Win een cool en duurzaam brilmontuur van IZIPIZI

Geüpdatet op 5 mei 2021 door ELLE Partner

Izipizi wedstrijd brillen

Tegenwoordig zijn brillen helemaal niet nerdy meer. Integendeel, ze kregen een upgrade tot stijlvol accessoire dat je look helemaal afmaakt. Dat hebben ze ook begrepen bij brillenmerk IZIPIZI.

Dit hippe Franse label brengt lees- en zonnebrillen uit voor jong en oud die er zo leuk uitzien dat zelfs wie een perfect zicht heeft er stiekem eentje op haar neus wil. Daarnaast ontwerpt het label ook schermbrillen die je ogen beschermen door 40% van het blauwe licht te filteren dat uitgezonden wordt door computerschermen, televisies en onze onmisbare smartphones.

Studio-collectie

Naast hun permanente en meer toegankelijke brilcollecties brengt IZIPIZI ook enkele erg verrassende en originele monturen uit in hun Studio-lijn. Deze bijzondere collectie bestaat uit de Amiral, een elegante, frisse en speelse bril met heel wat karakter die verkrijgbaar is in tal van eigentijdse kleuren. De Amiral kreeg er onlangs een erg cool broertje bij dat Slim werd gedoopt.  Een montuur die het beste van IZIPIZI’s creativiteit en hun duurzame filosofie combineert. Slim is super slank, super lichtgewicht, super modieus én voor een groot gedeelte gemaakt uit natuurvriendelijke materialen. Dit model is bovendien verkrijgbaar als leesbril (40 euro) en als zonnebril (45 euro) in drie kleuren:  tijdloos en stoer zwart, een elegante crèmetint en on trend mauve.

Wil je graag een Slim-montuur uit de Studio-collectie winnen? Geef dan het correcte antwoord op de volgende vraag:

Dit artikel wam tot stand in nauwe samenwerking met IZIPIZI.

www.izipizi.com

Lees ook :

Shopping: deze zonnebrillen ga je binnenkort overal zien

Hebben: cult gaia lanceert eerste collectie zonnebrillen

8 lentetrends die in je kleerkast moeten hangen