Hebben: Cult Gaia lanceert eerste collectie zonnebrillen

Gepubliceerd op 21 april 2021 door Lore Ginneberge
Hebben: Cult Gaia lanceert eerste collectie zonnebrillenCult Gaia

Cult Gaia, het in Los Angeles gevestigde modelabel bekend om haar badmode en rieten tasjes, breidt dit seizoen uit met een zonnebrillencollectie. En de zonnebrillen hebben een hoog hebbeding-gehalte, of wat had je verwacht?

Deze nieuwe lancering start relatief klein met drie opvallende zonnebrillen in acetaat - de Hera (een gedurfd, rechthoekig montuur), Katka (een retro, rond montuur) en Meira (een oversized vierkant montuur) - verkrijgbaar in hippe tinten gebroken wit, oranje en saliegroen waarmee je deze zomer hoge ogen zal gooien.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door CULT GAIA (@cultgaia)

Bovendien brengt Cult Gaia ook meteen passende accessoires uit voor bij je nieuwe sunnies: twee afneembare bandjes met artistieke allures, eentje in wit rotan en een zilveren ketting met schakels.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door CULT GAIA (@cultgaia)

"Opvallende zonnebrillen zijn een natuurlijke uitbreiding van het merk Cult Gaia en de garderobe van onze klanten. We zijn anderhalf jaar bezig geweest met het bedenken van de drie modellen. Hun namen - Hera, Katka en Meira - komen uit het Hebreeuws en betekenen 'koningin', 'puur' en 'licht', allemaal passende adjectieven voor de godin Gaia," aldus Jasmin Larian, Cult Gaia-oprichtster, aan WWD.

De drie zonnebrillen sluiten naadloos aan bij de minimalistische boho-stijl van Cult Gaia, en doen meteen dromen van zinderende momenten in de zomerzon. De brillen en accessoires zijn verkrijgbaar via de Cult Gaia-webshop. Prijzen variêren tussen €58 en €240.

LEES OOK: deze lentetrends wil je nu in je kleerkast