En als je nu tijd maakte voor een luxe horloge ?

Geüpdatet op 11 maart 2022 door ELLE Partner
En als je nu tijd maakte voor een luxe horloge ?

Laat je verleiden door de grote horlogemerken in de gezellige boetiek Yvan’s met gloednieuw Rolex verkooppunt, in het kloppende hart van onze hoofdstad.

De Koninklijke Sint-Hubertusgalerijen in Brussel, geïnspireerd op de Italiaanse paleizen uit de 19de eeuw, herbergen het neusje van de zalm in vakmanschap van wereldklasse, verdeeld over drie winkelgalerijen (de Koningsgalerij, de Koninginnegalerij en de Prinsengalerij). Bij het flaneren onder de glazen bogen rijk aan geschiedenis en de prestigieuze uithangborden, waan je je in een andere tijd. Tot je de deur van Yvan’s binnenstapt en de tijd op slag stil blijft staan.

Luxe horloges, een familietraditie

Yvan’s is al meer dan 60 jaar een vaste waarde in Brussel en groeide uit tot dé referentie bij liefhebbers van luxe horloges en het betere juwelenwerk. Met de derde generatie aan het roer biedt de familieboetiek – sober en onopvallend – een collectie weergaloze uurwerken aan, voorbestemd om door te geven van vader op zoon of van moeder op dochter, als een tijdloos kunstwerk. Rolex, Vacheron Constantin, Breguet en Tudor, het zijn één voor één namen die doen dromen van exclusieve luxe.

Yvan's
© Maxime Vermeulen Photographie

Het hechte team van Yvan’s, thuis in merken en één en al oor voor zijn klanten, staat voor een menselijk en warm contact. Adviserend, discreet, met kennis van zaken: hier koop je een luxe horloge in alle vertrouwen en in de beste omstandigheden. En ook al nemen de horloges bij Yvan’s een prominente plaats in, toch is het ook thuis in het betere juwelenwerk. Je kunt er zelfs terecht voor creaties op maat, met een service zo nauwgezet en betrouwbaar als een Zwitsers horloge.

Nieuw Rolex verkooppunt en Tudor corner

Onlangs startte de boetiek met een afzonderlijk Rolex verkooppunt. Het merk met wereldwijde reputatie verdiende zijn eigen plek. Elegantie, een uniek design, oog voor detail en kleuren en motieven die getuigen van goede smaak en kwaliteit: dat is waar het merk voor staat. Je vindt er een enorme keuze aan modellen, uitgestald met de juiste verlichting in een bijpassende etalage. Een indrukwekkende smaragdgroene wand met aquatische motieven doet de Oyster, het eerste waterdichte horloge van Rolex, dan ook alle eer aan.

Tudor, het zustermerk van Rolex, krijgt eveneens een plaats bij Yvan’s in een nieuwe eigen corner. Hier ligt de nadruk op de techniciteit en het lef van deze mechanische horloges met gesofisticeerde look. Antraciet keramisch textiel, grijs geborsteld aluminium of rood gelamineerd glas, het merk straalt één en al dynamisme uit, versterkt door David Beckham als ambassadeur.

Eén ding is zeker: terwijl de naalden ongedurig ronddraaien, blijft Yvan’s voor op zijn tijd.

www.yvans.be

Lees ook :

We Love: Tiffany & Co lanceert campagne met Beyoncé en JAY-Z

3 najaarlooks met Maison de Greef

Wit, rood, rosé : 3 wijnen van Côtes du Rhone om de hele dag door van te genieten