Geschenktips voor interieurliefhebbers

Geüpdatet op 24 december 2020 door ELLE Partner
Geschenktips voor interieurliefhebbersBrabantia

Brabantia staat niet alleen voor modern, gestroomlijnd design maar ook voor duurzaamheid. De producten van het merk zijn ideaal om te geven of te krijgen. Wij maakten een selectie.

  1. Hergroeikit

Geef dit jaar nieuw leven als cadeau! Met de hergroekit laat je groenten- en kruidenrestjes zoals biet, prei, avocadopitten en meer ontkiemen en opnieuw groeien. Zo geef je restjes een tweede leven én ga je verspilling tegen.

  1. Wasbox

Een handig cadeau dat mooi past in ieder interieur: de Bo Wasbox Hi heeft een waszak met twee aparte wasvakken, waardoor je de was gemakkelijk gescheiden houdt en de Bo Wasbox van 60 l beschikt over één groot wasvak. De pootjes zijn niet alleen een leuk detail maar zorgen er ook voor dat de wasmand stevig en op de perfecte hoogte staat, wat beter is voor je rug.

  1. Vensterbus

 Het perfecte geschenk voor iedereen die wel eens naar de bio- of verpakkingsvrije winkel gaat is ongetwijfeld deze vensterbus. Ideaal voor het bewaren van (zelfgemaakte) granola, koffie, noten en meer. Dankzij het aromadichte deksel blijft de inhoud bovendien langer goed.

  1. Messenblok

Het houten messenblok, inclusief vijf messen, is een mooie aanwinst voor elke keuken. De messenblok bevat een koksmes, broodmes, vleesmes, universeel mes en schilmes. De messen zijn stuk voor stuk krasvast en blijven lang scherp.

  1. Opbergbakjes met spiegel

Dankzij de stapelbare opbergbakjes is de badkamer van je secret santa meteen Marie Kondo-opgeruimd. De grootste pot is uiterst geschikt om wattenschijfjes in te bewaren en de kleinere bakjes voor juwelen of haaraccessoires. Het deksel houdt stof buiten en de bakjes staan stevig en krassen niet. Ze passen ook perfect in combinatie met de spiegel die voorzien is van een accessoire schaal. Wie wordt daar niet blij van?

  1. Snijplankenset

Voor iedereen die graag kookt is een goede snijplankenset onmisbaar. Deze set bestaat uit 3 duurzame beukenhouten snijplanken: voor groenten, brood en vlees. Je kan de achtekanten bovendien als serveerplankje gebruiken.

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met Brabantia.
Brabantia.com

Lees ook:

3 tips om kaviaar te kiezen, proeven en bewaren

Met deze coole hobby blijf je deze winter heerlijk warm

3 comfort food recepten die je moet testen