Interview: it-girl Lima Ché verklapt haar favoriete lenteparfum

Geüpdatet op 22 april 2022 door ELLE Partner
Interview: it-girl Lima Ché verklapt haar favoriete lenteparfumLima Ché en Very Good Girl by Carolina Herrera

Nu de dagen langer en zonniger worden, is het niet alleen tijd om onze nieuwste lente-outfits aan te trekken maar ook om een heerlijk geurend parfum aan onze collectie toe te voegen. Daarom vroegen we fashionista Lima Ché naar haar favoriete geur van het moment, Very Good Girl by Carolina Herrera.

Wat betekent parfum voor jou?

Lima Ché: “Parfum definieert je en het hoort bij je persoonlijkheid en je stijl. Het maakt dan ook deel uit van mijn dagelijkse leven. Ik doe mijn make-up op, kleed me aan en daarna spuit ik altijd wat parfum. Ik heb ook steeds een flesje in mijn handtas zitten om me wat te kunnen opfrissen.”

Waar breng je het liefst parfum aan?

Lima Ché: “Meestal op mijn polsen, achter de oren en ook op mijn kledij, zodat de geur lang blijft.”

Heb je een favoriet parfum of verander je graag elk seizoen van geur?

Lima Ché: “Ik heb geen vast parfum, er zijn verschillende geuren die ik graag draag. Meestal blijf ik wel trouw aan een parfum tijdens een seizoen. Maar ik verander ook graag en ontdek met plezier nieuwe geuren.”

carolina_herrera_flacon
Very Good Girl

Wat is je favoriete natuurlijke geur?

Lima Ché: “Ik hou heel veel van fruit- en bloemengeuren zoals jasmijn, roos, vanille, mandarijn en litchi. Jasmijn is echt mijn absolute favoriet.”

Welke rol speelt parfum volgens jou bij de verleiding?

Lima Ché: “Ik vind parfum zeer kenmerkend aan een persoon, vooral wanneer je een signature scent hebt. Wanneer iemand lekker ruikt vind ik dat erg aantrekkelijk, want er is niets fijner dan iemand te zien of te spreken die een leuke geur heeft.”

lima_ché_et_le_parfum_carolina_herrera
Lima Ché met Good Girl by Carolina Herrera

Welk Good Girl-parfum lijkt het meest op jou ?

Lima Ché: “Good Girl eau de parfum légère en de Very Good Girl zijn mijn favorieten. Very Good Girl is iets gewaagder en sensationeler en geurt naar litchi, vanille, rozen en jasmijn. Ik vind dat dit parfum iets meer leven en attitude heeft, wat heel goed past bij mijn persoonlijkheid als pittige jonge mama met ambitie.”

Het iconische flesje van de Good Girl-parfums heeft de vorm van een stiletto. Welke rol spelen hoge hakken volgens jou bij je vrouwelijk voelen?

Lima Ché: “Wanneer ik hakken draag voel ik mij vrouwelijker en heb ik meer allure en présence. Daarom vind ik het ook leuk dat dit terugkomt in het parfumflesje.”

Voor wie is Very Good Girl?

Lima Ché: “Iedereen die houdt van een geurtje met pit en bloementoetsen kan het dragen, of je nu een studente of een mama bent. Dit parfum past bij een breed publiek en ik vind het dan ook een ideaal geschenk voor Moederdag.”

Good Girl van Carolina Herrera, exclusief te koop bij Ici Paris XL ! *

QR_code_iciparisxl

*Ontvang nu bij aankoop van een Good Girl parfum van min. 50 ml een Good Girl bodycream 100 ml. Geldig vanaf 26/04/2021 t.e.m. 16/05/2021, in de Ici Paris XL winkels en online op www.iciparisxl.be. Zolang de voorraad strekt.

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met Carolina Herrera.

Carolinaherrera.com

Lees ook :

Shopping: deze nieuwe parfums geuren al naar de lente

Interview: Karlie Kloss, gezicht van het nieuwe Carolina Herrera parfum

Musthave: dit is het perfecte parfum volgens jouw sterrenbeeld