WEDSTRIJD: WIN EEN ARKOPHARMA AFSLANKPROGRAMMA

Geüpdatet op 27 mei 2021 door ELLE Partner

arkopharma mannequin

Het is tijd om de overtollige winterkilootjes vaarwel te zeggen en je streefgewicht en droomfiguur terug te vinden. De sleutels om bewust en gezond met je lichaam om te gaan: gezond leven en regelmatige lichaamsbeweging. Maar om het figuur te krijgen dat je wenst en je tonisch, lenig en goed in je vel te voelen, heb je soms een duwtje in de rug nodig. De Arkopharma Laboratoria - zijn toonaangevend in de sector van de natuurlijke geneeskunde en plantaardige voedingssupplementen. Ze hebben een fytotherapiegamma ontwikkeld dat gebaseerd is op bijna honderd verschillende planten. Het concept: 1 plant = 1 capsule om preventief of ter genezing te nemen, voor alles waar we elke dag opnieuw nood aan hebben. Het is een gerichte en aangepaste oplossing. Wil je je droomfiguur zeker halen? Ontdek de afslankingsprogramma van Arkopharma en kies dan deze drie oplossingen (capsules) of de drinkbare 3-in-1-formule (ampullen).

Drie oplossingen in capsuleformaat: Arkocapsules®

Ontdek je afslankprogramma met drie stappen en help je lichaam om het opgehoopte vet te verwijderen.

Stap 1 – eetlustremmend: Konjac

De Konjac Arkocapsules® Konjac BIO | Arkopharma: een vezelrijke plantaardige gel die zich als een natuurlijke eetlustremmer gedraagt en voor een onmiddellijk verzadigingseffect zorgt. Konjac maakt het mogelijk om de hoeveelheid geabsorbeerd voedsel te verminderen en dus gewicht te verliezen. Naast het feit dat je je onmiddellijk verzadigd voelt, vermindert de viscositeit ook de opname van vetten en suikers in de darmen.

Stap 2 – vetverbrandend: Groene thee of Ananas

Groene thee Arkocaps® BIO Groene thee | Arkopharma: groene thee wordt alom geprezen voor zijn vetverbrandende eigenschappen, die hij dankt aan de cafeïne. Groene thee stimuleert ook de afbraak van opgeslagen vetten en beperkt de opname van suikers en vetten uit de voeding. De capsules zijn samengesteld uit verschillende ingrediënten die je helpen om je figuur te verfijnen en makkelijker gewicht te verliezen. Groene thee is bovendien een uitstekend tonicum en helpt je om in vorm te blijven.

Stap 3 - drainerend: Moerasspirea

Moerasspirea Arkocaps® Moerasspirea BIO | Arkopharma: dit is een winterharde plant met tal van waterafdrijvende kwaliteiten. Ze vergemakkelijkt de spijsvertering en zorgt ervoor dat het lichaam minder water vasthoudt. De moerasspirea helpt ook om cellulitis en obesitas te bestrijden.

 

Tot slot is er de Ananas Arkocaps® Ananas | Arkopharma: een bijzonder doeltreffend wapen tegen overtollige kilo's en vochtophoping of bij cellulitis. Bovendien helpt ananas om de weefsels te verlichten en vetophopingen te verwijderen.

1 Drinkbare oplossing: Arkofluides Afslankingsprogramma 3-in-1

Ontdek de drinkbare oplossing, het Arkofluides® BIO Afslankingsprogramma | Arkopharma. Het is een 100% plantaardige gebruiksklare oplossing op basis van BIO-planten en helpt om in dertig dagen het organisme te zuiveren, de afslankende werking te starten en een harmonieus figuur te behalen.
Detox: 10 DAGEN om je organisme voor te bereiden en te helpen om zich te reinigen, vóór de Afslankende werking begint.
Starter afslanken: 10 DAGEN om de Afslankende werking te starten en de cellulitis te verminderen.
Booster afslanken: 10 DAGEN om de Afslankende werking met een vetverbrander te helpen verlengen en versterken.

 

Beantwoord de onderstaande vraag en maak kans op één van deze Arkopharma-afslankprogramma's :