Meet Mon Col: Belgische mode met een kraagje af/aan

Gepubliceerd op 5 juni 2020 door ELLE Partner
Meet Mon Col: Belgische mode met een kraagje af/aanELLE x Mon Col

Een heerlijk fris en kleurrijk label van Antwerpse bodem? Meet het duurzame label Mon Col, opgericht in december 2016 door de immer sympathieke en getalenteerde Eva Juchtmans. Haar insteek? “Wear your outfit 2-dimensional”.

Multidimensioneel? Jazeker. De kledingstukken van Mon Col Anvers kan je op verschillende manieren dragen en vormen een duurzame aanvulling in de garderobe van elke stijlbewuste vrouw die geen compromis wil sluiten op het vlak van kwaliteit. Afneembare en verwisselbare kraagjes, reversible kleedjes: you name it. En elk stuk van het Belgische merk wordt ontworpen en geproduceerd in Europa. Nice, toch? 

Collectie breidt uit

Voor de nieuwe zomercollectie combineert Mon Col Anvers neutrale, zachte tinten met spacy kleuren zoals oranje en felblauw. Deze kleurencombinaties en het gebruik van prints geven de natuurlijke materialen een futuristisch tintje.
De zomercollectie is trouwens uitgebreider dan ooit. Voor het eerst kan je deze zomer immers schitteren in een Mon Col-broek. De vertrouwde jurken, rokken, jumpshorts en tops? Die zijn uiteraard ook weer van de partij in verschillende uitvoeringen, zowel prints als unistoffen. Het paradepaardje van deze zomercollectie? De Strap Dress. Een jurk waarbij je de schouderbandjes zowel gekruist als recht kan dragen. 

Shop de collectie

Je merkt het: met Mon Col kies je niet alleen voor Belgische fashion. Je kiest ook voor innovatieve mode met verschillende wearable tricks. De collectie is beschikbaar in Mon Col verdeelpunten of via de Antwerpse Flagshipstore ‘Local Collab’ (Lange Koepoortstraat 78, 2000 Antwerpen). Wil je metéén al eens kijken? Surf dan naar de Mon Col webshop via deze link.

Lees ook: 

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met Mon Col.
moncol.be