Wandel stylish het nieuwe jaar in met de nieuwste sneakers

Gepubliceerd op 5 januari 2021 door ELLE Partner
Wandel stylish het nieuwe jaar in met de nieuwste sneakers

Sneakers zijn het laatste decennium een vast onderdeel in onze schoenenkast geworden. Hoe kan het ook anders, dit comfortabele schoeisel is lief voor onze voeten én ieder zichzelf respecterend modemerk brengt geregeld tal van coole modellen uit. Wij zetten onze favoriete exemplaren du moment op een rijtje.

In damessneakers heb je voor elk wat wils, of je nu op zoek bent naar een sportief paar schoenen zoals de Nike sneakers, elegante Hogan sneakers of duurzame Veja sneakers. Een instant klassieker zijn de witte sneakers die de laatste jaren alomtegenwoordig zijn. Je kan ze dan ook bij elke outfit aantrekken, onder een midi-rok voor een meer casual effect of bij een flared broek voor een hedendaagse seventies stijl

Stoer en stijlvol zwart

Helemaal nu zijn dan weer exemplaren in de tegenovergestelde kleur. Zwarte sneakers geven je outift een stoere of net very classy look. Een gitzwart paar sneakers in opvallende materialen, zoals de Tommy Hilfiger sneakers in glanzend leer of de Alexander McQueen sneakers in fluweel, mag dan ook niet ontbreken in je schoenencollectie!

Alle kleuren van de regenboog

En dan zijn er natuurlijk nog schoenen met glitter, tactiele materialen, metallic details of knetterende neonkleuren voor de durvers onder ons, zoals de Balenciaga sneakers in shocking pink of de Valentino sneakers met goudkleurige studs. Pimp je outfit in een handomdraai met een van deze oogverblindende exemplaren.

Damessneakers:

 

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met de Bijenkorf.
www.debijenkorf.be

Lees ook:
Musthave: dit is het perfecte parfum volgens jouw sterrenbeeld
Deco: fris je interieur op met dé trendkleuren van 2021
Party proof: de mooiste make-uppaletten voor elk budget