Gigi Hadid en Zayn Malik verwachten een eerste kindje

Gepubliceerd op 29 april 2020 door Lore Ginneberge
Gigi Hadid en Zayn Malik verwachten een eerste kindjeGetty Images

Verrassing! Topmodel Gigi Hadid en haar boyfriend Zayn Malik hebben geweldig babynieuws.

Dat het nieuws totaal onverwachts kwam is een understatement, maar dat baby Malik nu al met open armen ontvangen wordt is overduidelijk. Gigi Hadid hield haar grote geheim zelfs al eventjes stil, want volgens TMZ zou ze al zo'n 20 weken zwanger zijn.

Dat Gigi en Zayn er geen makkelijk parcours op hebben zitten hoeft niet gezegd. Hun relatie bloeide open in 2015 en kende sindsdien verschillende hoogtes en laagtes (allemaal nauwgezet gevolgd door pers en paparazzi), maar het koppel lijkt niet zonder elkaar te kunnen. En nu is hun liefde dus officieel bezegeld met een eerste kindje.

Zwanger in quarantaine

Net als de rest van de wereld zitten ook de Hadids momenteel in quarantaine, al doen ze dat op een uiterst serene manier op een boerderij in het Amerikaanse Pennsylvania. Ook Zayn is van de partij, bewijst dit filmpje op Gigi's verjaardag eerder deze week.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Gigi Hadid (@gigihadid) op

Of het celebrity koppel een jongen of meisje verwacht is nog niet bekend en ook op de eerste zwangerschapskiekjes is het nog even wachten. Weer iets om naar uit te kijken dus!

Lees ook: Katy Perry verwacht haar eerste kindje