Horoscoop 2022: jouw voorspellingen van 10 tot 16 januari

Gepubliceerd op 10 januari 2022 door Lore Ginneberge
Horoscoop 2022: jouw voorspellingen van 10 tot 16 januari

Een nieuw jaar, een nieuwe start... Wat staat er in de sterren geschreven voor jouw tweede weekhoroscoop van 2022?

Ram: 19 maart tot 20 april

Mercurius gaat in retrograde in jouw Waterman-geregeerd vriendschapssector vanaf vrijdag tot en met 3 februari, wat je inspireert om na te denken over wie je partners worden in 2022. Het is tijd om bepaalde vriendschappen te herzien en de dialoog aan te gaan met bepaalde personen.

stier sterrenbeeld taurus horoscoop

Stier: 21 april tot 20 mei

Mercurius zal in retrograde gaan in jouw Waterman-geregeerde carrièrezone op vrijdag, en dat tot en met 3 februari. Dit zet je aan tot nadenken: welke werkrelaties kan je verbeteren om je carrière een boost te geven?  Laat het beste van je sociale vaardigheden zien voor onmiddellijk positieve professionele resultaten!

tweeling gemini sterrenbeeld horoscoop 2020

Tweelingen: 21 mei tot 21 juni

Goede reis, Tweelingen! Mercurius gaat in retrograde in je Waterman geregeerde spirituele reis- en wijsheidssector op vrijdag tot 3 februari. Zelfs als voorlopig niet op het vliegtuig kan stappen, zal er een soort van reis of evolutie plaatsvinden. Je leert andere manieren van zijn en voelen aan, wat een gloednieuw hoofdstuk van je levensverhaal inspireert aan de andere kant van de retrograde.

 

kreeft cancer horoscoop 2020

Kreeft: 22 juni tot 22 juli

Laat ze je zien, Kreeft. Mercurius in retrograde zal binnengaan in je Waterman-geregeerde intimiteitszone op vrijdag tot 3 februari, en je zult geïnspireerd worden om meer van je innerlijke wereld te onthullen. Denk na over hoe je jezelf veilig maar kwetsbaar kunt opstellen tegenover de mensen die je vertrouwt.

leeuw leo sterrenbeeld horoscoop

Leeuw: 23 juli tot 22 augustus

Mercurius in retrograde zal binnengaan in je Waterman-geregeerd romantische zone op vrijdag tot 3 februari, en je zult geïnspireerd worden om romances en relaties uit het verleden te herzien. Als je de situatie benadert met een open geest, zul je helende gesprekken en ervaringen hebben die je toestaan het hoofdstuk af te sluiten.

virgo maagd sterrenbeeld

Maagd: 23 augustus tot 22 september

Mercurius in retrograde zal binnengaan in je Waterman-geregeerd gewoonten, routines, en welzijnszone op vrijdag tot en met 3 februari. Dit zal je inspireren om komaf te maken met oude gewoontes en om nieuwe tradities in te zetten. Begin klein als het moet, want je zult versteld staan hoe snel die kleine gewoonten een groot verschil maken.

weegschaal libra

Weegschaal: 23 september tot 22 oktober

Mercurius in retrograde zal binnengaan in je Waterman geregeerd kwetsbaarheidsector op vrijdag tot 3 februari. Dit inspireert je om een belangrijke waarheid, hoop, angst of verlangen te delen met iemand. Wanneer je kwetsbaarheid als je kracht ziet, zal je toegang krijgen tot enkele van de meest betekenisvolle ervaringen van je hele leven.

scorpio schorpioen

Schorpioen: 23 oktober tot 21 november

Spreek je gevoelens uit, Schorpioen! Mercurius in retrograde zal binnengaan in je Waterman-geregeerde familiezone op vrijdag tot en met 3 februari. Dit inspireert je om te benoemen wat je voelt tegenover je geliefden. Al te vaak wacht je met het uitspreken van je gevoelens, probeer nu voluit te gaan voor een positieve emotionele communicatie.

sagittarius boogschutter

Boogschutter : 22 november tot 21 december

Mercurius gaat in retrograde vanaf vrijdag in je Waterman-geregeerde taal- en communicatiezone. Dit zal je inspireren om van een monoloog naar een dialoog te evolueren. Probeer doordachte, open vragen te stellen als je met iemand praat, de resultaten spreken voor zich.

capricorn sterrenbeeld

Steenbok: 22 december tot 21 januari

Gelukkige verjaardag, Steenbok! Mercurius gaat in retrograde in je Waterman-geregeerde veiligheidszone op vrijdag tot 3 februari. Dit zal je inspireren om na te denken over de dingen in het leven die je echt waardeert. Denk niet alleen aan financiële zekerheid, maar ook aan je persoonlijke waarden.

aquarius waterman horoscoop

Waterman: 20 januari tot 19 februari

Het afgelopen jaar was bijzonder ingrijpend. Wanneer Mercurius in retrograde gaat in jouw teken op vrijdag, word je aangemoedigd om alles wat je geleerd hebt over jezelf te integreren en te onderzoeken. Daarna zul je willen bepalen hoe je deze nieuwe kennis in je leven kunt toepassen.

vissen pisces

Vissen: 19 februari tot 20 maart

Mercurius gaat in retrograde in jouw Waterman-geregeerde afrondingszone tot 3 februari. Dit kan helpen om je identiteit terug te vinden en hopelijk om alles wat je tegenhoudt los te laten Vergeet niet, je angsten lijken echt, maar ze zijn niet altijd waar. Experimenteer met meer geloof, optimisme en hoop!