Must have: de überhippe en milieuvriendelijke brillen van Izipizi

Gepubliceerd op 5 mei 2021 door ELLE Partner
Must have: de überhippe en milieuvriendelijke brillen van IzipiziIZIPIZI

De tijd dat brillen gelijk stonden aan dikke jampotglazen en zware monturen ligt gelukkig ver achter ons. Tegenwoordig zijn er tal van brilmonturen die zo mooi zijn dat zelfs wie perfecte kijkers heeft stiekem een exemplaar op haar neus wil. Wij zijn alvast grote fan van het nieuwe Slim-model uit de IZIPIZI Studio-collectie.

 

Vandaag hebben brillen al lang hun nerdy associatie verloren en zijn ze niet alleen nuttig, maar ook een mode-accessoire dat je look helemaal afmaakt. Dat hebben ze ook begrepen bij IZIPIZI. Dit coole Franse brillenmerk brengt lees- en zonnebrillen uit voor de hele familie die iedereen geweldig staan. Ook aan de allerkleinsten is gedacht met trendy en beschermende zonnebrillen voor baby’s en kids. Daarnaast ontwerpt IZIPIZI schermbrillen voor jong en oud. Deze brillen beschermen je ogen door 40% van het blauwe licht te filteren dat uitgezonden wordt door computerschermen, televisies en onze onmisbare smartphones.

izipizi slim zonnebrillen pink
IZIPIZI Slim

Studio-collectie

Naast hun permanente en meer toegankelijke brilcollecties bedacht IZIPIZI ook enkele erg verrassende en originele monturen. Het zijn ontwerpen die ontstaan zijn uit nieuwsgierigheid en innovatie, die volledig mee zijn met de laatste nieuwe technologie en er bovendien erg stijlvol uitzien. Het resultaat? De bijzondere Studio-collectie met als eerste montuur de Amiral, een elegante, frisse en speelse bril met heel wat karakter die verkrijgbaar is in tal van eigentijdse kleuren.

Slim

De Amiral kreeg er onlangs een erg leuk broertje bij dat Slim werd gedoopt.  Een montuur die het beste van IZIPIZI’s creativiteit en duurzame filosofie combineert. Slim is super slank, super lichtgewicht, super modieus én voor een groot gedeelte gemaakt uit natuurvriendelijke materialen. Dit model is bovendien verkrijgbaar als leesbril (40 euro) en als zonnebril (45 euro) in drie kleuren:  tijdloos en stoer zwart, een elegante crèmetint en on trend mauve. Je kan de brillen bekijken en jouw favoriet shoppen op www.izipizi.com.

izipizi zonnebrillen slim
IZIPIZI Slim

 

Goed voor de natuur

IZIPIZI wil ook zijn steentje bijdragen aan een meer sustainable wereld. In 2020, wanneer het merk tien kaarsjes uitblies, besloot men dan ook om binnen drie jaar hun ecologische voetafdruk te halveren. Daarom is IZIPIZI erg trots om zijn eerste, duurzamere collectie te lanceren van brillen die voor 45% gemaakt zijn van castorolie. Dit groene materiaal bevat minder niet-hernieuwbare componenten, waardoor er minder koolstof wordt uitgestoten tijdens het produceren van de brillen.

Wil je ook graag een Slim-montuur uit de IZIPIZI Studio-collectie? Goed nieuws, ELLE België geeft je de kans om je eigen exemplaar te winnen! Doe mee aan onze wedstrijd en wie weet draag jij binnenkort een coole IZIPIZI-bril.

Dit artikel wam tot stand in nauwe samenwerking met IZIPIZI.

www.izipizi.com

Lees ook: