! De Belgische kunstenares Veerle Symoens host er een unieke workshop waar je je eigen kunstzinnige collage kunt creëren. 

Affordable Art Fair 2021: woon een collageworkshop van kunstenares Veerle Symoens bij - 1
©Benjamin Brolet

Affordable Art Fair, een gevestigde waarde op de kalender van hedendaagse kunstbeurzen, keert dit jaar terug naar Brussel voor haar 12e editie. Dit jaar verwelkomt de beurs meer dan 70 Belgische en internationale galeries, die samen 600 opkomende en gevestigde kunstenaars vertegenwoordigen. Het principe? Enkele duizenden betaalbare kwaliteitskunstwerken aan het grote publiek tentoonstellen. Het motto van Affordable Art Fair? "Neem kunst mee naar huis". De beurs is een jong, toegankelijk en ontspannen platform, gericht op zowel de beginnende verzamelaar als de doorgewinterde kunstliefhebber, en is ideaal om zich te laten verleiden door hedendaagse kunst tegen lage prijzen. Schilderijen, prenten, foto's, beeldhouwwerken of installaties, er is voor elk wat wils en voor elk budget!

Een unieke collageworkshop onder leiding van Veerle Symoens

Affordable Art Fair 2021: woon een collageworkshop van kunstenares Veerle Symoens bij - 2
©Veerle Symoens

Naast het ontdekken en kopen van hedendaagse kunstwerken, kun je tijdens Affordable Art Fair ook een unieke en interactieve collageworkshop van de Belgische kunstenares Veerle Symoens - gekend voor haar kleurrijke, abstracte en intuïtieve creaties die wereldwijd tentoongesteld worden - bijwonen. Via korte en speelse workshops brengt Veerle Symoens haar natuurlijke gevoel voor kleur, vorm en compositie over. Een moment van spontaniteit en oprechtheid waar je niets fout kunt doen, waarbij je naar huis gaat met je eigen kunstwerk geïnspireerd door deze talentvolle kunstenares van eigen bodem.

 

Affordable Art Fair 2021: woon een collageworkshop van kunstenares Veerle Symoens bij - 3
©Veerle Symoens

Meer info: 

Van 22 tot 26 september 2021

Tour & Taxis, Havenlaan 86c, 1000 Brussel

affordableartfair.com

veerlesymoens.com

Instagramprofiel van Veerle Symoens

info@veerlesymoens.com