Julia Roberts schittert in campagne voor Chopard en deelt haar ultiem geluk

Geüpdatet op 20 april 2021 door Malvine Sevrin en Lore Ginneberge
Julia Roberts schittert in campagne voor Chopard en deelt haar ultiem geluk

Julia Roberts leent haar beroemde glimlach aan juwelenhuis Chopard voor een campagne die in het teken staat van joie de vivre.

Wie beter dan de sprankelende actrice om Chopard's 'Happy Diamond'-campagne te belichamen? Met haar onweerstaanbare glimlach die je uit duizenden herkent en haar aanstekelijke joie de vivre is Julia Roberts de perfecte muze voor de Happy Sport-horloge. Dit iconische accessoire werd in 1993 gecreëerd door Caroline Scheufele, co-president en artistiek directeur van Chopard, en is bezet met schitterende, beweeglijke diamanten, Happy Diamonds verwijst naar de moeder van Caroline Scheufele, die de eerste keer dat ze de diamanten zag uitriep: "Deze diamanten zijn gelukkiger als ze vrij zijn." Gehuld in een nauwelijks zichtbare gouden capsule begeleiden deze losse diamanten de bewegingen van haar drager als een talisman.

Gevangen door de blik van regisseur Xavier Dolan, maken de diamantjes hypnotiserende bewegingen aan de pols van Julia Roberts in de schitterde backstagevideo. De filmster laat zich helemaal gaan op de tonen van Paloma Faiths en illustreert zo de joie de vivre typerend voor Chopard.

Exclusief: in gesprek met Julia Roberts

Ontdek de energie van Julia Roberts achter de schermen in een exclusief gesprek. Maar wees gewaarschuwd: het is onmogelijk niet te glimlachen bij het zien van een giechelende Julia Roberts!

LEES OOK: Dit zijn de meest begeerde juwelen van het moment