Sézane komt naar Brussel met een pop-upstore

Gepubliceerd op 1 oktober 2020 door Noemi Dell'Aira en Lore Ginneberge
Sézane komt naar Brussel met een pop-upstoreSézane

Parijs mag dan niet zo heel ver weg zijn, binnenkort brengt het Franse prêt-à-porter-merk Sézane ons rechtstreeks naar de hoofdstad van de liefde zonder de grens over te steken, laat staan je huis te verlaten.

Sézane staat bekend om kwaliteitsvolle materialen en haar inzet voor het milieu, een filosofie die al vele harten veroverde hier in België. Vanaf eind september zal het merk daarom Brussel aandoen met de Sézane Digital Tour, een online pop-up winkel. Goed nieuws voor  iedereen die een beetje 'je ne sais quoi' aan haar garderobe wil toevoegen.

Sézane: savoir-faire en solidariteit

Hoewel veel grote merken zich de laatste seizoenen een groen imago proberen aan te meten, is dat niet waar Sézane om draait. Founder Morgane Sézalory startte in 2013 met een liefde voor vintage en upcycling, waarden die vandaag nog steeds belangrijk zijn voor het merk. In de loop der jaren heeft Sézane naam gemaakt in de online modewereld dankzij de verfijnde materialen en de perfecte afwerkingen. Hier is geen sprake van fast fashion; elk stuk is gemaakt om een leven mee te gaan.

sezane Brussel
Sézane

Sézane landt vandaag digitaal in Brussel via een online pop-up winkel die exclusief gewijd is aan de inwoners van de hoofdstad! Het doel? Haar initiatief DEMAIN, een programma dat gelijke kansen voor alle kinderen in de wereld ondersteunt, extra naar voor schuiven hier in Brussel. Met het Sézane Digital Tour-project zet het merk zich in om 10% van de pop-up sales te doneren aan de vereniging 'SOS Kinderdorpen', die strijdt voor een veiligere wereld.

Levering en retourzending zijn gratis. Zoek de pop-up op de e-shop.

Goed nieuws: Met de code BRUXELLESMONAMOUR wordt een kleine verrassing uit de Lifestyle collectie in je pakketje gestopt!

LEES OOK: Alle trends van dit najaar op een rijtje