Tommy Hilfiger viert eindejaar met nieuwe tradities en een oogverblindende Holiday-collectie

Geüpdatet op 23 december 2020 door ELLE Partner Foto’s: Video: Jon Verhoeft
Tommy Hilfiger viert eindejaar met nieuwe tradities en een oogverblindende Holiday-collectieELLE x Tommy Hilfiger

Dit jaar vieren we de eindejaarsperiode gezellig thuis, maar wel in een feestlook die er absolutely fabulous uitziet!

Met de feestdagen in het verschiet komt er een ongewoon einde aan een wel erg ongewoon jaar. Daarom besloot Tommy Hilfiger om 2020 af te sluiten met een Holiday Campagne vol talentvolle mensen, die het nieuwe normaal omarmen met een flinke portie optimisme: Candace Reels, feministe en oprichtster van Female collective, een online platform over zelfliefde, danseres en yogalerares Renée Stewart, chefkok en voorstander van duurzaamheid en mindfulness Adam Kenworthy en ten slotte het gezin van ondernemer en model Ty Ogunkoya en vlogger Billie Brown, die samen met hun schattige tweejarige zoontje Tayo in hun woonkamer voor de lens verschenen.

Nieuwe tradities

Nu reizen voor velen niet mogelijk is, wordt dit eindejaar er eentje vol nieuwe tradities. Zo vertelt Candace Reels: “Mijn nieuwe traditie dit jaar is de eindejaarsfeesten te vieren met vrienden. Het is zo belangrijk om bewust je tijd te spenderen met mensen die je een goed gevoel geven. Mijn vrienden zijn extreem belangrijk voor mij, ik zou ze zelfs een sisterhood noemen. Onze tijd is kostbaar. Daarom zouden we onze tijd moeten spenderen met de mensen die we graag zien, en zouden we het meeste moeten halen uit iedere dag, iedere minuut, ieder moment.”

Glamoureus én comfy

Hoe vertaalt zich dat in de nieuwe Holiday-collectie? De lijn bestaat uit tal van outfits die niet alleen feestelijk zijn, maar ook lekker comfortabel zitten. Een zwarte wrap dress, getailleerde broeken en blazers met een all over TH-monogram print, een dieprode trui met rolkraag en een lederen rokje of zelfs een cozy pyjama, ideaal voor een gezellige avond thuis. Accessoires zoals de mini turn-lock crossover tasjes, de mini saddle bag bezaaid met sterren en de goudkleurige TOMMY pumps geven dan weer in een handomdraai een meer glamoureuze touch aan je eindejaarslook.

ELLE toont je hoe je onze favoriete fabulous outfits voor eindejaar stylet:

Look 1: POWER SUIT

Niets cooler dan een power suit met grafische logoprint om het nieuwe jaar mee in te zetten! Trek een statement suit aan voor een onvergetelijke feestlook en maak je outfit af met een brede zwarte tailleriem, zo geef je je broekpak een vrouwelijk accent. Enkele opvallende accessoires, zoals deze gouden pumps met brede hak (mooi en comfortabel!) en een kersenrood avondtasje, maken je look compleet.

Look 2: SWEATER WEATHER

Leren rokken zijn dit seizoen alomtegenwoordig en dus mogen ze ook tijdens de feestperiode niet ontbreken! Combineer jouw exemplaar met een knusse trui met rolkraag in een winterse dieprode kleur. Zo krijg je niet alleen een outfit die je lekker warm houdt, maar ook very fashionable is!

Look 3: LITTLE BLACK DRESS

Een little black dress is terecht een absolute klassieker, maar we kiezen wel voor een exemplaar met een hedendaagse twist. Anno 2020 dragen we onze LBD met leuke enkellaarsjes en een on trend heuptasje bezaaid met gouden sterren.

Look 4: KNITTED DRESS

Niets zo zalig dan een jurk die elegant is en ook nog eens comfortabel zit. Combineer het met statement booties zoals deze zilveren exemplaren en een opvallende rode schoudertas en jouw outfit is helemaal party proof.

 

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met Tommy Hilfiger.
tommyhilfiger.com

Lees ook: 

WEDSTRIJD: Win een iconische Clio Mini

Met deze coole hobby blijf je deze winter heerlijk warm

4 sublieme feestkapsels voor eindejaar